Avantajele achizitionarii unui termostat wireless

Un termostat wireless este un dispozitiv foarte util la o centrala termica, el ajutand enorm la realizarea unui confort sporit in casa sau in apartament, exact dupa necesitatile tale.

Acest dispozitiv denumit termostrat wireless (adica fara fir) trebuie sa fie compatibil cu centrala ta, de aceea este recomandat sa il achizitionezi odata cu aceasta sau daca il cumperi ulterior, tii cont sa se potriveasca.

Daca nu te-ai hotarat sa iti achizitionezi un termostat wireless, atunci poti citi randurile de mai jos si vei afla care sunt avantajele acestuia. Toate facilitatile lui iti vor fi sigur de ajutor.

Vezi rapid o ofertă de preț la termostatele wireless: CLICK AICI.

Comanzi centrala de la distanta

Termostatul wireless iti permite sa executi diferite comenzi ale centralei termice de la distanta, chiar si de la 30 de metri. Indiferent de camera unde il asezi, termostatul se poate manevra, fara probleme.

Modifici temperatura in functie de necesitati

Daca ai nevoie sa setezi temperatura la 18 grade Celsius, cand esti plecat la serviciu si la 21 de grade Celsius, cand esti acasa, o poti face fara niciun fel de probleme. Sau daca vrei sa stabilesti o anumita temperatura dorita, pe timpul noptii, se poate realiza doar apasand pe butoanele display-ului.

Nu consuma curent electric

Fata de varianta cu fir, care trebuie conectata la o priza, termostatul wireless nu consuma energie electrica, el fiind alimentat doar cu 2 baterii, tip AA, de 1,5 V. Asadar, nu ai grija unui consum in plus, in locuinta.

Profită de Oferta actuală eMAG la termostatele wireless: CLICK AICI.

Poti seta temperatura din orice incapere

In functie de camera unde stai, poti selecta temperatura, doar apasand pe butonul termostatului. Este un mare avantaj ca poti efectua comenzile de oriunde, din casa, fara a mai fi nevoit sa te deplasezi in camera, unde este montata centrala termica.

Dispozitiv usor de manevrat

Termostatul wireless are niste setari simple, foarte usor de realizat. Practic are un buton de unde poti creste sau scadea temperatura, dupa dorinta. De asemenea, aparatul poate memora ce temperatura vrei sa existe in casa, in urmatoarele ore.

Se poate aseza in oricare camera

Un termostat wireless are marele avantaj ca se poate aseza in oricare camera, el putand sta pe masa, pe scaun sau pe noptiera ta din dormitor. Il poti muta, fara probleme, in camera unde stai, ziua sau noaptea.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la termostatele wireless: CLICK AICI.

Poti reduce consumul

Cu ajutorul unui termostat wireless, poti reduce consumul centralei termice intr-o luna, setand temperatura corespunzator nevoilor tale. Spre exemplu, poti alege o temperatura mai mica, atunci cand te afli la serviciu si una mai mare, atunci cand esti acasa.

Setezi temperatura pe ore in functie de programul tau

Un alt mare avantaj al termostatului wireless este acela  ca iti permite sa setezi temperatura din camera, in functie de programul tau zilnic, asa cum doresti. Daca in timpul saptamanii ai un orar constant, il poti introduce in memorie si el va fi respectat, cu strictete.

Permite program separat pentru fiecare zi a saptamanii

In acelasi timp, daca programul tau variaza in timpul saptamanii, atunci poti face setarile de temperatura pentru fiecare zi in parte.

Acum putem spune ca ai cunostinta de avantajele achizitionarii unui termostat wireless. Spor la cumparaturi!

Termostatele wireless de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *