Cum alegi cele mai bune aplice de perete?

cele mai bune aplice de pereteAplicele de perete sunt niste corpuri de iluminat care se intalnesc destul de frecvent in aproape orice locuinta, indiferent daca vorbim de o casa sau de un apartament. Ele pot fi utile, practice si usor de montat.

Asemenea surse pot constitui niste alternative viabile pentru un iluminat permanent, suplimentar, decorativ sau ambiental. Recomandarea specialistilor in design interior este ca aplicele de perete sa se armonizeze in camera, atat cu mobila, cat si cu zugraveala.

O aplica de perete poate crea o atmosfera destinsa, de relaxare, oferindu-ti o buna stare de spirit. Poti monta astfel de corpuri in sufragerie pentru un iluminat complementar, in dormitor, baie sau pe hol unde ele indeplinesc un rol functional.

Pe piata,exista o mare diversitate de aplice de perete si de aceea, gasirea unor modele adecvate nu este o treaba foarte usoara.

Pentru aceasta, va prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune aplice de perete, potrivite pentru casa ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la aplicele de perete: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune aplice de perete in functie de utilitate?

Aplicele de perete pot fi montate in diverse incaperi, precum sufragerie/living, dormitor, baie, hol etc.

Aplica de perete pentru sufragerie/living – un asemenea corp pentru sufragerie este destinat unui iluminat complementar, care poate crea o ambianta placuta. Se pot monta mai multe aplice pe perete, in functie de marimea camerei si de preferinte.

Aplica de perete pentru dormitor – se poate monta cate una pe fiecare parte a patului, fiind utila pentru citit seara si pentru a crea o atmosfera de destindere si relaxare.

Aplica de perete pentru baie – este necesara, ea putand fi pozitionata deasupra oglinzii sau langa usa. Ea trebuie sa aiba un corp de protectie a becurilor, pentru a le feri de umezeala si abur.

Aplica de perete pentru hol – este folosita destul de des la intrarea in casa, fiind practica si extrem de utila.

Profită de Reducerile actuale eMAG la aplicele de perete: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune aplice de perete in functie de tipul soclurilor?

Aplicele de perete pot fi dotate cu diverse tipuri de socluri: E27, E14, G9, GU10, etc.

Aplica de perete cu soclu E27 – acest model este cel mai intalnit in magazine, dar si cel mai popular in randul utilizatorilor. Soclul E27 este unul obisnuit, el oferind posibilitatea alegerii a mai multor tipuri de becuri, precum cele incandescente, LED sau fluorescente.

Aplica de perete cu socul E14 – acest corp este dotat cu becuri de tip lumanare, putandu-se monta surse tip fluorescente sau LED. Are dezavantajul ca becurile LED economice de acest fel au puteri reduse de 3-9 W.

Vezi toate aplicele de perete de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune aplice de perete in functie de numarul surselor de iluminat?

Aplicele de perete se deosebesc in functie de numarul de surse de iluminat astfel: cu 1-2 becuri/leduri sau cu 3-4.

Aplica de perete cu 1-3 surse de iluminat – acest model este recomandat sa fie instalat in baie, bucatarie, dormitor sau hol.

Aplica de perete cu 4-5 surse de iluminat – un asemesea corp se monteaza ca un iluminat suplimentar in sufragerie, fiind unul de decor sau de ambianta.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune aplice de perete. Spor la cumparaturi!

Aplice de perete de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *