Cum alegi cele mai bune calorifere din fonta?

cele mai bune calorifere din fontaSolutia de incalzire care foloseste calorifere din fonta reprezinta una dintre cele mai bune variante, ce asigura un confort sporit unei locuinte. Ele emana foarte multa caldura, fiind cele mai bune de pe piata, din acest punct de vedere.

Indiferent daca locuiesti la casa sau la apartament, poti apela cu incredere la calorifere din fonta, niste produse de foarte buna calitate, care au multiple avantaje.

De asemenea, aceste calorifere din fonta pot fi montate si in spatii comerciale, precum magazine, restaurante, hoteluri sau cladiri de birouri.

Fara indoiala, alegerea unor calorifere din fonta reprezinta o alegere perfecta, tinand cont de faptul ca durabilitatea acestora este una de lunga durata, de peste 30 de ani.

Suprafata de radiere si randamentul acestor calorifere din fonta sunt la cote foarte ridicate, ceea ce le face sa fie in topul radiatoarelor de pe piata.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, dar este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune calorifere din fonta, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la caloriferele din fontă: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune calorifere din fonta in functie de numarul de elementi?

Caloriferele din fonta sunt de mai multe feluri in functie de numarul de elementi, astfel: cu 5 – 6 elementi, 7 – 15 elementi etc.

Calorifer din fonta cu 5 – 6 elementi – acest model este destinat in special spatiilor mai mici, putand fi montat in bucatarie, baie, hol. Asigura incalzirea optima a incaperii, avand o suprafata mare de radiatie a caldurii. Are dimensiuni mici: latimea de 38 cm, inaltimea de 75 cm si adancimea de 18 cm.

Calorifer din fonta cu 7-15 elementi – este un model care poate instalat, fara probleme, in sufragerie, dormitor sau living. Poti alege dimensiunea caloriferului in functie de spatiul disponibil si de integrarea acestuia in incapere. Este destinat spatiilor de locuit sau comerciale mai mari.

Profită de Oferta actuală eMAG la caloriferele din fontă: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune calorifere din fonta in functie de model?

Caloriferele din fonta pot fi de doua feluri in functie de model: de perete si cu montaj pe podea.

Calorifer din fonta de perete – acest model este unul clasic, care poate fi montat in perete. Datorita materialului din care este fabricat, el emana foarte multa caldura, avand un randament sporit fata de alte modele. Alege caloriferul tinand cont de dimensiunile acestuia si de posibilitatile de conectare la instalatia de incalzire.

Calorifer din fonta cu montaj pe podea – este un model mai practic, el putandu-se monta mai usor, datorita faptului ca dispune de picioare. Se asaza direct pe podea si are o rezistenta mecanica foarte buna. De asemenea, are o durata de viata foarte mare, de peste 30 de ani.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune calorifere din fonta. Spor la cumparaturi!

Calorifere din fontă de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *