Top 5 routere wireless ieftine si bune 2018!

Top 5 routere wireless ieftine si buneCauti un router wireless ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 5 routere wireless ieftine si bune 2018!”.

1. Router wireless N300 TP-Link TL-WR840N

Routerul wireless N300 TP-Link TL-WR840N ocupa locul 1 in ,,Top 5 routere wireless ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti achizitiona un router wireless N300 TP-Link TL-WR840N veti avea ocazia de a gasi solutia optima de achizitionare pentru produsele de acest tip. Spunem acest lucru deoarece acest produs este simplu de utilizat, folosind atat conexiuni prin fir, dar si prin wireless.

Totodata, putem spune ca a fost conceput pentru a oferi solutii optime de conectivitate, atat la birou, cat si in locuinta dumneavoastra. Performanta unui produs de acest tip nu va lasa niciodata de dorit, ceea ce inseamna ca este ideal pentru streaming video HD, VoIP, dar si pentru jocurile online.

Pe de alta parte, butonul pentru Wi-Fi Protected Setup – WPS asigura criptarea de tip WPA2, ceea ce inseamna ca vor fi prevenite atacurile survenite din afara retelei. Utilizand un produs de acest tip nevoile dumneavoastra vor fi acoperite in ceea ce priveste streaming-ul online, jocurile video, dar si in cazul unor descarcari pentru fisiere mai mari.

Prin tehnologia CCA, adica Clear Channel Assesment, veti avea ocazia de a evita in mod automat conflictele de canal utilizand functia pentru selectie de canal liber. De asemenea, veti avea ocazia de a va bucura si de beneficiile oferite de un canal fix, sporind in acest sens considerabil performanta wireless.

Prin IP QoS veti avea ocazia de a gestiona intr-un mod eficient latimea de banca. In cadrul retelei wireless, navigarea masiva pe internet, dar si optiunile de download, se vor desfasura in conditii optime si avantajoase. In acceste conditii, veti primi mereu banda suficient, prevenind in acest sens degradarea performantelor retelei de catre aplicatii.

Persoanelele ce au optat deja pentru un router wireless N300 TP-Link TL-WR840N sunt multumite de faptul ca acest produs este simplu de utilizat. De asemenea, aceste persoane au fost pe deplin multumite de raportul calitate – pret al acestui produs.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la routerele wireless: CLICK AICI.

2. Router wireless N300 TP-Link TL-WR841N

Routerul wireless N300 TP-Link TL-WR841N ocupa locul 2 in ,,Top 5 routere wireless ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti opta pentru un router wireless N300 TP-Link TL-WR841N veti avea posibilitatea de a lua decizia optima in ceea ce priveste selectia si achizitionarea. Acest router wireless va ofera posibilitatea de a va conecta prin fir sau prin wireless, atat in propria locuinta, cat si la birou.

Performantele unui produs de acest tip sunt exceptionale, iar acest lucru se intampla ca urmare a tehnologiei avansate utilizate. Totodata, despre butonul WPS, ce se afla pe partea exterioara, putem spune ca este elegant si asigura criptarea de tip WPA2, prevenind in acest sens reteaua de intruziune din exterior.

Prin respectarea standardelor din acest domeniu, acest router wireless poate stabili cu usurinta o retea wireless ce poate atinge o viteza de transmisie de pana la 300 Mbps si o arie de acoperire de 15x sau 5x mai mare decat in cazul altor produse.

Despre performanta acestui router wireless putem spune ca este una excelenta, reprezentand solutia optima de achizitionare si utilizare pentru birouri sau locuinte. In ceea ce priveste butonul WPS pentru setari rapide de securitate, putem spune ca va ofera ocazia de a configura intr-un mod instantaneu functiile de securitate, prin simpla apasare a butonului.

In alta ordine de idei, despre functia IP QoS a routerului wireless N300 TP-Link TL-WR841N putem spune ca ajuta administratorii retelei sa determine latimea de banca pentru fiecare calculator sau laptop. Astfel, puteti lua in calcul o achizitie de acest tip pentru a va bucura de toate beneficiile si avantajele oferite.

Multe persoane au facut deja acest lucru, si au ales un router wireless N300 TP-Link TL-WR841N, fiind in acest moment multumite pe deplin de performanta oferita de acest produs. De asemenea, aceste persoane sunt de parere ca pretul acestui produs este foarte avantajos in raport cu beneficiile oferite.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la routerele wireless: CLICK AICI.

3. Router Wireless Tenda 4G630, 3G/4G, 300Mbps, 2 antene, portabil

Routerul Wireless Tenda 4G630 ocupa locul 3 in ,,Top 5 routere wireless ieftine si bune 2018!”.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera un router Wireless Tenda 4G630, fiind indicat sa luati in calcul aceasta modalitate optime si avantajoasa de achizitionare. Veti avea ocazia de a gasi un produs de calitate, la un pret foarte avantajos.

De asemenea, performantele acestui produs nu vor lasa niciodata de dorit si veti observa cu siguranta acest lucru in momentul achizitionarii. Despre routerulul Wireless Tenda 4G630 mai putem spune ca este utilizat cu precadere in cazul locuintelor proprii.

Prin conectarea unui modem USB se transforma intr-un HotSpot WiFi cu o viteza maxima de 300 Mbps.

Pe de alta parte, despre acest router wireless mai putem spune ca poate fi utilizat ca back-up o conexiune pe cablul, in cazul in care semnalul 3G sau 4G este intrerupt.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce va ofera acest router wireless in cea ce priveste utilizarea, reprezentand o modalitate optima si avantajoasa de conectivitate. Pe de alta parte, despre semnalul 3G sau 4G putem spune ca este convertit in semnal wireless 300 Mbps, ceea ce inseamna ca poate gestiona in acelasi timp 10 – 12 dispozitive la viteze mari.

Este indicat sa optati pentru un router Wireless Tenda 4G630, in cazul in care veti dori sa gasiti o oferta avantajoasa pentru produsele de acest tip. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera, deoarece calitatea acestui produs este una recunoscuta.

In cazul in care veti opta pentru un router Wireless Tenda 4G630 veti fi cu siguranta multumiti pe deplin de tot ceea ce ofera acest produs. Spunem acest lucru deoarece acest lucru s-a intamplat in cazul persoanelor ce au ales deja aceasta varianta de achizitionare. Aceste persoane sunt pe deplin multumite de raportul calitate – pret, dar si de persormantele oferite de acest router wireless.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la routerele wireless: CLICK AICI.

4. Router wireless AC750 TP-Link Archer C20, Dual Band

Routerul wireless AC750 TP-Link Archer C20 ocupa locul 4 in ,,Top 5 routere wireless ieftine si bune 2018!”.

Odata ce veti opta pentru un router wireless AC750 TP-Link Archer C20 veti avea ocazia de a gasi solutia optima de achizitionare. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca acest router wireless face parte din urmatoarea generatie de Wi Fi, oferind viteze wireless mult mai mari decat variantele anterioare.

In aceste conditii, putem vorbi si de o eficienta si o securitate marita, ceea ce inseamna ca reprezinta modalitatea optima pentru crearea unei retele multimedia foarte rapida, ce permite rezolvarea blocajelor cauzate de alte echipamente.

In alta ordine de idei, despre acest router wireless mai putem spune ca ofera conexiuni simultane de pana la 733 Mbps, fara a exista intreruperi. De asemenea, functia Aecher C20 va ofera mereu flexibilitatea de care aveti nevoie, avand doua retele dedicate, ce asigura performante wireless incredibile. In acest sens, aveti ocazia de a desfasura atat activitati simple, cat si complexe in ceea ce priveste navigarea, avand la dispozitie o performanta ideala.

Despre cele doua antene fixe externe ale acestui router wireless putem spune ca au la baza o tehnologie avansata, de inalta calitate, pentru a asigura o experienta ideala in ceea ce priveste utilizarea.

Acest router wireless ofera o acoperire incredibila si o fiabilitate ideala pentru intreaga casa sau pentru zona unui birou.

Totodata, in cazul in care veti alege un router wireless de acest tip veti avea ocazia de a beneficia si de un port USB pentru stocare si pentru partajare. In acest sens, prin utilizarea acestui port veti avea ocazia de a partaja imprimante, documente si fisiere media din intreaga retea locala, sau chiar de la distanta, prin serverul FTP.

Persoanele ce au ales deja aceasta varianta de achizitionare sunt multumite pe deplin de performantele, calitatea dar si de pretul de achizitie al acestui router wireless.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la routerele wireless: CLICK AICI.

5. Router wireless ASUS RT-AC53, Dual Band AC 750 Gigabit Router

Routerul wireless ASUS RT-AC53 ocupa locul 5 in ,,Top 5 routere wireless ieftine si bune 2018!”.

O alta modalitate optima si avantajoasa de achizitionare pentru routere ieftine si bune este reprezentata de un router wireless ASUS RT-AC53. Cu siguranta veti aprecia performanta oferita de acest produs, fiind indicat sa luati in calcul aceasta varianta de achizitionare.

Conexiunea Wi Fi va fi una super rapida, cu accelerare TurboQAm. In aceste conditii, veti avea ocazia de a efectua activitati de baza pe internet, printre care putem aminti navigarea pe web, sau descarcarea unor fisiere.

Pe de alta parte, putem spune ca veti avea ocazia de a utiliza optiunea de streaming HD in cele mai bune conditii, dar si alte aplicatii solicitante, fara probleme pe banca.

Acest router wireless este optimizat pentru fibra optima, ceea ce inseamna ca veti avea acces la viteza internetului primit din partea furnizorului de servicii de acest tip.

Utilizarea unui router wireless de acest tip este una simpla si flexibila. Acest lucru inseamna ca veti avea acces instantaneu la selectarea routerului, a punctelor de acces, dar si a modului repeater cu setari rapide in interfata.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera un router wireless de acest tip, fiind indicat sa luati in calcul achizitionarea sa. Facand acest lucru veti avea ocazia de a gasi mereu produsul ideal, pe care sa il utilizati in conditii optime si avantajose.

Multe persoane au achizitionat deja routerul wireless ASUS RT-AC53, fiind pe deplin multumite de tot ceea ce au primit. In cazul in care veti face si dumneavoastra aceasta achizitie, veti primi cu siguranta calitatea dorita, la un pret avantajos. De asemenea, persoanele ce au achizitionat deja acest produs sunt multumite de usurinta de utilizare si de flexibilitatea sa. Asadar, este indicat sa optati si dumneavoastra pentru acest router wireless ieftin si bun.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la routerele wireless: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *