Cum alegi cel mai bun condensator auto?

cel mai bun condensator autoUn condensator auto este realizat pentru a furniza energie si curent unui amplificator, atunci cand este nevoie. Astfel, acest produs electronic are rolul de a asigura puterea necesara a amplificatoarelor audio montate pe masina, in momentul cand trebuie un curent mai ridicat.

De asemenea, un condensator auto ajuta sa nu existe caderi de tensiune, iar calitatea sunetului din sistemul audio al masinii sa nu fie afectat.

El este dezvoltat pentru a inmagazina curent si de a sustine puterea optima, similar unei baterii, doar ca o va furniza instantaneu. Astfel, condensatorul auto ajuta ca amplicatorul sa functioneze la parametri maximi, fara a se produce disfunctionalitati.

Un condensator auto montat pe masina, dupa achizitionarea unui sistem audio de performanta, boxe si amplificator de top, poate preveni orice defectiuni neprevazute, care pot aparea, precum palpaierea luminilor in situatia cand muzica este data mai tare.

Practic un condensator auto va insemna un mare castig pentru masina ta, in cazul in care ti-ai montat un sistem de amplificare mai performant, pentru a beneficia de un sunet de mai buna calitate.

In magazine vei intalni numeroase astfel de produse, dar este destul de greu de gasit unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun condensator auto, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la condensatoarele auto: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun condensator auto in functie de consumul de putere?

Consumul de putere al consumatorilor care sunt legati la circuitul electric al autoturismului, nu trebuie sa depasdeasca valoarea maxima.

Iar atunci cand iti cumperi niste boxe noi, cu puteri mari, atunci risti sa sistemul audio sa nu functioneze normal si sa apara probleme.

De aceea, este recomandat sa alegi un condensator auto in functie de puterea amplificatoarelor. Astfel, se stabileste minimum 0,1 Farad corespunzator la 100 Wrms. Spre exemplu, un condensator auto cu o capacitate de 3,5 Farad, avand tensiunea nominala de 20 V, afisaj digital si o protectie pentru supra- ensiune, este suficient.

Profită de Oferta actuală eMAG la condensatoarele auto: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun condensator auto in functie de compatibilitatea cu sistemul electric al masinii?

Fara indoiala cel mai competent raspuns, in aceasta privinta, ti-l da un expert in domeniu. Insa, trebuie spus ca un condensator auto trebuie sa se potriveasca in special cu sistemul electric al autoturismului, bateria, alternatorul, precum si cu sistemul de boxe instalat.

O parte importanta a sistemului audio il reprezinta subwooferul. Asadar trebuie determinat consumul acestuia. De regula, producatorii echipeaza masina cu un alternator care are un randament mai mare decat cel necesar, pentru un consum optim.

Dar, atunci cand ti-ai adaugat un sistem audio nou, cu boxe performante risti sa depasesti consumul electric al masinii.

De aceea este indicat sa montezi un condensator auto care iti va stabiliza tensiunea din circuitul electric al vehiculului.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun condensator auto. Spor la cumparaturi!

Condensatoare auto de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *