Top 3 masini de spalat vase Bosch ieftine si bune 2018!

Top 3 masini de spalat vase bosch ieftine si buneCauti o masina de spalat vase ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 masini de spalat vase Bosch ieftine si bune 2018!”.

1. Masina de spalat vase Bosch SKS51E22EU, 6 Seturi, 5 Programe, 55 cm, Clasa A+, Alb

Masina de spalat vase Bosch SKS51E22EU ocupa locul 1 in  ,,Top 3 masini de spalat vase Bosch ieftine si bune 2018!”.

Este o masina de spalat vase cu un raport calitate-pret excelent, foarte apreciata in randul utilizatorilor pentru faptul ca spala foarte bine, avand totodata o capacitate optima pentru utilizare zilnica, remarcandu-se faptul ca se poate spala cu aceasta masina de spalat vase Bosch inclusiv o oala sub presiune de 5 l sau tigai si capace de 28 cm. De asemenea, utilizatorii scot in evidenta si consumul redus de apa al acestui produs, de aproximativ 8-9 litri/ciclu de spalare.

Cu functia LoadSenzor se economiseste apa si energie. Aceasta functie consta in existenta unui senzor care detecteaza nivelul apei, pe baza vitezei de circulatie a acesteia si, tinand cont de nivelul de incarcare cu vase al masinii, permite folosirea unui volum mai mic sau mai mare de apa, in functie de necesitate.

Functia ActiveWater din dotarea acestei masini de spalat vase Bosch reprezinta o tehnologie inovatoare in acest domeniu, avand rolul de a maximiza eficienta, generand astfel un consum redus de energie si apa si rezultate excelente de curatare. Aceasta tehnologie consta in distributia tintita a apei, tehnologia optimizata de filtrare, incalzirea mai rapida si performantele mai ridicate ale pompei pentru cresterea circulatiei apei.

Motorul EcoSilence DriveTM din dotarea acestei masini de spalat vase Bosch poate fi descris simplu, prin cateva cuvinte: puternic, durabil, silentios si eficient. Functioneaza fara perii, este ultra-silentios si cele mai bune rezultate sunt garantate automat.

Folosind masina de spalat vase Bosch SKS51E22EU poti spala cu incredere inclusiv pahare sau alte vase delicate, din portelan, asta deoarece vine echipata si cu sistem de protectie a sticlei. Dupa cum bine se cunoaste, duritatea apei duce la coroziunea sticlei, iar functia de protectie a sticlei din dotarea acestei masini de spalat vase Bosch are rolul de a regla in mod constant gradul de duritate al apei, asigurandu-te de faptul ca paharele de valoare si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu deosebita grija.

Referitor la capacitatea, masina de spalat vase Bosch SKS51E22EU are capacitatea de a spala in acelasi timp 6 seturi de vase.

Totodata, se impune sa precizam si fapul ca este inclusa in clasa de eficienta energetica A+, fiind o masina de spalat vase economica.

Referitor la nivelul de zgomot, aceasta masina de spalat vas Bosch este foarte silentioasa, nivelul de zgomot avand valoarea de doar 48 dB.

Prin dimensiunile sale reduse, de 45 x 55.1 x 50 (IxLxA) cm, poate fi integrata cu usurinta in aproape orice bucatarie, culoarea alba facand-o compatibila din punct de vedere estetic cu majoritatea bucatariilor.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mașinile de spălat vase Bosch: CLICK AICI.

2. Masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E, 12 Seturi, 6 Programe, 60 cm, Clasa A++, Inox

Masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E ocupa locul 2 in  ,,Top 3 masini de spalat vase Bosch ieftine si bune 2018!”.

Este o masina de spalat vase foarte calitativa, foarte apreciate de catre persoanele care au utilizat-o pentru faptul ca spala si usuca impecabil.

Prin programele automate, aceasta masina de spalat vase Bosch face ca temperatura apei, consumul de apa si timpul de clatire sa fie ajustate astfel incat sa corespunda gradului de murdarire detectat. In acest fel, se vor obtine cele mai bune rezultate, economisindu-se in acelasi timp apa si energie.

Prin functia AquaStop, masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E ofera protectie 100% impotriva pagubelor produse de apa. Aceasta functie consta in existenta unui furtun de alimentare cu perete dublu, o valva de siguranta, precum si o tava colectoare la baza masinii, cu intrerupator cu flotor.

De la aceasta masina de spalat vase Bosch nu lipseste nici programul denumit ,,Program Glass”, ce are rolul de a curata intr-un mod special obiectele din sticla, asigurand uscarea optima a acestora si obtinerea unui aspect stralucitor pentru vasele spalate. Aceste rezultate se obtin prin spalarea la temperaturi reduse, prin ajustarea temperaturii in ciclul de clatire, precum si prin prelungirea perioadei de uscare.

Dovada clitatii spalarii vaselor din sticla o reprezinta obiterea unor vase stralucitoare si uscate, fara reziduuri. Astfel, vasele tale nu vor mai fi distruse de depunerile de calcar si vor fi mereu sclipitoare si delicate.

In vederea eficientizarii procesului de spalare a vaselor, cei de la Bosch au dezvoltat un motor economic, numit EcoSilence DriveTM, motor cu care vine echipata Masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E. Acest motor este in acelasi timp eficient si foarte silentios, garantand totodata un consum redus de energie electrica pe perioada procesului de spalare a vaselor.

In ceea ce priveste modul de functionare al motorului EcoSilence DriveTM, acesta functioneaza fara perii, cele mai bune rezultate fiind garantate automat.

Functia AquaSensor cu care vine echipata aceasta masina de spalat vase Bosch are rolul de a ajusta ciclul de spalare prin reglarea cantitatii de apa utilizate, a temperaturii si duratei ciclului de spalare, in functie de tipul si gradul de murdarire detectat. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul unor fascicule luminoase. Pentru a intelege mai bine modul in care opereaza aceasta functie, iti dau un exemplu: in cazul in care se detecteaza, spre exemplu, urme de detergent in procesul intermediar de clatire, masina decide in mod automat continuarea programului de spalare.

Totodata, prin achizitionarea acestei masini de spalat vase Bosch vei beneficia si de functia de pornire intarziata, astfel incat sa poti programa inceperea procesului de spalare la ora dorita.

Senzorul de incarcare (LoadSensor), pe baza vitezei de circulatie a apei, detecteaza nivelul de apa, stabilind in mod automat cantitatea de apa necesara, in functie de cantitatea de vase, rezultand astfel o economie semnificativa de apa, datorita faptului ca apa este folosita intr-un mod foarte eficient.

La momentul achizitionarii unui produs de acest tip trebuie sa ai in vedere si nivelul de zgomot, iar daca iti doresti o masina de spalat vase silentioasa, masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E reprezinta o solutie ideala de achizitie, avand nivelul de zgomot de doar 44 dB.

Referitor la clasa de eficienta energetica, masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E este inclusa in clasa de eficienta energetica A++, fiind o masina de spalat vase foarte economica din punct de vedere energetic.

Capacitatea sa este de 12 seturi, iar culoare inox o face usor de integrat in aproape orice decor.

Daca esti interesat/a de o masina de spalat vase ieftina si buna, masina de spalat vase Bosch SMS46GI05E reprezinta solutia ideala de achizitie.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mașinile de spălat vase Bosch: CLICK AICI.

3. Masina de spalat vase Bosch SMS25AW02E, 12 seturi, 5 programe, Clasa A++, 60 cm, Alb

Masina de spalat vase Bosch SMS25AW02E ocupa locul 3 in  ,,Top 3 masini de spalat vase Bosch ieftine si bune 2018!”.

Este o masina de spalat vase cu capacitate de 12 seturi, ideala inclusiv pentru familiile mai numeroase.

De asemenea, aceasta masina de spalat vase Bosch este foarte economica din punct de vedere energetic, fiind inclusa in clasa de eficienta energetica A++. Este o masina de spalat vase economica datorita programelor automate, care ajusteaza utilizarea apei, temperatura acesteia si timpul de clatire in functie de gradului si tipul murdariei.

Temporizatorul de intarziere electronic din dotarea masinii de spalat vase Bosch SMS25AW02E iti permite sa pre-selectezi programul la ora de pornire dorita. Astfel, ai posibilitatea de a gestiona aparatul in mod confortabil, la orice ora din zi si din noapte.

Odata cu masina de spalat vase vei primi si un cos pentru tacamuri, numit ,,Cos Vario”, ce poate fi asezat in cosul inferior, asigurand spatiu suplimentar pentru tacamuri.

Tehnologia speciala pentru protectia sticlei, ce caracterizeaza cele mai moderne masini de spalat vase, nu lipseste nici de la masina de spalat vase Bosch SMS25AW02E, avand rolul de a regla in mod constant gradul de duritate al apei, apa dedurizata avand proprietatea de a coroda sticla. Astfel, vei avea certitudinea ca paharele de valoare si portelanurile delicate vor beneficia de protectie optima.

Functia AquaSensor contribuie semnificativ la reducerea consumului de apa, controland utilizarea eficienta a acesteia. Aceasta functie regleaza utilizarea apei tinand cont de tipul si gradul de murdarire, prin utilizarea de fascicule de lumina pentru a gestiona clatirea.

Motorul EcoSilence DriveTM cu care vine echipata aceasta masina de spalat vase Bosch este un motor foarte eficient, garantand un consum redus de electricitate. De asemenea, este si foarte silentrioas, nivelul de zgomot fiind de doar 46 dB.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mașinile de spălat vase Bosch: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *