Top 5 pilote 4 anotimpuri ieftine si bune 2018!

Cauti o pilota ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 5 pilote 4 anotimpuri ieftine si bune”.

1. Pilota matlasata 4 Anotimpuri Renforce bumbac alb 180 x 210 cm

Pilota matlasata 4 Anotimpuri Renforce bumbac alb 180 x 210 cm ocupa locul 1 in ,,Top 5 pilote 4 anotimpuri ieftine si bune”.

Este o pilota de inalta calitate, cu tesatura 100% din bumbac, de culoare alba.

Referitor la umplutura acestei pilote 4 anotimpuri, aceasta este realizata din panouri din vata Finessa 100% pliester siliconat.

Este alcatuita din doua pilote, una pentru Primavara – Vara, cu o densitate de 200gr/mp, respectriv una Toamna- Iarna, cu densitate de 400gr./mp, prevazute cu capse albe, foarte calitative, alcatuind astfel o pilota pufoasa si foarte calduroasa, de 600gr./mp, ideala pentru a face fata oricarui anotimp.

Dupa cum reiese din denumite, este o pilota 4 anotimpuri matlasata, cu dimensiunile 180×210 cm, fiind ideala pentru doua persoane.

Pilota matlasata 4 Anotimpuri Renforce bumbac alb 180 x 210 cm, conform indicatiilor producatorului, se poate spala in masina de spalat, dar aici trebuie sa aveti grija la temperatura de spalare, care trebuie sa fie conforma cu indicatiile producatorului.

Nu este de trecut cu vederea nici faptul ca este o pilota 4 anotimpuri antialergica, reprezentand solutia ideala pentru persoanele ce dezvolta alergii.

Din partea utilizatorilor nu exista decat aprecieri, fiind catalogata drept o pilota pufoasa si calduroasa, idela pentru persoanele care sunt in cautarea confortului. Confortul echivaleaza cu un somn odihnitor, acesta din urma asigurand o stare de bine pentru ziua ce va urma.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Pilotele 4 anotimpuri: CLICK AICI.

2. Pilota bumbac cu tratament cu aloe vera Green Future Natura, 220 x 200 cm

Pilota bumbac cu tratament cu aloe vera Green Future Natura, 220 x 200 cm ocupa locul 2 in ,,Top 5 pilote 4 anotimpuri ieftine si bune”.

Este o pilota din bumbac, foarte calitativa, ideala pentru persoanele care sunt in cautarea unei pilote de calitate, dar nu dispun de un buget foarte mare in vederea achizitionarii.

Partea exterioara este de culoare alba, realizata din bumbac, iar in interior este umpluta cu fibre siliconice, cu o densitate de 200 g/m².

Vine la dimensiunile de 220×200 cm, fiind ideala pentru doua persoane.

Tratamentul cu Aloe Vera face ca aceasta pilota 4 anotimpuri sa fie inclusa in categoria pilotelor antialergice, reprezentand astfel solutia optima pentru persoanele ce dezvolta alergii.

Se poate curata usor, fiind compatibila cu masina de spalat rufe, spalarea urmand a se realiza la o temperatura corespunzatoare, conform indicatiilor producatorului.

Pilota bumbac cu tratament cu aloe vera Green Future Natura, 220 x 200 cm este foarte apreciata in randul utilizatorilor, fiind caracterizata drept o pilota foarte fina si usoara, dar in acelasi timp, foarte calduroasa.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Pilotele 4 anotimpuri: CLICK AICI.

3. Pilota matlasata Gecor 4 Anotimpuri, 160 x 200 cm

Pilota matlasata Gecor 4 Anotimpuri, 160 x 200 cm ocupa locul 3 in ,,Top 5 pilote 4 anotimpuri ieftine si bune”.

Este o pilota ideala pentru toate cele 4 anotimpuri, fiind formata dintr-o pilota matlasata de vara, cu umplutura din fibre siliconice, de densitate 120 g/m² si o pilota matlasata de primavara / toamna, cu umplutura din fibre siliconice de densitate 200 g/m², cu scai la colturi.

Prin cuplarea celor doua pilote, cu ajutorul scaiului existent la colturi, se formeaza o pilota foarte calduroasa, ideala pentru a face fata in anotimpul iarna.

Pilota matlasata Gecor 4 Anotimpuri, 160 x 200 cm face parte din categoria pilotelor medicinale, fiind o pilota antialergica. Astfel, daca sunteti o persoana alergica, prin achizitonarea acestei pilote va asigurati de faptul ca ati facut alegerea potrivita.

In ceea ce priveste curatarea ei, Pilota matlasata Gecor 4 Anotimpuri, 160 x 200 cm poate fi spalat in masina de spalat rufe, la o temperatura de 95 grade C, fara contractii.

Are culoare alba, iar datorita dimensiunilor, este potrivita pentru doua persoane.

Este certificata pentru absenta substantelor periculoase, conform standardului OEKOTEX, iar colturile sunt rotunjite, cu bentita pe margine.

Din partea utilizatorilor acestei pilote 4 anutimpuri nu sunt decat cuvinte de lauda, fiind apreciata drept o pilota usoara, confortabila si calduroasa (cand sunt unite cele doua pilote).

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Pilotele 4 anotimpuri: CLICK AICI.

4. Set Alcam perna microfibra, 50 x 70 cm, 2 buc + pilota matlasata, 200 x 220 cm

Set Alcam perna microfibra, 50 x 70 cm, 2 buc + pilota matlasata, 200 x 220 cm ocupa locul 4 in ,,Top 5 pilote 4 anotimpuri ieftine si bune”.

Aici este vorba de un set, compus din doua perne plus pilota, dintre care pe noi ne intereseaza in principal pilota, deoarece suntem in cautarea unei pilote 4 anotimpuri, dar daca primim si doua perne la pachet nu face decat sa ne bucure.

Referitor la pilota 4 anotimpuri din set, aceasta este matlasata, cu dimensiunile 200×220 cm, potrivita spre a fi utilizata de doua persoane.

Este o pilota antialiergica, astfel ca, daca te intereseaza si acest aspect, poti lua serios in calcul aceasta varianta de achizitie.

In ceea ce priveste materialul, aceasta pilota 4 anotimpuri este confectionata din microfibra moale, cu umplutura din puf siliconic, ce face din aceasta o pilota foarte usoara si pufoasa, ideala spre a fi folosita in orice anotimp.

Se recomanda a fi spalata la o temperatura de 30 grede C, cu specificatia de a se evita inalbitorul. De asemenea, se interzice calcarea acestei pilote 4 anotimpuri.

Producatorul accepta si posibilitatea de a fi spalata chimic, uscarea urmand a se realiza printr-un proces normal de uscare, sau prin centrifugare, la temperatura scazuta.

Urilizatrorii apreciaza, in principal, pretul foarte accesibil al acestui set (pilota 4 anotimpuri + doua perne), iar in ceea ce priveste strict pilota, se apreciaza faptul ca este o pilota usoara, suficient de calduroasa.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Pilotele 4 anotimpuri: CLICK AICI.

5. Pilota Alcam, microfibra matlasata, 220×200 cm

Pilota Alcam, microfibra matlasata, 220×200 cm ocupa locul 5 in ,,Top 5 pilote 4 anotimpuri ieftine si bune”.

Este o pilota conceputa spre a fi utilizata in orice anotimp, fiind caracterizata ca o pilota foarte usoara si foarte calduroasa.

Referitor la materialele din compozitia acesteia,  Pilota Alcam, microfibra matlasata, 220×200 cm este confectionata din microfibra moale, cu umplutura din puf siliconic.

Vine la dimensiunile 220×200 cm, putand fi folosita in conditii optime de doua persoane.

Referitor la intretinere, aceasta pilota 4 anotimpuri poate fi spalata la masina de spalat rufe, la o temperatura de 30 grade C.

Se permite curatarea ei chimica, dar se interzice folosirea inalbitorului.

In ceea ce priveste uscarea pilotei 4 anotimpuri Alcam, aceasta se va realiza printr-o uscare normala sau prin centrifugare, la temperatura scazuta.

Aceasta pilota 4 anotimpuri nu este conceputa spre a fi folosita in medii umede, si se recomanda protejarea ei printr-o lenjerie corespunzatoare, spre a se limita numarul spalarilor, acest lucru contribuind semnificativ la marirea duratei de viata a acesteia.

Este foarte apreciata de catre utilizatori, acestia catalogand-o drept o pilota realizata din materiale de calitate, foarte usoara si foarte calduroasa, cu un raport calitate-pret excelent.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Pilotele 4 anotimpuri: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *