Cum alegi cea mai buna clocitoare?

cea mai buna clocitoareO clocitoare pentru oua este ideala pentru cei care locuiesc la tara, dar si pentru cei detin o casa in oras. Acest dispozitiv te poate scuti de grija unei closti, care necesita o munca dificila.

Daca vei alege cu grija ouale atunci poti avea rezultate foarte bune, producatorii asigurand un randament foarte ridicat al unei clocitori, de aproximativ 80-90%.

Pe piata exista numeroase modele de incubatoare electrice, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna clocitoare, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la clocitoare: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna clocitoare in functie de sistemul de intoarcere?

Clocitoarele de oua pot dispune sau nu de un sistem de intoarcere automat. In functie de preferinte si de buget poti alege modelul dorit.

Clocitoare de oua cu sistem de intoarcere automat – acest model poate fi folosit pentru toate tipurile de oua, de gaina, rata, curca, prepelita etc. Se asigura o temperatura optima in interior. Alimentarea se face de la priza. Dispune de un sistem de miscare automata a oualelor. Este cea mai buna varianta dintre cele existente pe piata.

Clocitoare de oua fara sistem de intoarcere – este un model mai simplu, care include termometru si controlul automat al temperaturii. Are dimensiuni mai mici si o capacitate de 70 de oua, precum si un pret accesibil.

Profită de Oferta actuală eMAG la clocitoare: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna clocitoare in functie de capacitate?

O clocitoare poate avea diverse capacitati astfel: de 50-70 de oua si peste 80 de oua.

Clocitoare cu capacitate de 50-70 de oua – acest model de incubator electric este cel mai accesibl ca pret si este destinat gospodariilor individuale. Ouale se asaza intr-un singur strat, iar intregul sistem asigura temperatura optima si constanta din interior. Incalzirea este asigurata de o rezistenta electrica.

Clocitoare cu capacitate de peste 70 de oua – este un incubator automat modern, poate fi folosit pentru toate tipurile de oua. Acest model are o capacitate mai mare pentru oua, el dispunand si de un dispozitiv care asigura miscarea automata a oualelor. Are un pret mai ridicat fata de variantele clasice. Poate inmagazina chiar si 98 de oua.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la clocitoare: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna clocitoare in functie de model?

O clocitoare de oua poate fi in functie de model astfel: standard si etajata.

Clocitoare de oua standard – modelul se utilizeaza in gospodariile individuale si foloseste ouale provenite de la pasarile domestice. Exista un singur strat, iar carcasa este confectionata dintr-un material termoizolant, care asigura pastrarea unei temperaturi constante in interior. Este dotat cu termometru si are o capacitate de maximum 72 de oua.

Clocitoare de oua etajata – acest model de incubator electric este etajat si dispune si de un dispozitiv de intoarcere, precum si de termometru. Are o capacitate maxima de 82 de oua de gaina, dar se pot pune si de prepelita sau potarniche. Are un pret mai ridicat fata de modelul clasic.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna clocitoare. Spor la cumparaturi!

Clocitoare de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *