Cum alegi cea mai buna aeroterma pe gaz?

cea mai buna aeroterma pe gazO aeroterma pe gaz reprezinta un aparat care este destinat incalzirii unor spatii mari, de zeci de metri patrati. Aceasta poate fi folosita atat pentru uz casnic, cat si pentru intrebuintare industriala.

Trebuie stiut faptul ca o aeroterma pe gaz poate face suficienta caldura in halele de productie, in salile de spectacol sau in locurile unde se desfasoara diverse evenimente sportive sau artistice.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, va prezentam, mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna aeroterma pe gaz, potrivita pentru activitatea ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la aerotermele pe gaz: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna aeroterma pe gaz in functie de tip?

Aerotermele pe gaz pot fi in functie de tip, astfel: clasice sau cu GPL.

Aeroterma calsica pe gaz – acest model este unul standard, practic o suflanta cu aer cald, care poate fi folosita intr-un spatiu foarte bine aerisit. Un model cu o putere de 15 KW poate asigura incalzirea intr-o incapere de pana la 100 de metri patrati. Are un pret mai scazut si o greutate redusa, de 4,7 kg.

Aeroterma cu GPL – este un incalzitor cu gaz – GPL (gaz petrolier lichefiat), cu aprindere electronica. Acesta se poata conecta la un termostat pentru o functionare automata. Are o constructie robusta si este destinat spatiilor mici si medii, care au o buna ventilatie. Este alimentata cu o butelie GPL sau butan – propan. Poate avea o putere de incalzire de 17 KW. Are un pret mai ridicat fata de alte modele.

Profită de Oferta actuală eMAG la aerotermele pe gaz: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna aeroterma pe gaz in functie de suprafata acoperita?

Aerotermele pe gaz pot fi destinate unor spatii de: 10 – 25 de metri patrati, de 30 -90 de metri patrati, de 100 – 400 de metri patrati etc.

Aeroterma pe gaz pentru suprafete de 10 – 25 de metri patrati – un astfel de model poate avea diverse puteri cuprinse intre 15 si 20 KW. Poate avea un flux de aer de 320 – 500 m cubi pe ora, in functie de tipul incalzitorului.

Aeroterma pe gaz pentru suprafete de 100 – 400 de metri patrati – este un model mai puternic, care poate avea o putere de 40 KW. Are o greutate de 6,2 kg si o capacitate de evacuare de 750 de metri cubi pe ora.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la aerotermele pe gaz: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna aeroterma pe gaz in functie de putere?

Aerotermele pe gaz pot avea diverse puteri, cum ar fi: de 5 – 10 KW, 11 – 20 KW etc.

Aeroterma pe gaz de 5 – 10 KW – un model de 10 KW este ideala pentru incazlirea spatiilor deschise. Aparatul are un consum redus de gaz, iar pornirea acesteia se face foarte usor. Este utilizata in diverse cladiri, santiere de constructii sau la diverse evenimente sportive sau artistice.

Aeroterma pe gaz de 11 – 20 KW – un astfel de tun de caldura este util pentru incalzirea spatiilor deschise sau bine ventilate. Are o greutate redusa, putandu-se transporta usor. Poate functiona cu propan sau butan/propan. Cu o butelie de 15 kg de gaz se poate obtine o putere de 20 KW.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna aeroterma pe gaz. Spor la cumparaturi!

Aeroterme pe gaz de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *