Top 3 motocultoare ieftine si bune 2018!

motocultoare ieftine si buneCauti un motocultor ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 motocultoare ieftine si bune 2018!”.

1. Pachet Motocultor Profesional Ruris DAC 7000K + roti cauciuc + rarita, 7 CP, 4 timpi, 56-83 cm

Pachetul cu Motocultor Profesional Ruris DAC 7000K + roti cauciuc + rarita ocupa locul 1 in ,,Top 3 motocultoare ieftine si bune 2018!”.

Optand pentru un motocultor profesional Ruris DAC 7000K veti gasi solutia optima de achizitionare a unor produse de acest tip. Acest brand va pune la dispozitie un motocultor puternic si eficient, ideal pentru maruntirea solului din solarii sau gradini.

Cu sigurant aveti aprecia eficienta acestui produs, deoarece in mai putin de 30 de minute veti lucra o suprafata de 500 mp, gata pentru insamantare.

Conditiile de lucru propuse de acest motocultor sunt foarte avantajose, ceea ce inseamna ca eficienta si performanta nu va lasa niciodata de dorit.

Motocultoarele de acest tip au sistem de transmisie si de tractiune pe care sunt fixate cu ajutorul suruburilor rotine de transport si frezele sapatoare, in functie de modul de utilizare. Pe de alta parte, despre aceste motocultor, putem adauga ca fost conceput in principal pentru functia de sapare cu ajutorul frezelor de sapatoare.

Referitor la transmisie, tractiune si masima propriu-zisa, putem spune ca formeaza un ansambul inseparabil si nu pot functiona separat.

Este indicat sa optati pentru aceasta varianta de achizitionare in cazul in care veti dori sa va bucura de o eficienta ideala. In alta ordine de idei, putem spune ca pe acest motocultor se pot monta accesorii ce functioneaza prin tractare si nu necesita aprobarea producatorului pentru montarea lor.

In cazul in care veti dori sa va bucurati de un motocultor profesional si performant, este indicat sa luati in calcul aceasta varianta de achizitionare. Odata ce veti face acest lucru, veti avea ocazia de a pregati pamantul pentru cultivare in conditii optime. De asemenea, acest motocultor este ideal si pentru afanarea solului.

Multe persoane au optat deja pentru un motocultor profesional Ruris DAC 7000K, fiind in prezent foarte multumite de calitatea materialelor. Aceste persoane ne spun ca acest produs este unul foarte eficient si performant. Este recomandat sa luati in calcul aceasta varianta de achizitionare in cazul in care veti dori sa va bucurati de avantajele oferite. Persoanele ce au facut acest lucru sunt pe deplin multumite si de pretul de achizitie.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la motocultoarele: CLICK AICI.

2. Motocultor ROTAKT RO500, 7 CP, Benzina

Motocultorul ROTAKT RO500 ocupa locul 2 in ,,Top 3 motocultoare ieftine si bune 2018!”.

Un motocultor ROTAKT RO500 ofera avantaje si beneficii multiple in ceea ce priveste utilizarea. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca acest produs este recunoscut in acest domeniu pentru eficienta sa.

In cazul in care veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionare, veti avea la dispozitie un sistem inovativ de filtrare a aerului. Totodata, optand pentru aceast motocultor puteti beneficia si de un demaror imbunatatit. Acest lucru este posibil ca urmare a faptului ca noul design al demarorului permite o racire mai buna a motorului si impiedica praful sa patrunda in mecanismul acestuia.

De asemenea, carburatorul este dotat cu parghie de purjare rapida a impuritatilor. In aceste conditii, va fi impiedicata colmatarea circuitului de alimentare, iar pornirea va fi una usoara.

Totodata, optand pentru acest motocultor veti beneficia si de o intretinere usoara si facila. Dispozitivele de cuplare sunt imbunatatite, ceea ce inseamna ca permit cuplarea mai multor tipuri de accesorii cu tija, iar reglarea va fi de asemenea una mai simpla si sigura.

Roata de transport permite un transport facil a motocultorului in cazul in care sunt montate frezele pentru maruntirea pamantului. Despre carcasa de protectie a reductorului putem spune ca are o grosime ideala a materialului, ceea ce inseamna ca ofera siguranta.

Sistemul de reglare a manerelor este pe doua axe, ceea ce inseamna ca va fi permisa reglarea acestora pe pozitie orizontala, dar si verticala. In acest sens, veti avea mereu la dispozitie o utilizare confortabila.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce va ofera acest motocultor pe perioada utilizarii, fiind indicat sa optati pentru aceasta varianta. Acest motocultor este, de asemenea, prevazut cu freze eficiente pentru maruntirea pamantului, fiind dispuse pe segmente. Asadar, aceste freze segmentabile se pot regla in functie de latimea de lucru necesara, avand cutite proiectate pentru solurile dure. Totodata, sunt prevazute si cu discuri laterale de protectie, sau bucsa de protectie a semeringurilor arborelui de transmisie.

Astfel, este indicat sa optati pentru acest produs in cazul in care veti dori sa gasiti un motocultor ieftin si bun.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la motocultoarele: CLICK AICI.

3. Motocultor Rotakt RO75S, 7 CP, benzina + Plug de arat + roti metalice 40

Motocultorul Rotakt RO75S ocupa locul 3 in ,,Top 3 motocultoare ieftine si bune 2018!”.

Daca veti alege un motocultor Rotakt RO75S in momentul selectiei acestor produse, veti beneficia cu siguranta de o calitate superioara si de o eficienta ideala pe perioada utilizarii. Acest produs reprezinta solutia optima pentru gradina dumneavoastra si pentru terenurile pe care veti dori sa le pregatiti pentru cultivare.

De asemenea, prin utilizarea unui motocultor de acest tip veti avea ocazia de a intretine culturile si de a afana solul. Un motocultor Rotakt RO75S este ideal pentru gradina, solarii dar si pentru munca campului.

Este dotat cu suport pentru accesorii cu tija si poate fi utilizat impreuna cu accesorii precum plugul de arat, plugul de bilonat, plugul de scos cartofi, prasitoare sau remorca. Motorul acestui motocultor este de tip OHV, cu o putere de 7 CP. Acest motor permite o utilizare ideala si un consum redus de carburant.

Latimea de lucru a acestui motocultor este cuprinsa intre 560 – 830 cm, iar frezele sunt detasabile si segmentabile. In aceste conditii, veti avea ocazia de a utiliza motocultorul in conditii optime, in functie de latimea de lucru dorita.

Pe de alta parte, adancimea de lucru a unui motocultor de acest tip este de 150 – 250 mm, ceea ce inseamna ca va permite o utilizare eficienta atat in gradina, cat si pentru munca campului.

Printre dotarile unui motocultor de acest tip putem aminti de ghidonul reglabil sus-jos si stanga-dreapta.

Totodata, acest motocultor este dotat si cu freze segmentabile, discuri laterale, bara de reglare a dancimii, istem de filtrare umed, suport pentru accesoriile cu tija si ,nu in ultimul rand, cu roti de cauciuc cu profil agricol.

De asemenea, motocultorul Rotakt RO75S este recunoscut pentru calitatea oferita, reprezentand o modalitate ieftina si buna de achizitie.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la motocultoarele: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *