Cum alegi cele mai bune incubatoare oua?

cel-mai-bun-incubator-ouaCu siguranta, micii fermierii sau persoanele din mediul rural interesate de o crescatorie de pasari, sunt interesate de cum pot gasi cele mai bune incubatoare oua. In aceste conditii, este indicat sa tineti cont de anumite chestiuni importante, pentru ca decizia luata sa fie cea mai potrivita. Aceste incubatoare de oua sunt ideale pentru persoanele ce locuiesc la tara si obisnuiesc sa creasca pasari.

Utilitatea celui mai bun incubator de oua este una recunoscuta, ceea ce inseamna ca investitia pe care o veti face se va justifica pe deplin. In cazul in care veti lua in calcul utilizarea acestui aparat, atunci nu veti mai avea nevoie de gaini clocitoare, iar randamentul pe care il ofera este unul ideal. Daca ouale sunt alese intr-un mod corespunzator, atunci veti avea parte de un parcurs normal, iar eclozarea se va produce intre 50 – 80 % din cazuri.

Exista foarte multe dispozitive de acest tip, in diferite modele, si va trebui sa aveti in vedere acest lucru pentru o achizitionare corecta. In acest sens, va trebui sa va ganditi la necesitatile pe care le aveti, iar daca sunteti fermier, cu siguranta nevoile dumneavoastra vor fi mai mari decat in cazul unei simple gospodarii. Este indicat sa aveti in vedere aspectele pe care urmeaza sa le prezentam pentru a gasi cele mai bune incubatoare oua.

Vezi rapid o ofertă de preț la incubatoarele de ouă: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune incubatoare de oua in functie de tipul acestora: incubatoare de oua universale sau specializate?

Este foarte important sa tineti cont de tipul incubatoarelor de oua pentru a gasi solutia optima in ceea ce priveste achizitionarea. In acest sens, aveti ocazia de a opta pentru incubatoare de oua universale sau specializate.

Despre incubatoarele de oua universale, putem spune ca sunt modele profesionale, ce au dimensiuni mai mari. De asemenea, aceste incubatoare sunt prevazute cu locuri sau rafturi unde se pot plasa oua de mai multe marimi si dimensiuni. Acestea trebuie utilizate, in principiu, pentru ouale de gaina, insa se pot obtine rezultatele dorite si in cazul oualor de prepelita sau chiar de strut. In acest sens, putem spune despre ouale de gaina, paun sau curca ca vor fi incubate la aceleasi temperaturi. In vederea oualor de fazan, lucrurile se schimba, iar temperatura trebuie sa fie intre 37 si 39 de grade Celsius. In cazul oualor de strut, valoarea temperaturii trebuie sa fie intre 35,5 – 36,6 grade Celsius. Pe de alta parte, optand pentru un model universal, aveti ocazia de a beneficia de un produs perofesional, ce permite multe optiuni de ajustare, atat in ceea ce priveste temperatura, cat si umiditatea.

Pe de alta parte, aveti ocazia de a opta in momentul achizitionarii pentru incubatoare de oua specializate, despre care putem spune ca sunt cele mai uzuale, si sunt destinate, in principal, oualor de gaina. Despre aceste incubatoare putem spune ca ofera marje mai mari de temperatura. De asemenea, aveti ocazia de a selecta valorile potrivite in functie de specia pe care urmeaza sa o eclozati.

Avand in vedere detaliile referitoare la tipuri, aveti ocazia de a gasi cele mai bune incubatoare oua.

Profită de Reducerile actuale eMAG la incubatoarele de ouă: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune incubatoare de oua tinand cont de existenta sistemelor de masurare incorporate?

Este indicat sa optati pentru incubatoarele de oua cu sisteme de masurare incorporate, deoarece numai in aceste conditii veti avea ocazia de a utiliza produsele de acest tip obtinand rezultatele dorite. In acest sens, incubatoarele de oua pot fi prevazute in cadrul sistemelor de masurare cu higrometru, pentru masurarea umiditatii si mentinerea acestuia la un nivel constant. Asadar, nu vor exista valori excedentare, ceea ce inseamna ca veti obtine rezultate optime. Incubatoare de oua cu hgrometru incorporat gasesti AICI.

Apoi, in cadrul sistemelor de masurare pentru incubatoare putem aminti si de termometru, cel care ajuta la mentinerea temperaturii optime in cadrul incubatorului, afisand valoarea acesteia. Incubatoare de oua cu termometru incorporat gasesti AICI.

Pe de alta parte, aveti ocazia de a opta si pentru un termostat, prin care aveti ocazia de a seta temperatura dorita in interiorul incubatorului. Termostatul este foarte important, deoarece in cazul diferitelor specii de oua exista nevoi speciale in ceea ce priveste temperatura. Incubatoare de oua cu termostat incorporat gasesti AICI.

Asadar, este important sa aveti in vedere importanta sistemelor de masurare incorporate, pentru a gasi cele mai bune incubatoare oua.

Vezi cele mai populare incubatoare de ouă de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune incubatoare de oua in functie de sistemul de intoarcere a oualor: automat, manual sau fara sistem de intoarcere?

Cu siguranta, sistemul de intoarcere a oualor reprezinta o chestiune foarte importanta in momentul in care veti dori sa achizitionati cele mai bune incubatoare oua.

In cazul incubatoarelor cu intoarcere automata, putem spune ca dispozitivul poate fi programat sa intoarca singur ouale la anumite intervale de timp, chiar si de cateva ori pe zi. Pe de alta parte, acest sistem poate permite si repozitionarea pe baza unor manete cu actionare simpla. In aceste conditii, toate ouale pot fi mutate dintr-un loc in altul foarte simplu.

Pe de alta parte, in cazul in care veti opta pentru incubatoarele de oua cu intoarcere manuala, atunci aceste aparate sunt simple, insa va trebui sa aveti timp si rabdare si, de asemenea, cunostinte in acest domeniu. In cazul in care vorbim de persoane cu experienta in acest domeniu, acestea vor opta cu siguranta pentru varianta manuala de intoarcere, fiind mai putin costisitoare. Insa, in cazul in care vorbim de o cantitate mare de oua, atunci este recomandata alternativa automata de intoarcere.

De asemenea, exista si incubatoare oua ce nu sunt prevazute cu sistem de intoarcere.

In functie de necesitatile pe care le aveti, trebui sa optati pentru unul din aceste tipuri de intoarcere pentru a gasi cele mai bune incubatoare oua.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cel mai bun incubator de ouă: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune incubatoare de oua in functie de capacitatea acestora?

Va trebui sa tineti cont si de capacitatea acestor aparate pentru a gasi cele mai bune incubatoare oua. In acest sens, despre capacitate putem spune ca poate varia intre 40 – 80 de oua de gaina, insa poate ajunge si pana la 300 – 400 de oua, in cazul in care vorbim despre productiile industriale sau ferme.

De asemenea, este indicat sa tineti cont si de marimea incubatoarelor de oua, deoarece aceasta va influenta in mod direct numarul de oua introduse. Capacitatea se refera, de asemenea, la cantitatea maxima de oua ce pot fi incubate intr-o singura perioada de functionare. Modelele pentru oua de gaina pot fi regasite pe piata in mod uzual cu o capacitate de 50 – 70 de locuri. Referitor la modelele profesionale universale, putem spune ca pot avea o capacitate de peste 300 de oua de gaina, peste 500 oua de prepelita si in jur de 30 – 100 oua de strut.

Avand in vedere chestiunile referitoare la capacitate, veti gasi cu siguranta modalitatea optima de a cumpara cele mai bune incubatoare oua, ce vor functiona in cele mai bune conditii.

Comandă-ți Acum online un incubator de ouă de calitate: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune incubatoare de oua in tinand cont de functiile speciale ale acestora?

Functiile speciale ale unor incubatoare de oua va pot oferi sansa de a va asigura de faptul ca produsul achizitionat este cel mai potrivit pentru dumneavoastra. In cadrul acestor functii speciale putem aminti de afisajul digital, afisajul de temperatura, afisajul de umiditate, controlul de temperatura sau controlul de umiditate. Daca incubatoarele de oua vor fi prevazute cu aceste functii speciale, atunci cu siguranta veti obtine rezultatele optime ca urmare a utilizarii.

Reglarea temperaturii este foarte importanta, deoarece exista un anumit necesar pe perioada eclozarii, in functie de fiecare specie. De asemenea, este necesar un afisaj digital pentru a obtine date exacte pe perioada functionarii. Cele mai eficiente si performante incubatoare de oua permit umidificarea si ventilarea in sistem automat. Insa, cele mai simple necesita o pulverizare periodica a apei caldute in interior si o aerisire manuala.

Este indicat sa aveti in vedere aceste functii speciale pe care le puteti regasi in cadrul unor incubatoare oua. Functiile speciale va pot usura munca in ceea ce priveste utilizarea unui incubator, deoarece veti obtine la timp informatii precise despre functionarea corecta a acestuia. Cu siguranta veti gasi cele mai bune incubatoare oua in cazul in care veti avea in vedere functiile speciale pe care le au.

Alege-ți dintr-o varietate de modele cel mai bun incubator de ouă: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune incubatoare de oua in functie de brand?

Este indicat sa tineti cont si de brandul de la care urmeaza sa achizitionati produse de acest tip, pentru a va asigura de faptul ca veti gasi cele mai bune incubatoare oua. Cu siguranta brandul reprezinta o chestiune importanta, pe care va trebui sa o aveti in vedere pentru a primi calitatea dorita, la un pret avantajos.

In aceste conditii, puteti lua in calcul produsele Cleo, despre care putem spune ca ofera mereu o eficienta maxima, iar pretul de achizitionare este unul foarte avantajose. Incubatoarele de oua Tehno Ms reprezinta, de asemenea, o solutie optima de achizitionare in cazul in care cautati o modalitate optima de selectie in acest domeniu. Produsele Electro Admon ofera mereu o calitate superioara, si le puteti achizitiona oricand la un pret foarte avantajos. Cu siguranta veti fi multumiti de eficienta acestui incubator. In cazul in care sunteti in cautarea celor mai bune incubatoare oua, puteti alege, de asemenea, produsele EuroMf, despre care putem spune ca sunt foarte apreciate in acest domeniu, pentru tot ceea ce ofera pe perioada utilizarii. Nu in ultimul rand, puteti alege produsele AgroLand, pentru a gasi un incubator ce propune o eficienta maxima pe perioada utilizarii.

Cu siguranta veti gasi mereu produsele dorite la un pret foarte avantajos, in cazul in care veti avea in vedere informatiile importante expuse in randurile de mai sus. De asemenea, in momentul selectiei celor mai bune incubatoare oua, este foarte important sa optati pentru colaborarea cu un brand ce ofera o calitate superioara a produselor.

Incubatoare de ouă de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *