Cum alegi cea mai buna aeroterma de perete?

cea mai buna aeroterma de pereteO aeroterma de perete poate reprezenta o solutie de incalzire in diferite camere, cum ar fi dormitor, baie, bucatarie, garaj etc. In general, acest aparat este recomandat pentru incaperi de dimensiuni mici sau medii.

Este bine de retinut ca o aeroterma de perete poate asigura o incalzire constanta si de buna calitate, in camera. Un astfel de aparat este unul foarte rezistent in timp, el avand o durata de viata destul de mare.

In magazine, vei intalni numeroase modele, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna aeroterma de perete, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la aerotermele de perete: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna aeroterma de perete in functie de putere?

Aerotermele de perete pot fi de mai multe feluri in functie de putere, astfel: de pana la 1500 W, de 2000 W etc.

Aeroterma de perete de pana la 1500 W – acest aparat poate fi folosit pentru baie, el dispunand de 3 rezistente de incalzire tip quartz, de mare calitate. Dispozitivul dispune si de o protectie de supraincalzire, dar si impotriva stropilor de apa. Poate fi folosit in siguranta pentru incalzirea baii, avand un pret accesibil.

Aeroterma de perete de peste 1500 W – este un aparat electric special, care se poate monta pe perete. Poate fi folosit in baie sau in orice alta camera pentru incalzire. Avand o putere sporita, poate asigura incalzirea corespunzatoare a incaperii. Dispune de un termostat si de o protectie la supraincalzire.

Spre exempulu, o aeroterma de perete de 1500w este recomandata pentru incaperi de 10 – 12 metri patrati. Este cel mai popular model in randul utilizatorilor.

Profită de Oferta actuală eMAG la aerotermele de perete: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna aeroterma de perete in functie de tip?

Aerotermele de perete pot fi de mai multe feluri in functie de tip: din ceramica, cu quartz, cu ionizare.

Aeroterma de perete din ceramica – acest model dispune de un element de incalzire ceramic, cu doua trepte: una de 1000 W si alta de 2000 W. Se pot utiliza in functie de preferinte. Aparatul poate fi reglat in in intervalul de temperatura cuprins intre 18 si 45 de grade Celsius. Dispune si de o protectie la supraincalzire. Are un pret accesibil.

Aeroterma de perete cu quartz – acest model dispune de 3 rezistente cu quartz de inalta calitate. Poti alege in functie de puterea aparatului, pentru o incalzire corespunzatoare a spatiului. Se poate monta in baie, dar si in alta camera. Carcasa este realizata din plastic rezistent la caldura.

Aeroterma de perete cu ionizare – aparatul dispune de un ionizator, de un termostat electronic si de un terporizator de oprire. Are doua trepte de incalzire, una de 1100 W si alta de 2000 W. Dispune de o telecomanda, cu ajutorul careia se pot face setarile aparatului. Se opreste automat la supraincalzire.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la aerotermele de perete: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna aeroterma de perete in functie de numarul de trepte de putere?

Unele modele de aeroterme pot avea doar o singura treapta de putere, de 2000 W, spre exemplu. Insa este recomandat, sa alegeti un aparat care este prevazut cu mai multe trepte (2 sau 3), deoarece iti ofera posibilitatea comutarii pe nivelul dorit, in functie de temperatura.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna aeroterma de perete. Spor la cumparaturi!

Aeroterme de perete de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *