Top 5 centrale termice pe Gaz ieftine și bune 2018

Esti in cautarea unei centrale termice pe gaz? Mai jos ti-am pus la dispozitie „Top 5 centrale termice pe Gaz ieftine și bune!”.

1. Centrala termica pe gaz conventionala Motan Optimus ERP

Centrala termica pe gaz conventionala Motan Optimus ERP ocupa locul 1 in „Top 5 centrale termice pe Gaz ieftine și bune!”.

Centrala termica pe gaz conventionala Motan Optimus ERP este o centrala termica de 24 kw, cu tiraj forțat. Se remarca prin consumul redus de energie electrica, datorita ventilatorului cu turatie variabila si pompei de circulatie LOW ENERGY.

Centrala termica pe gaz conventionala Motan Optimus ERP poate fi caracterizata ca fiind foarte fiabila, prezentand grup hidraulic din BRONZ si tevi din Otel Inoxidabil.

Prezinta randament ridicat in mod constant, avand clasa de eficienta de 3 *** stele, conform directivei europene 92/42/CEE si de 2 ** stele confort pe circuitul de apa calda menajera (EN 13203).

Sistemul Optimus din dotarea acestei centrale termice pe gaz se traduce prin existenta unui ventilator cu turatie variabila, care permite printr-un control riguros al combustiei, o economie anuala in bani de pana la 5% fata de centralele traditionale.

Senzorul de protectie evoluat din dotarea centralei asigura protectia inteligenta la suprapresiuni sau presiuni joase.

Mai sunt de luat in calcul: panoul de comanda cu display LCD, care asigura o interfata grafica evoluata si taste switch, posibilitatea de conectare a unui crono-termostat si/sau sonda externa de temperatura si „Functia Confort” care, atunci cand este activata, permite utilizatorului sa utilizeze ACM in intervalul 35-45°C.

Este o centrala termica pe gaz cu protectie le inghet, cu o greutate de 32 kg si nivelul de zgomot de 48 dB.

Utilizatorii apreciaza, in principal, faptul ca este o centrala termica economica si silentioasa.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Centralele Termice pe Gaz: CLICK AICI.

2. Centrala termica pe gaz conventionala Motan MaxOptimus

Centrala termica pe gaz conventionala Motan MaxOptimus ocupa locul 2 in „Top 5 centrale termice pe Gaz ieftine și bune!”.

Centrala termica pe gaz conventionala Motan MaxOptimus este o centrala termica de 31 kw, ce asigura incalzirea locuintei cu un consum redus de energie electrica, avand incorporat un ventilator cu turatie variabila si pompa de circulatie LOW ENERGY.

Se remarca prin fiabilitate in functionare, datorita grupului hidraulic din BRONZ si tevii din Otel Inoxidabil, costurile de intretinere fiind minime.

„Sistem Optimus” din dotare permite, printr-un control riguros al combustiei, o economie anuala in bani de pana la 5% fata de centralele traditionale, iar „Functia Confort” permite utilizatorului sa nu mai combine apa calda cu apa rece necesare unui dus, ci sa deschida numai robinetul de apa calda.

Centrala termica pe gaz conventionala Motan MaxOptimus este o centrala termica cu emisii scazute de noxe -clasa NOx5 pe gaz natural si 4 pe GP.

Sistemul de siguranta al acestei centrale termice pe gaz se compune din: supapa de siguranta la suprapresiune, care protejeaza centrala termica la presiuni mai mari de 3 bar; senzor de temperatura a apei pe instalatii de termoficare; presostat de aer, care sesizeaza sau detecteaza lipsa evacuarii gazelor arse; termostat de siguranta la supratemperatura, pentru schimbatorul de caldura; placa electronica, care primeste informatii si comanda elementele de executie; sistem performant de autodiagnosticare; sistem de protectie anti-inghet; sistem de prevenire a depunerilor de calcar, sistem antiblocare pompa cu actiune la fiecare 24h.

Are o greutate de 45 kg si nivelul de zgomot de 48 dB.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Centralele Termice pe Gaz: CLICK AICI.

3. Centrala termica pe gaz in condensare Ariston Cares Premium 24 EU

Centrala termica pe gaz in condensare Ariston Cares Premium 24 EU ocupa locul 3 in „Top 5 centrale termice pe Gaz ieftine și bune!”.

Centrala termica pe gaz in condensare Ariston Cares Premium 24 EU este o centrala termica murala, in condensare, cu tiraj fortat, cu doua schimbatoare de caldura si display digital.

Fiind o centrala termica pe gaz in condensare este foarte economica, specialistii in domeniu sustinand faptul ca utilizarea unei centrale in condensare poate reduce consumul de gaz cu pana la 35% fata de o centrala conventionala. De asemenea, alegerea unei centrale in condensare reprezinta mai buna alegere daca te intereseaza protejarea mediul inconjurator, adica sanatatea ta, tehnologia condensarii avand un impact redus asupra mediului (-75% emisii de NOx si CO ).

Ca toate celelalte centrale termice produse de brandul Ariston, si Centrala termica pe gaz in condensare Ariston Cares Premium 24 EU a fost supusa unui numar de 155 de teste stricte de calitate. Totodata, pentru asigurarea unui nivel desavarsit de confort, Cares Premium a fost testat timp de 11.000 de ore in conditii dificile de functionare.

Alte detalii importante: prezinta afisaj LCD, debit de apa de 9.4 l/min, clasa energetica de 4 stele, vas de expansiune cu capacitatea de 8 l,  greutate de 32 kg si nivel de zgomot de 50 dB.

Utilizatorii apreciaza, in preincipal, eficienta energetica a acesteia si faptul ca este silentioasa si usor de programat.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Centralele Termice pe Gaz: CLICK AICI.

4. Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE, Gaz

Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE ocupa locul 4 in „Top 5 centrale termice pe Gaz ieftine și bune!”.

Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE este o centrala termica pe gaz, cu schimbator de caldura bitermic si afisaj LCD.

Aceasta centrala termica pe gaz, dupa cum o spune si numele, utilizeaza tehnologia condensarii si realizeaza o eficienta de 103%, prezentand un consumul electric foarte scazut.

Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 2000 W ZWB24-1RE functioneaza cu ventilator si vana de gaz modulante, fapt ce ajuta la reducerea costurilor cu combustibilul.

Display LCD din dotarea centralei afiseaza toate informatiile necesare pentru utilizarea incalzirii. De asemenea, sunt afisate si eventualele coduri de avarie, ce ajuta la o diagnosticare facila.

Componente cu rol de protectie in utilizare: senzor incalzire tur (NTC), termostat de siguranta tur (STB), senzor gaze arse (NTC), senzor nivel condensat recuperator, vana de gaz, vas de expansiune, electrod ionizare, senzor ventilator (pentru turatie), termostat siguranta gaze arse (STB), sifon condens, supapa siguranta incalzire (3 bar).

Alte detalii importante: debit de apa calda de 10 l/min, capacitatea vasului de expansiune este de 8 l, are o greutate de 37 kg si nivelul de zgomot de 36 dB, fiind foarte silentioasa.

Utilizatorii apreziaza, in principal, eficienta acesteia, faptul ca este silentioasa si termenul mare de garantie (5 ani).

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Centralele Termice pe Gaz: CLICK AICI.

5. Centrala termica pe gaz in condensatie DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT

Centrala termica DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT ocupa locul 5 in „Top 5 centrale termice pe Gaz ieftine și bune!”.

Centrala termica DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT este o centrala termica pe gaz in condensare, de 28 kw, cu greutatea de 35 kg, fiind compacta si usor de instalat.

Este o centrala noua, cu tehnologie de ultima generatie, realizata intr-una din cele mai moderne fabrici europene, in conformitate cu standardele actuale de eficienta energetica. Dispune de un raport de modulatie al puterii de 1:7, insemnand un consum mai mic de gaz in raport cu alte centrale de pe piata, schimbator primar realizat din inox in totalitate, pompa modulanta, eficienta din punct de vedere energetic si automatizare intuitiva si usor de folosit.

Centrala termica DE Dietrich MPX 28/33 MI COMPACT este o centrala termica robusta, cu corp focar din otel inox si bloc hidraulic din alama.

De asemenea, este o centrala termica murala, cu nivelul de zgomot de 20-40 dB.

O poti achizitiona la un pret foarte bun de AICI.

Vezi si alte oferte la Centralele Termice pe Gaz: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *