Cum alegi cel mai bun cantar digital?

cel mai bun cantar digitalUn cantar digital a devenit un aparat indispensabil, in ultimii ani, in diverse domenii de activitate, dar si pentru uz casnic. Un asemenea dispozitiv este foarte precis, usor de folosit si avand dimensiuni reduse.

Aproape in orice casa este necesar un cantar digital, indiferent daca vorbim de un model folosit pentru verificarea greutatii corporale, de unul pentru bucatarie sau pentru bijuterii.

In general, un cantar digital afiseaza greutatea corporala sau a produsului evaluat, dar unele modele au si alte functii suplimentare foarte utile. Spre exemplu, primul are si alte caracteristici inteligente, cum ar fi afisarea indicelui de masa corporala, a masei densitatii osoase sau a tesutului adipos.

Ai un magazin sau vinzi produse in piata, atunci ai nevoie de un cantar digital performant, care sa iti usureze munca si sa-ti asigure o precizie foarte buna.

Inainte de a merge in magazine pentru a gasi un cantar digital adecvat este bine sa cunosti detalii despre acesta, precum tipuri, capacitatea sau precizia aceastuia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun cantar digital, in functie de nevoile tale.

Vezi rapid o ofertă de preț la cântarele digitale CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar digital in functie de tipul acestuia?

Cantarele digitale pot fi de mai multe tipuri: pentru bijuterii, bucatarie, corporale si pentru pachete si bagaje, pentru magazine si piete.

Cantar digital pentru bijuterii – acest model este special conceput pentru produsele realizate din pietre pretioase, precum aur, argint, diamante. Are dimensiuni reduse, putand fi introdus in buzunar sau geanta.

Cantar digital pentru bucatarie – este folosit de catre gospodine pentru a determina greutatea diferitelor alimente si ingrediente necesare prepararii mancarurilor.

Cantar digital corporal – este utilizat pentru verificarea greutatii persoanelor, in special acasa. Pot exista modele universale pentru adulti si copii, dar si specializate pentru bebelusi.

Cantar digital pentru pachete si bagaje – este intalnit in diverse institutii precum posta, vama, aeroporturi.

Cantar digital pentru magazine, piete – este un model intalnit in supermarketuri, magazine de cartier, piete.

Profită de oferta actuală eMAG la cântarele digitale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar digital in functie de capacitate?

Un cantar digital poate avea diverse capacitati: intre 100 si 500 de grame pentru modelele pentru bijuterii, intre 500 de grame si 5 kg – cele pentru bucatarie, intre 120 si 180 kg – cele corporale, intre 10 si 50 kg – cele pentru bagaje, colete sau pescuit.

Cum alegi cel mai bun cantar digital in functie de model?

Cantarele digitale pot fi: fixe si de mana.

In general, modelele corporale, pentru bijuterii, bucatarie sunt fixe, pe cand cele pentru bagaje, pachete si pescuit pot fi si de mana.

Vezi oferta de pe eMAG la cântarele digitale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun cantar digital in functie de precizia aparatului?

Precizia reprezinta un factor importrant de care trebuie sa tii cont la alegerea cantarului digital.

Astfel, la un cantar digital pentru bijuterii aceasta poate fi de 0,1 grame sau 0,01 grame, ultima fiind cea recomandata.

In cazul unui cantar digital de bucatarie sau unul pentru magazine si piete, precizia indicata este de 1 gram, pe cand la cel corporal sau pentru bagaje acuratetea poate fi de 100 de grame.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun cantar digital. Spor la cumparaturi!

Cântare digitale de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *