Cum alegi cel mai bun mixer de mana?

cel mai bun mixer de manaUn mixer de mana este un aparat electrocasnic foarte util in bucatarie, el fiind destul de des folosit de gospodine pentru amestecarea si omogenizarea diverselor ingrediente necesare prepararii mancarurilor.

Fiind un dispozitiv cu dimensiuni reduse, mixerul de mana reprezinta un ajutor de nepretuit pentru gospodine si bucatari, atunci cand vine vorba de rapiditatea pregatirii diverselor feluri pentru pranz sau cina.

Cu ajutorul mixerului de mana pot fi amestecate cu rapiditate diverse tipuri de ingredinete, indiferent daca sunt lichide sau solide, iar rezultatul este unul foarte bun. Calitatea preparatelor este superioara in cazul utilizarii unui astfel de aparat, acestea avand un gust deosebit de bun.

Fata de prepararea manuala, mixerul de mana asigura obtinerea unor rezultate excelente, datorita caracteristicilor sale tehnice avansate. Aparatul are multiple intrebuintari si dispune de mai multe accesorii.

Inainte de a merge in magazine pentru a gasi un mixer de mana adecvat, este bine sa stii anumite lucruri legate de caracteristicile acestuia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun mixer de mana, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la mixerele de mână: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mixer de mana in functie de puterea aparatului?

Pe piata pot fi intalnite mai multe feluri de mixere de mana, in functie ce puterea apararului. Astfel sunt modele cu puteri cuprinse intre 300 si 450 W, de 500 – 600 W si peste 700 W.

Mixer de mana cu putere intre 300 si 500 W – in general un asemenea model este unul obisnuit, care poate realiza pasarea, framantarea sau amestecarea ingredientelor. Este util pentru o folosire medie sau redusa, fiind cel mai intalnit in magazine.

Mixer de mana cu putere intre 500 si 600 W – este mai performant, avand 6,9 sau chiar 12 trepte de viteza, putand fi reglat usor pentru diverse tipuri de preparate.

Mixer de mana cu putere de peste 600 W– acest tip poate amesteca aproape orice ingredient, oferind o omogenizare uniforma. El va poate ajuta sa porniti cu o viteza mai lenta, fara sa stropiti si apoi sa cresteti viteza uniform, pana la cea potrivita. Are si functia turbo.

Profită de Reducerile actuale eMAG la mixerele de mână: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mixer de mana in functie de treptele de viteza?

Daca mixerele de mana cu puteri de pana la 450 W au in general 5 trepte de viteza, cele mai performante modele pot ajunge si la 12 trepte.

Este recomandat sa alegeti un mixer de mana cu minimum 5 trepte de viteza, ele ajutandu-te sa poti opta pentru cea potrivita, in functie de ingrediente.

Vezi toate mixerele de mână de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun mixer de mana in functie de accesorii?

Este bine sa alegi un mixer de mana cu diverse accesorii, precum palete de amestecat, pentru aluat, bol gradat, pahar, tocator si tel.

In functie de necesitatile tale, poti alege numarul de accesorii care ti se potriveste.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun mixer de mana. Spor la cumparaturi!

Mixere de mână de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *