Cum alegi cele mai bune calorifere din aluminiu?

cele mai bune calorifere din aluminiuDaca doresti sa beneficiezi de un confort sporit in locuinta, atunci poti apela la montarea unor calorifere din aluminiu, o solutie eficienta si care beneficiaza si de un design modern.

Foarte multi utilizatori au schimbat radiatoarele vechi din casa, care aveau un aspect demodat, cu calorifere din aluminiu care au schimbat total locuinta, in mod placut. De asemenea, randamentul si durata de viata a acestora sunt sporite, ceea ce le confera destule avantaje fata de alte modele.

In magazine, vei intalni diverse astfel de produse, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune calorifere din aluminiu, potrivite pentru locuinta ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la caloriferele din aluminiu: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune calorifere din aluminiu in functie de numarul de elementi?

Caloriferele din aluminiu pot fi de mai multe feluri in functie de numarul de elementi, astfel: cu 3 – 6, 8 – 14 bucati.

Calorifer din alumniu cu 3-6 elementi – acest tip de radiatoare este destinal spatiilor mai mici, putand fi montate in baie, bucatarie, hol etc. Un astfel de model are foarte bune performante, putandu-se incalzi pana la temperatura de maximum 110 grade Celsius. Un mare avantaj este faptul ca dispune de o garantie de 10 ani. Spre exemplu, un calorifer cu 5 elementi are inaltimea de 184 cm, latimea de 40 cm si greutatea de 17,6 kg. Se poate monta usor de catre o persoana autorizata.

Calorifer din aluminiu cu 8-14 elementi – acest model se poate monta in orice incapere, de la sufragerie, living sau dormitor. Are suficienti elementi pentru a asigura o caldura optima in camera. Produsul are o durata de viata indelungata, in conditiile unei intretineri normale. Dimensiunile sunt convenabile pentru orice casa sau apartament: inaltimea de 69 cm, latimea de 96 cm, iar greutatea de 19,8 kg. Poti alege varianta convenabila, in functie de camera si de spatiul disponibil.

Profită de Oferta actuală eMAG la caloriferele din aluminiu: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune calorifere din aluminiu in functie de latime?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui calorifer din aluminiu il reprezinta latimea acestuia, care poate fi: de 40 – 60 cm, 70 – 150 cm.

Calorifer din aluminiu cu latimea de 40 – 60 cm – acest radiator este unul de mici dimensiuni, fiind destinat incalzirii spatiilor reduse. Poate fi folosit in bucatarie, baie sau hol. El poate avea intre 3 si 5 elementi. Presiunea de lucru este de 6 bari, iar temperatura maxima a agentului termic poate fi de pana la 110 grade Celsius.

Calorifer din aluminiu cu latimea de 70 – 150 cm – modelul se preteaza pentru a fi montat in sufragerie, living sau dormitor. Are o putere termica mare, suficienta pentru un spatiu locuibil mai mare. Poate avea intre 8 si 14 elementi, un numar convenabil pentru o incalzire eficienta. Poti adapta modelul in functie de spatiul camerei si de bugetul alocat.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune calorifere din aluminiu. Spor la cumparaturi!

Calorifere din aluminiu de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *