Avantajele achizitionarii unui termostat Computherm Q7 RF !

termostat Computherm Q7 RFUn termostat Computherm Q7 RF este un aparat programabil, fara fir, care poate realiza setarea temperaturii la care lucreaza centrala termica in apartament sau casa. Acesta este un instrument inteligent care te poate ajuta sa ai un confort sporit in orice incapere, in functie de nevoile tale.

Intregul sistem wireless Computherm Q7 RFR este alcatuit din doua dispozitive, unul fix (receptor) care se monteaza langa centrala termica, iar altul mobil termostatul propriu-zis, care permite efectuarea setarilor de temperatura din camera aleasa de tine!

In cazul in care nu te-ai hotarat ce fel de aparat wireless sa cumperi, atunci poti parcurge randurile de mai jos si vei afla care sunt avantajele achizitionarii unui termostat Computherm Q7 RF.

Vezi rapid o ofertă de preț la termostatele Computherm Q7 RF: CLICK AICI.

Aparat cu comanda de la distanta

Astfel termostatul Computherm Q7 RF poate comanda de la distanta centrala termica, alegand spre exemplu o temperatura de 21 de grade Celsius, care sa fie una convenabila in camera, pe timpul iernii.

Pentru a fi mai explicit, daca tu ai instalat centrala in bucatarie, poti seta pe termostatul wireless din sufragerie sau dormitor, exact temperatura de care ai nevoie.

Setezi temperatura din casa cum doresti

Un termostat Computherm Q7 RF iti da voie sa alegi temperatura din incapere dupa bunul tau plac, in functie de preferinte. Astfel, spre exemplu, in zilele mai calduroase din anotimpul rece, poti alege 19 grade Celsius, iar in cele mai friguroase 21 de grade Celsius.

Se manevreaza usor

Nu iti face probleme, manevrarea termostatului Computherm Q7 RF se faca cu usurinta, apasand doar pe un buton, care permite cresterea sau scaderea temperaturii din camera.

Aparatul memoreaza temperatura dorita si o mentine, pe timpul zilei sau al noptii, dupa dorintele tale, pana cand vei efectua alta setare.

Il poti aseza in orice incapere

Un lucru extrem de folositor, pentru cei care au instalat o centrala termica in locuinta, il reprezinta faptul ca termostatul wireless Computherm Q7 RF poate fi asezat in orice incapere, fie ea dormitor sau living. Astfel, tu poti seta temperatura din camera dorita pentru toata casa.

Profită de Oferta actuală eMAG la termostatele Computherm Q7 RF: CLICK AICI.

Ai posibilitatea reducerii consumului centralei

Cand temperatura exterioara este mai ridicata, atunci poti schimba setarile termostatului Computherm Q7 RF, alegand o temperatura mai mica, spre exemplu, 19 grade Celsius, astfel ca poti reduce consumul de energie electrica al centralei termice.

Poti seta temperatura pentru fiecare zi din saptamana

Termostatul Computherm Q7 Rf iti permite sa faci setari ale temperaturii la care  functioneza instalatia de incalzire din casa ta, independent pentru fiecare zi a saptamanii, dupa dorinta.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la termostatele Computherm Q7 RF: CLICK AICI.

Termostatul nu consuma curent electric

In comparatie cu aparatul cu fir, care trebuie conectat la o priza, termostatul Computherm Q7 RF, care este de tip wireless, nu consuma energie electrica, el functionand pe baza de baterii.

Poti seta mai multe intervale de temperatura pentru o zi

Este remarcabil faptul ca termostatul Computherm Q7 RF iti permite sa realizezi mai multe setari pentru o zi, avand la dispozitie 6 intervale orare, cu 6 temperaturi diferite. Acest lucru fiind in avanhtajul tau, deoarece iti poti programa consumul centralei in functie de necesitatile tale.

Acum putem spune ca ai cunostinta de avantajele achizitionarii unui termostat Computherm Q7 RF ! Spor la cumparaturi!

Termostatele Computherm Q7 RF de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *