Cum alegi cel mai bun termostat pentru centrala?

cel mai bun termostat pentru centralaUn termostat pentru centrala este un dispozitiv foarte important care poate regla temperatura din sistemul de incalzire. El poate fi unul inteligent, tip electronic si ofera posibilitatea reglarii separate a caldurii, in fiecare camera.

Acest aparat numit termostat pentru centrala poate fi atasat sistemului de incalzire din casa sau din apartament, intr-un mod foarte simplu, in functie de preferinte.

In magazine, poti intalni numeroase modele, dar este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun termostat pentru centrala, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la termostatele pentru centrală: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun termostat pentru centrala in functie de tip?

Termostatele pentru centrala pot fi in functie de tip astfel: mecanic sau digital.

Termostat mecanic pentru centrala – acest dispozitiv este cel mai simplu dintre toate existente pe piata, are doar un buton de la care se poate comanda reglarea temperaturii. Numai ca modelul nu este programabil, putandu-se regla temperatura doar manual. Se instaleaza pe un perete interior, la o inaltime de 1,5 metri de podea, avand un pret redus.

Termostat digital pentru centrala – aparatul este universal, putandu-se folosi la orice tip de centrala. Cel mai modern este cel fara fir, deoarece poate fi mutat foarte usor in orice incapere, avand posibilitatea programarii wireless. Poate regla temperatura din sistemul de incalzire, in functie de necesitati. Are un pret mai ridicat fata de modelul mecanic.

Profită de Oferta actuală eMAG la termostatele pentru centrală: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun termostat pentru centrala in functie de model?

Termostatele pentru centrala pot fi in functie de model astfel: fixe sau mobile.

Termostat pentru centrala fix – dispozitivul este unul care se amplaseaza pe perete, langa centrala. In functie de model, el poate fi unul simplu, care permite reglarea temperaturii de la un buton sau unul digital, care are mai multe functii.

Termostat pentru centrala mobil – acest aparat este mai practic pentru o locuinta, deoarece el poate fi mutat in orice incapere (fiind fara fir). Odata pus intr-o camera, el poate fi reglat in functie de temperatura dorita. Legatura acestui termostat mobil cu centrala este de tip wireless.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la termostatele pentru centrală: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun termostat pentru centrala in functie de tipul de alimentare?

Un factor important de care trebuie sa tii cont la alegerea unui termostat pentru centrala este tipul de alimentare, care poate fi: cu cablu electric sau cu baterii.

Termostat pentru centrala cu cablu electric – acest model se conecteaza la o priza electrica, printr-un cablu obisnuit. El este montat pe perete, in apropierea centralei, putand regla temperatura din sistem, in functie de necesitati. Se recomanda alegerea unei variante digitale universale, compatibile cu orice model, fiind usor de programat.

Termostat pentru centrala cu baterii – acest dispozitiv este practic si eficient, putand regla tempereatura din sistem, in fiecare camera, in functie de necesitati. Foloseste doua baterii de 1,5 V tip LR6 (AA). Poti economisi la factura de energie, utilizand acest model.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun termostat pentru centrala. Spor la cumparaturi!

Termostate pentru centrală de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *