Cum alegi cea mai buna cana fierbator?

cea mai buna cana fierbatorCana fierbator este un aparat electrocasnic foarte util in orice bucatarie, el putand-ti economisi timpul dimineata sau in orice moment al zilei. Aparatul este modern, eficient si te poate ajuta la prepararea rapida a cafelei sau ceaiului, fara a mai fi nevoie sa aprinzi aragazul.

O cana fierbator este ideala, mai ales cand te grabesti sa ajungi la serviciu sau cand ai musafiri si vrei sa arati prietenilor ca poti face totul repede si bine.  Poate fi utila in calatorie, in concediu si vacanta, la mare sau la munte

Acest aparat are mai multe avantaje fata de folosirea unui ibric pe aragaz. In cazul unei cani fierbator apa este intr-un mediu inchis, fara a exista posibilitatea intrarii de praf in lichid si fara degajarea vaporilor in bucatarie.

De asemenea, capacul impiedica sarirea stropilor fierbinti pe masa sau pe blat, iar fierberea se face rapid, in doar cateva secunde.

Inainte de a merge in magazine sa gasesti o cana fierbator adecvata, este bine sa cunosti anumite caracteristici ale acesteia.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna cana fierbator, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la cănile fierbător CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna cana fierbator in functie de tipul acesteia?

O cana fierbator poate fi de doua tipuri: fixa si detasabila.

Cana fierbator fixa – acest aparat are o mobilitate scazuta, in limita firului de alimentare cu energie electrica. De aceea, este mai putin popular printre utlizatori.

Cana fierbator detasabila – este ideala pentru oricine, deoarece cana poate fi scoasa din locasul aparatului si folosita fara probleme pentru prepararea cafelei sau ceaiului, acolo unde este nevoie, pe masa, pe blat si chiar in sufragerie, fara a exista pericolul arderii de maner sau a stropirii cu apa fierbinte.

Profită de Reducerile actuale eMAG la cănile fierbător: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna cana fierbator in functie de capacitatea acesteia?

Cana fierbator cu capacitatea intre 0,3 si 0,9 litri – acest model este util pentru o persoana singura sau o familie redusa, care nu il foloseste prea mult.

Cana fierbator cu capacitatea intre 1 si 2 litri – este cel mai folosit model dintre toate, putand satisface toate exigentele.

Cana fierbator cu capitatea intre 2 si 4 litri –  se preteaza pentru familiile numeroase sau in cazul in care primesti des vizita prietenilor.

Vezi toate cănile fierbător de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna cana fierbator in functie de puterea acesteia?

Cana fierbator poate avea puterea cuprinsa intre: 500 si 1000 W, intre 1000 si 2000 W si peste 2000 W.

Cana fierbator cu putere intre 500 si 1000 W – de regula acest model este pentru un recipient mai mic.

Cana fierbator cu putere intre 1000 si 2000 W – este cel mai des model intalnit in magazine, dar si cel mai popular printre utilizatori. Este perfect pentru o familie, pentru a fi folosit de cateva ori pe zi.

Cana fierbator cu putere peste 2000 W – este mai performanta, dar si consumul de curent electric este mai mare. De obicei, modelul este pentru recipientele mai mari.

Cum putem sune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna cana fierbator. Spor la cumpărături!

Căni fierbător de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *