Cum alegi cele mai bune produse de curatenie (solutii)?

cele mai bune produse de curatenie (solutii)Produsele de curatenie tip solutii reprezinta substante lichide care ne ajuta enorm in locuinta, ele avand un rol important pentru indepartarea mizeriei, indiferent daca vorbim de rufe, de baie sau bucatarie.

Este esential sa stim care sunt produsele de curatenie care se preteaza cel mai bine la curatarea masiniide spalat, a gresiei sau a vasului de toaleta.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de produse, dar este foarte greu sa gasesti unul adecvat, pentru necesitatea ta.

De aceea, am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune produse de curatenie – solutii – potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la produse de curățenie: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune produse de curatenie (solutii) in functie de destinatie?

Produsele de curatenie – solutii – pot fi in functie de destinatie de mai multe feluri: de spalare si intretinere rufe, de curatare pentru baie, de curatare pentru bucatarie si pentru curatare in casa si in exterior.

Produse de spalare si intretinere rufe – solutii

Produsele de spalare si intretinere rufe – solutii – sunt de mai multe feluri, astfel: anticalcar, de curatat pete, de intretinere textile.

Solutii anticalcar – sunt produse lichide, care au rolul de a proteja masina de spalat contra depunerilor de calcar. Totul ramane curat si igienizat dupa ce s-a folosit gelul.

Solutii de curatat pete – este un lichid special conceput pentru indepartarea petelor, la o singura spalare. Produsul a fost testat pe 32 de tipuri de pete, dand rezultate remarcabile.

Solutii de intretinere textile – de regula sunt vopsele care ajuta la revigorarea culorilor decolorate ale diferitelor fibre sau textile, datorita spalarii.

Profită de Oferta actuală eMAG la produse de curățenie: CLICK AICI.

Produse de curatare pentru baie – solutii

Produsele de curatare pentru baie – solutii – sunt de mai multe feluri, astfel: pentru suprafetele din baie si pentru desfundat tevi.

Solutii pentru suprafete din baie – sunt produse lichide care pot fi utilizate pentru curatarea tuturor suprafetelor din baie, de la gresie, faianta, vasul de toaleta, chiuvete, cada, dus etc. Au actiune rapida si distrug bacteriile si microbii, in totalitate.

Solutii pentru desfundat tevi – sunt lichide specifice pentru desfundarea eficienta a tevilor si conductelor din baie. Ele ajuta la dizolvarea reziduurilor care s-au depus de-a lungul timpului.

Produse de curatare pentru bucatarie – solutii

Produsele de curatare pentru bucatarie – solutii – sunt specifice pentru suprafetele din aceasta camera.

Solutii pentru suprafetele din bucatarie – sunt produse lichide care ajuta la indepartarea mizeriei din bucatarie, precum grasimi, pete de cafea, urme de sapun, calcar si chiar carioca, de pe orice suprafata.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la produse de curățenie: CLICK AICI.

Produse pentru curatare in casa si exterior – solutii

Produsele pentru curatare in casa si exterior – solutii – sunt de mai multe tipuri astfel: de curatat mobila, de curatat podele, de curatat geamuri, de curatat covoare.

Solutie de curatat mobila – este un produs lichid cu actiune rapida, care ajuta la indepartarea oricaror pete sau a prafului de pe piesele de mobilier. Totul revine la normal, iar mobila va straluci.

Solutie de curatat podele – poti alege un produs care ajuta la renovarea si protejarea parchetului sau a lenmului masiv. El reda stralucirea, indeparteaza micile zgarieturi si reda nuanta existenta. Ofera si un strat protector, de lunga durata.

Solutie de curatat geamuri – un produs lichid sub forma de pulverizator este cel mai bun model din aceasta gama, deoarece asigura curatarea rapida a geamurilor si altor suprafete din sticla, fara sa lase urme.

Solutie de curatat covoare – este lichid si curata perfect, in profunzime, carpetele, covoarele, mochetele si tapiteriile din casa. Nu afecteaza deloc tesaturile si culorile obiectelor curatate.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune produse de curatenie (solutii). Spor la cumparaturi!

Produse de curățenie de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *