Top 5 motocultoare Rotakt ieftine si bune 2018!

Cauti un motocultor ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 5 motocultoare Rotakt ieftine si bune 2018!”.

1. Motocultor Rotakt RO75S, 7 CP, benzina + Plug de arat + roti metalice 40 cm

Motocultorul Rotakt RO75S, 7 CP, benzina + Plug de arat + roti metalice 40 cm ocupa locul 1 in ,,Top 5 motocultoare Rotakt ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti alege un motocultor Rotakt RO75S, veti avea ocazia de a gasi solutia economica pentru ingrijirea gradinii dumneavoastra. Despre acest motocultor Rotakt putem spune ca va ofera avantaje si beneficii multiple, mai ales in cazul utilizarilor din cadrul gospodariei. In aceste conditii, este ideal pentru gradina, solarii dar si la munca campului, iar prin utilizarea sa veti avea parte de rezultatele dorite.

In ceea ce priveste accesoriile, putem spune ca acest motocultor Rotakt este echipat cu accesoriul pentru tija, in cadrul caruia puteti utiliza plugul de arat, plugul de bilonat, plugul de scos cartofi, prasitoare sau remorca. Cu siguranta veti fi incantati de rezultatele pe care le veti obtine in ceea ce priveste utilizarea acestui motocultor.

Pe de alta parte, putem spune ca este dotat cu un motor de tip OHV, cu o putere de 7 CP, ce propune un consum redus. In ceea ce priveste latimea de lucru, aceasta este cuprinsa intre 560 – 830 mm, iar frezele sunt detasabile si segmentabile.

De asemenea, despre adancimea de lucru putem spune ca este de 150 – 250 mm si permite utilizarea acestui motocultor Rotakt atat in gradina, cat si la munca campului.

Un motocultor Rotakt RO75S are in dotare ghidon reglabil sus/jos si stanga/dreapta, freze segmentabile, discuri laterale, bara de reglare a adancimii, suport pentru accesorii cu tija, sistem de filtrare umed, roti de cauciuc cu profil agricol, etc. Cu siguranta veti gasi solutia optima de achizitionare optand pentru acest produs. Profesionalismul nu va lasa de dorit, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a obtine rezultatele dorite utilizand un motocultor de acest tip. De asemenea, veti avea ocazia de a profita de un raport excelent calitate – pret in momentul achizitionarii.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la motocultoarele Rotakt: CLICK AICI.

2. Motocultor Rotakt RO80, 7 CP, benzina 

Motocultorul Rotakt RO80, 7 CP, benzina  ocupa locul 2 in ,,Top 5 motocultoare Rotakt ieftine si bune 2018!”.

O alta modalitate avantajoasa de achizitionare pentru un motocultor Rotakt ieftin si bun, este reprezentata de un motocultor Rotakt RO80. Cu siguranta veti avea ocazia de a obtine rezultatele dorite in ceea ce privesc activitatile desfasurate, deoarece motorul acestui motocultor este puternic si eficient. In aceste conditii, veti avea ocazia de a obtine o solutie optima de utilizare atat pentru lucrarile agricole, de tip hobby, cat si pentru cele profesionale.

Acest motocultor Rotakt dezvolta pana la 7 CP, ceea ce inseamna ca va asigura puterea necesara pentru orice tip de teren. Despre acest model mai putem spune ca reprezinta solutia optima de achizitionare pentru proprietarii de terenuri, pentru micii fermieri, sau pentru expertii si profesionistii in amenajarea gradinilor.

Totodata, motocultorul Rotakt RO80 este usor de pornit, ofera o putere mare si propune o functionare economica, in ceea ce priveste consumul de carburant. Echiparea standard pentru o unealta de acest tip este cu roti de cauciuc, freze pentru afanare si mobilizarea in adancime a solului, dar si elemente pentru maruntirea solului, necesara pentru plantare sau pentru intretinerea culturii.

Pe de alta parte, acest motocultor Rotakt poate fi echipat si cu roti metalice, folosite la arat, la prasit sau la bilonat. Are in dotare carcasa reductor din fonta, ghidon ajustabil in sus – jos sau stanga  – dreapta. De asemenea, aveti la dispozitie posibilitatea de a utiliza freze segmentabile, discuri laterale, bara de reglare, roti mari si late, suport pentru accesorii, sistem de filtrare dual si schimbator de viteze.

Avand in vedere aceste caracteristici si detalii, vedem ca este indicat sa optati pentru un motocultor Rotakt RO80, in cazul in care veti dori sa gasiti optiuni avantajoase de achizitionare in acest domeniu.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la motocultoarele Rotakt: CLICK AICI.

3. Motocultor Rotakt RO105-7B, 7 CP, benzina 

Motocultorul Rotakt RO105-7B, 7 CP, benzina ocupa locul 3 in ,,Top 5 motocultoare Rotakt ieftine si bune 2018!”.

Daca veti alege un motocultor Rotakt RO105-7B veti avea ocazia de a gasi solutia optima si avantajoasa de achizitionare. Acest motocultor pe benzina, are o putere de 7 CP, cutie de viteze cu priza de putere, carcasa reductor din fonta, roti de cauciuc si freze segmentabile cu 4 randuri de cutite. In aceste conditii, putem spune despre un motocultor Rotakt de acest tip ca este ideal pentru munca in gradina, oferind in acelasi timp si posibilitatea de a atasa accesorii, printre care putem aminti plugul de arat, plug de bilonat sau prasitoare.

Un motocultor Rotakt de acest tip este dotat cu un motor cu o putere ideala pentru a obtine rezultatele dorite in ceea ce priveste activitatea desfasurata. Pe de alta parte, motorul ofera o fiabilitate ridicata, fiind prevazut cu un carbunator cu purjare rapida.

De asemenea, filtrul de aer este imbunatatit, iar carcasa reductorului este din fonta, ceea ce ofera motocultorului o greutate dar si o rezistenta sporita. In alta ordine de idei, despre motorul acestui motocultor Rotakt mai putem spune ca este usor de pornit, puternic si economic in acelasi timp, avand un consum redus de carburant.

De asemenea, intretinerea este una foarte simpla, putand fi realizata de orice utilizator fara cunostinte tehnice avansate. Un motocultor Rotakt de acest tip este destinat utilizarii intensive, chiar si in conditii dificile.

In cazul in care veti utiliza acest motocultor Rotakt, veti desfasura operatiunile de frezare si maruntire a pamantului in conditii optime, avand la dispozitie o latime de lucru cuprinsa intre 560 – 1050 mm. Pe de alta parte, adancimea de lucru este de 150 – 300 mm, ceea ce inseamna ca permite conditii eficiente si avantajose de lucru. Cu siguranta veti gasi calitatea dorita daca veti opta pentru acest motocultor Rotakt.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la motocultoarele Rotakt: CLICK AICI.

4. Motocultor Rotakt RO105-9B, 9 CP, benzina, Bonus Plug Reversibil 

Motocultorul Rotakt RO105-9B, 9 CP, benzina, Bonus Plug Reversibi ocupa locul 4 in ,,Top 5 motocultoare Rotakt ieftine si bune 2018!”.

Aveti posibilitatea de a opta si pentru un motocultor Rotakt RO105-9B in momentul in care veti dori sa gasiti o varianta ieftina si buna de achizitionare. In cazul in care veti lua in calcul aceasta varianta de achizitie, veti avea la dispozitie un motocultor pe benzina, cu un motor de 9 CP, cutie de viteza cu priza de putere, carcasa reductor din fonta, roti de cauciuc, freze segmentabile si 5 randuri de cutite. Avand in vedere aceste caracteristici, vedem ca veti avea ocazia de a utiliza acest motocultor Rotakt in conditii optime si avantajoase, obtinand mereu rezultatele dorite.

Totodata, despre acest motocultor Rotakt mai putem spune ca este ideal pentru munca in gradina, oferind in acelasi timp posibilitatea de a atasa accesorii, printre care plugul de arat, plugul de bilonat sau prasitoare. Un motocultor Rotakt de acest tip are un motor puternic, de 9 CP, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a obtine mereu rezultatele dorite, datorita puterii motorului.

In alta ordine de idei, putem spune ca fiabilitatea acestui motocultor Rotakt este una ridicata, ceea ce inseamna ca il veti utiliza in conditii optime. Motorul este de generatie noua, fiind prevazut cu un carburator pentru purjare rapida si filtru de aer imbunatatit. Pe de alta parte, motorul are carcasa din fonta, ceea ce ofera motocultorului o greutate mai mare, dar si o eficienta sporita.

In ceea ce priveste latimea de lucru, aceasta este cuprinsa intre 560 – 1350 mm, iar frezele sunt detasabile si segmentabile. De asemenea, adancimea de lucru este de 150 – 300 mm, ceea ce inseamna ca permite utilizatorului posibilitatea de a obtine rezultatele dorite atat in cazul gradinii, cat si la munca campului.

Asadar un motocultor Rotakt RO105-9B poate reprezenta solutia optima de achizitionare.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la motocultoarele Rotakt: CLICK AICI.

5. Motocultor Rotakt RO135E, 9 CP, diesel, Bonus – Plug Reversibil 

Motocultorul Rotakt RO135E, 9 CP, diesel, Bonus – Plug Reversibil ocupa locul 5 in ,,Top 5 motocultoare Rotakt ieftine si bune 2018!”.

In momentul in care cautati motocultoare Rotakt ieftine si bune, este de asemenea indicat sa optati pentru un motocultor Rotakt RO135E. Acest produs ofera avantaje si beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea, ceea ce inseamna ca veti obtine mereu rezultatele dorite.

In acest sens, despre un motocultor Rotakt de acest tip putem spune ca are o cutie de viteza cu proza de putere si o carcasa din fonta. Avand in vedere acest aspect, vedem ca acest motocultor ofera mereu o rezistenta sporita, fiind indicata achizitionarea sa.

Pe de alta parte, un motocultor Rotakt de acest tip propune o oprire de suguranta si un ghidon reglabil pe doua axe, in sus – jos si in stanga – dreapta. Frezele acestui motocultor Rotakt sunt segmentabile, avand discuri laterale si bara de reglare a adancimii.

De asemenea, acest produs are suport pentru freze si este prevazut cu far, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a-l utiliza chiar si pe intuneric. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera un motocultor Rotakt de acest tip, deoarece eficienta de care va da dovada nu va lasa niciodata de dorit.

Totodata, datorita faptului ca acest motocultor Rotakt are o putere de 9 CP, veti avea parte mereu de o modalitate avantajoasa de lucru. Asadar, veti obtine in timp util rezultatele dorite in activitatile pe care le desfasurati, iar efortul depus va fi unul minim.

Raportul calitate – pret pentru acest produs nu va lasa niciodata de dorit, ceea ce inseamna ca aveti inca un motiv in plus pentru a lua in calcul aceasta varianta de achizitionare. Optand pentru acest motocultor Rotakt, veti gasi cu siguranta produsul dorit, pe care il puteti utiliza mereu in cele mai bune si mai sigure conditii.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la motocultoarele Rotakt: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *