Cum alegi cea mai buna aeroterma electrica?

cea mai buna aeroterma electricaO aeroterma electrica reprezinta o alternativa viabila pentru incalzirea incaperilor, indiferent daca vorbim de case sau aparatamente. Aceasta are avantajul ca are dimensiuni reduse, putandu-se monta sau aseza chiar si in cele mai mici spatii.

Este bine de retinut faptul ca o aeroterma este capabila sa asigure caldura intr-o camera, in timpul iernii. Aparatul este unul foarte rezistent si cu performante remarcabile.

Pe piata vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna aeroterma electrica, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la aerotermele electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna aeroterma electrica in functie de tip?

Aerotermele electrice pot fi in functie de tip de doua feluri: portabile sau de perete.

Aeroterma electrica portabila – este cea mai populara dintre toate modelele existente pe piata. Acest model poate avea o putere mare si doua trepte de incalzire, una de 1000 W si alta de 2000 W. Poate fi deplasata cu usurinta in orice incapere, avand si o protectie de supraincalzire. Permite si reglarea temperaturii de la un buton incorporat. Are un pret scazut, accesibil.

Aeroterma electrica de perete – acest model este unul modern, avand o rezistenta ceramica, un termostat, un ecran digital si o telecomanda, care poate face reglarea automata a temperaturii sau al intervalului de incalzire. Are un pret mai ridicat fata de modelul clasic, insa aceasta este mult mai fiabila. Montarea acesteia se face numai de persoane autorizate.

Profită de Oferta actuală eMAG la aerotermele electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna aeroterma electrica in functie de putere?

Aerotermele electrice pot avea diverse puteri, astfel: sub 1000 W, intre 1000 si 2000 W sau peste 2000 W.

Aeroterma electrica sub 1000 W – acest model poate fi, de regula, unul portabil, ce poate fi deplasat cu usurinta dintr-o camera intr-alta, dupa necesitati. Spre exemplu, una cu o putere de 900 W poate incalzi o camera de pana la 12 – 15 de metri patrati. Are un buton de pornire/oprire si un element de incalzire ceramic. Exista si varianta cu ulei, insa pretul este mai mare.

Aeroterma de 1000 – 2000 W – pentru un randament mai bun si o eficienta sporita se poate apela la un model de 2000 W. Acesta are doua trepte de incalzire, ce pot fi folosite dupa necesitati. Dispune si de o protectie la supraincalzire. Poti alege intre un model portabil si unul de perete.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la aerotermele electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna aeroterma electrica in functie de marimea camerei?

Aerotermele electrice sunt compatibile cu marimea incaperii astfel: pentru 12 – 20 de metri patrati, pentru 26 – 50 de metri patrati, etc.

Aeroterma electrica pentru incaperi de 12 – 20 de metri patrati – pentru o camera de marime mica sau medie se poate apela la un model cu o putere obisnuita de 1000 – 1500 W, care are capacitatea de a asigura caldura, pe timpul sezonului rece.

Aeroterma electrica pentru incaperi de 26 – 50 metri patrati – acest model este un aparat mai puternic, care are o putere de minimum 2000 W. Dispune si de trepte de incazire, pentru o functionare in functie de necesitati.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna aeroterma electrica. Spor la cumparaturi!

Aeroterme electrice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *