Avantajele achizitionarii unui cantar electronic

Avantajele achizitionarii unui cantar electronicUn cantar electronic reprezinta un aparat foarte util pentru orice persoana, care doreste sa isi verifice periodic greutatea si astfel sa isi mentina sanatatea la un nivel optim. Un asemenea dispozitiv a devenit un produs inteligent, el putand avea si alte functii.

Daca pana nu de mult eram obisnuiti cu un cantar clasic, care arata doar numarul kilogramelor, acum noul produs electronic ne poate fi un adevarat ajutor in lupta cu greutatea in plus.

Un cantar electronic este un produs smart, ceea ce il face mult superior fata de un aparat conventional, datorita componentelor tehnologice avansate care sunt incorporate in el.

Astfel, un cantar electronic iti poate arata, in afara greutatii corporale si multe alte valori importante pentru sanatatea ta, precum indicele de masa corporala sau procentul de apa.

Cu astfel de informatii disponibile, orice persoana isi poate regla regimul alimentar, precum si exercitiile fizice, atat de utile pentru sanatate. Putina lume ar fi crezut in urma cu mai multi ani, ca un cantar electronic ne va ajuta sa ne mentinem un corp sanatos.

Esti interesat sa cumperi un cantar electronic si nu esti hotarat? Atunci, poti citi randurile de mai jos pentru a afla care sunt avantajele achizitionarii unui cantar electronic, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la cântarele electronice: CLICK AICI.

Dispune de functii inteligente

Un cantar electronic poate dispune de numeroase functii inteligente, cum ar fi:  masurarea indicelui de masa corporala, a masei densitatii osoase, a procentelor de apa, a musculaturii scheletice, a tesutului adipos si al ratei metabolice.

Daca doresti sa iti verifici doar greutatea din cand in cand atunci poti cumpara un cantar electronic simplu, ieftin, care iti afiseaza doar numarul kilogramelor pe un display.

Insa, in cazul in care te-ai hotarat sa iti verifici periodic mai multe functii vitale, precum cele enumerate mai sus, atunci poti opta pentru un aparat mai complex, care dispune de aceste caracteristici inteligente.

Ajutor pentru stabilirea regimului alimentar

In functie de informatiile afisate pe display-ul unui cantar electronic  privind valorile masurate ale diferitelor caracterisitici corporale, iti poti adapta dieta.

Daca vei constata o diminuare a masei musculare, iti vei imbunatati dieta. In schimb, daca procentul tesutului adipos a crescut, atunci vei adopta un regim alimentar mai sanatos.

De asemenea, cantitatea de apa din organism te va ajuta sa evaluezi mai usor anumite probleme de sanatate, putand lua masurile necesare.

Profită de Reducerile actuale eMAG la cântarele electronice: CLICK AICI.

Conectivitate si compatibilitate cu dispozitivele mobile

Un cantar electronic este un aparat inteligent, care se poate conecta la diverse dispozitive mobile, precum smartphone sau tableta.

Legatura se face cu ajutorul unor aplicatii Android sau iOS, care iti pot afisa pe telefon diverse tabele si grafice ale valorilor inregistrate de cantar.

Este bine sa verifici, atunci cand intentionezi sa achizitionezi un cantar electronic inteligent, compatibilitatea acestuia cu smartphone-ul tau sau tableta, din punct de vedere al sistemului de operare.

Vezi toate cântarele electronice de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Precizie in masuratori

Fata de un cantar conventioanal, cel electronic este mult mai precis, el putand arata greutatea corporala chiar si de ordinul gramelor.

In general, un cantar electronic are posibilitatea alegerii unitatilor de masura ale greutatii, in kg (in Romania si in alte tari din Europa) sau lb (pound sau livre, sistem folosit in Marea Britanie).

Dimensiuni reduse, convenabile

Un cantar electronic are dimensiuni mici, putandu-se depozita fara probleme. Este usor adaptabil in orice incapere.

Cântare electronice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *