Top 5 pilote cu puf de gasca ieftine si bune 2018!

Cauti o pilota ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 5 pilote cu puf de gasca ieftine si bune!”.

1. Pilota cu puf gasca Rinen, 200 x 230 cm

Pilota cu puf gasca Rinen, 200 x 230 cm ocupa locul 1 in ,,Top 5 pilote cu puf de gasca ieftine si bune!”.

Este o plota cu umplutura din puf de gasca,  cu un raport calitate-pret foarte bun, fiind ideala pentru persoanele care doresc calitate, dar nu dispun de un buget foarte mare in vederea achizitionarii.

Referitor la dimensiunile acesteia, Pilota cu puf gasca Rinen are dimensiunile 200×230 cm, iar greutatea sa este de 3000 g.

Nu trebuie scapat din vedere nici faptul ca este o pilota din puf de gasca cu tesatura din poliester, fiind tratata special pentru a nu permite iesirea pufului din pilota.

Pilota cu puf gasca Rine este matlasata in modele pe toata suprafata sa, astfel incat sa nu permita deplasarea pufului de gasca in interiorul acesteia.

Este o pilota dubla, ideala pentru iarna, iar in ceea ce priveste materialul, acesta este 100% microfibra.

Conform indicatiilor producatorului, aceasta pilota din puf de gasca poate fi spalata la masina de spalat rufe, producatorul recomandand spalarea acesteia la o temperatura de 40 grade C.

Utilizatorii apreciaza in mod deosebit la aceasta pilota din puf de gasca pretul scazut, faptul ca este calduroasa si foarte usoara, respectiv faptul ca asigura o ventilatie optima, evitandu-se astfel transpiratia.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Pilotele cu puf de gasca: CLICK AICI.

2. Pilota Puf de Gasca NVH 180×220 Roz

Pilota Puf de Gasca NVH 180×220 Roz ocupa locul 2 in ,,Top 5 pilote cu puf de gasca ieftine si bune!”.

Este o pilota din puf si pene de gasca buna, perfecta pentru persoanele cu un buget limitat, oferind caldura si confortul necesar unui somn odihnitor.

Referitor la dimensiunile acestei pilote din puf de gasca, acestea sunt 180×220 cm, fiind inclusa in categoria pilotelor duble.

Pilota Puf de Gasca NVH 180×220 Roz este o pilota matlasata, conceputa in special pentru anotimpurile primavara-toamna, dar persoanele care au folosit-o pe timpul iernii au fost foarte multumite, catalogand-o drept o pilota foarte calduroasa. Dar, aici depinde de asteptarile fiecarei persoane, astfel ca, cel mai indicat este sa se respecte indicatiile producatorului.

Producatorul nu recomanda spalarea si calcarea acesteia, astfel ca este necesar sa fie imbracarea intr-o husa.

Este o pilota din puf de gasca foarte apreciata in randul utilizatorilor. Utilizatorii apreciaza in mod deosebit faptul ca, in ciuda faptului ca este subtire si usoara, este o pilota foarte calduroasa. De asemenea, se apreciaza faptul ca are cusaturile bine executate, materialul exterior fiind dens si implicit, rezistent.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Pilotele cu puf de gasca: CLICK AICI.

3. Pilota Ted, cu puf si pene de gasca, 150 x 200 cm

Pilota Ted, cu puf si pene de gasca, 150 x 200 cm ocupa locul 3 in ,,Top 5 pilote cu puf de gasca ieftine si bune!”.

Dupa cum bine stim, cu cat somnul este mai linistit, de o mai buna calitate, cu atat productivitatea din ziua respectiva va fi mai mare, astfel ca pilota Ted, cu puf si pene de gasca poate contribui semnificativ la imbunatatirea calitatii somnului. Puful de gasca reprezinta materialul ideal, in ideea asigurarii unui mediu propice pentru un somn odihnitor.

Pilota la care ne referim este o pilota din puf si pene de gasca, cu dimensiunile 150×200 cm, fiind o pilota single.

Referitor la compozitia acestei pilote din puf de gasca, aceasta este reprezentata de pene de gasca in procent de 85%, diferenta de 15% fiind reprezentata de puful de gasca.

Materialul exterior este realizat din bumbac, culoarea acestuia fiind alba.

Are o densitate de 400 g/m², fiind o pilota foarte calduroasa, ideala pentru anotimpul iarna.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Pilotele cu puf de gasca: CLICK AICI.

4. Pilota Green Future puf si pana de gasca, 140 X 200

Pilota Green Future puf si pana de gasca, 140 X 200 ocupa locul 4 in ,,Top 5 pilote cu puf de gasca ieftine si bune!”.

Este o pilota din pene si puf de gasca pufoasa si usoara, fiind realizata din materiale de calitate superioara, avand capacitatea de a mentine temperatura constanta, oferind totodata, o ventilatie coresunzatoare, evitandu-se astfel transpiratia in timpul somnului, garantand un somn odihnitor, de calitate.

Pilota Green Future 140 X 200 este realizata din puf de gasca in proportie de 10% si  90% pene de gasca, cusaturile fiind realizate spre o asezare casetata a umpluturii, astfel incat sa se evite deplasarea acesteia in interiorul pilotei.

Referindu-ne la partea exterioara, aceasta este realizata din 70% poliester, diferenta pana la 100% fiind reprezentata de bumbac.

Producatorul recomanda folosirea unei huse de protectie, iar in ceea ce priveste spalarea, este compatibila cu masina de spalat rufe, iar o spalare optima se poate realiza la o temperatura de 30 grade C. Nu este permisa calcarea acesteia.

Mai trebuie sa stiti si faptul ca producatorul acestei pilote din puf de gasca interzice curatarea chimica a acesteia, iar referitor la uscare, se recomanda uscarea normala, respectiv prin centrifugare la temperatura scazuta.

Dupa cum reiese din denumire, are dimensiunile 140×200 cm, incadrandu-se in categoria pilotelor single.

Utilizatorii acestei pilote din puf de gasca apreciaza faptul ca este suficient de groasa si calduroasa, fara a degaja vreun miros neplacut. De asemenea, mai este apreciata si pentru faptul ca este suficient de usoara.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Pilotele cu puf de gasca: CLICK AICI.

5. Pilota Green Future puf si pana de gasca, 200 X 220

Pilota Green Future puf si pana de gasca, 200 X 220 ocupa locul 5 in ,,Top 5 pilote cu puf de gasca ieftine si bune!”.

Este o pilota matlasata, din pana si puf de gasca, cu un raport calitate-pret excelent, cu umplutura in proportie de 90% din pana de gasca, diferenta de 10% fiind reprezentata de puful de gasca. Umplutura este de origine Europeana, sortata, spalata si igienizata in conformitate cu standardele UE.

Are dimensiunile de 200×220 cm, fiind o pilota ideala pentru doua persoane.

Referitor la partea exterioara, aceasta este realizata din bumbac si poliester, o combinatie ce face ca aceasta pilota din puf de gasca sa fie foarte rezistenta.

Se accepta spalarea acesteia in masina de spalat rufe, la o temperatura de 30 grade C, dar este interzis a fi calcata. De asemenea, se interzicea spalarea chimica a acestei pilote din puf de gasca.

In procesul de igienizare nu se permite inalbitorul, iar referitor la procesul de uscare, variantele acceptate sunt uscarea naturala, respectiv uscarea prin centrifugare la temperaturi scazute.

Utilizatorii caracterizeaza aceasta pilota din puf de gasca ca fiind o pilota suficient de groasa, moale, calduroasa si nu in ultimul rand, foarte usoara. garantand astfel un somn odihnitor.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Pilotele cu puf de gasca: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *