Top 3 masini de spalat vase incorporabile ieftine si bune 2018!

Top 3 masini de spalat vase incorporabile ieftine si buneCauti o masina de spalat vase incorporabila ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 masini de spalat vase incorporabile ieftine si bune 2018!”.

1. Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB4B019, 13 seturi, 4 Programe, Clasa A+, 60 cm

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB4B019 ocupa locul 1 in  ,,Top 3 masini de spalat vase incorporabile ieftine si bune 2018!”.

Este o masina de spalat vase incorporabila cu un raport calitate-peret foarte bun, foarte apreciata in randul utilizatorilor pentru faptul ca spala foarte bine, este foarte silentioasa si consuma putina energie electrica si apa.

In ceea ce priveste consumul de energie electrica, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, iar referitor la cunsumul de apa, consuma 11 litri de apa/ ciclu de spalare.

Are capacitatea de a se adapta diferitelor exigente, datorita sistemului FexiLoad, care permite o capacitate de incarcare de 13 si 14 seturi, sistem specific noilor masini de spalat vase Hotpoint.

Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB4B019 face parte din categoria masinilor de spalat vase complet incorporabile, putand fi integrata complet in mobilierul de bucatarie.

Este dotata cu un numar de 4 programe de spalare: program normal, program intensiv, program BIO/ECO, program prespalare.

Are culoarea alba, ceea ce o face usor de integrat in aproape orice decor, iar dimensiunile reduse faciliteaza gasirea locului potrivit in bucatarie. Astfel, dimensiunile acestei masini de spalat vase sunt: 82 x 59.5 x 57 cm (IxLxA).

In ceea ce priveste greutatea, are o greutate de 35 kg, detaliu de care trebuie sa tii cont la momentul instalarii, astfel incat sa o pozitionezi pe un obiect capabil sa sustina aceasta greutate.

Controlul masinii de spalat vase incorporabile Hotpoint LTB4B019 se realizeaza cu ajutorul unui panou electronic, ceea ce o face usor de utilizat, programarea realizandu-se simplu si rapid.

Alte functii: indicator sare, indicator terminare program, Aqua stop.

Accesorii: Cos superior reglabil Lift-Up, Cos tacamuri glisant, Sistem de instalare Fast Fix.

Astfel, daca esti in cautarea unei masini de spalat vase incorporabile ieftine si bune, masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB4B019 reprezinta o varianta foarte buna de achizitie.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mașinile de spălat vase incorporabile: CLICK AICI.

2. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19, 6 programe, 13 seturi, Clasa A+, 60 cm

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19 ocupa locul 2 in  ,,Top 3 masini de spalat vase incorporabile ieftine si bune 2018!”.

Este o masina de spalat vase complet incorporabila, foarte calitativa, eficienta din punct de vedere energetic, fiind inclusa in clasa de eficienta energetica A+.

In ceea ce priveste eficienta, ne putem referi si la consumul de apa/ ciclu de spalare, acesta fiind de doar 11 litri.

Vine echipata cu un numar de 6 programe, printre care se remarca programul Eco 50 °, cu rol de a pastra nivelul scazut al consumului de apa si energie.

Totodata, prin achizitionarea acestei masini de spalat vase incorporabile vei beneficia si de optiunea de incarcare la jumatate, care economiseste resursele atunci cand o sarcina mica de spalat ocupa ambele spatii ( inferior / superior).

Datorita structurii si dimensiunii reduse, aceasta masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19 se potriveste aproape oriunde, facandu-te sa te bucuri de de o gestionarea flexibila a spatiului.

Protectia la inundatie din dotarea acestui produs iti da linistea de care ai nevoie, protejandu-ti astfel obiectele din locuinta, asigurandu-te totodata de faptul ca nu vei fi nevoit sa suporti consecintele pagubelor produse vecinilor de o eventuala inundatie.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19 vine echipata cu un numar de 2 cosuri, dintre care un cos pentru tacamuri si un cos reglabil pe inaltime.

Controlul se realizeaza printr-un display electronic, astfel incat sa o poti programa usor si sa faci setarile dorite usor si eficient.

Indicatorul de terminare a programului te anunta deindata ce procesul de spalare, respectiv procesul uscare s-au terminat, astfel incat sa poti refolosi vasele si masina de spalat vase pentru un nou ciclu de spalare.

Este de remarcat si faptul ca este o masina de spalat vase incorporabila foarte silentioasa, avand nivelul de zgomot de doar 49 dB, pastrand confortul optim, spre a-ti putea indeplini in liniste celelalte sarcini.

Programe: program normal, program intensiv, program rapid, program BIO/ECO, program prespalare.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19 reprezinta o varianta oprima de achizitie daca esti in cautarea unei masini de spalat vase incorporabile ieftine si bune, cei care au utilizat-o deja fiind foarte multumiti de performantele obtinute, remarcand faptul ca spala foarte bine si consuma putina energie electrica si apa.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mașinile de spălat vase incorporabile: CLICK AICI.

3. Masina de spalat vase slim incorporabila Electrolux ESL4201LO, 9 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm

Masina de spalat vase slim incorporabila Electrolux ESL4201LO ocupa locul 3 in  ,,Top 3 masini de spalat vase incorporabile ieftine si bune 2018!”.

Daca iti doresti o masina de spalat vase incorporabila care sa consume putina energie electrica si putina apa, masina de spalat vase slim incorporabila Electrolux ESL4201LO reprezinta solutia ideala de achizitie. Astfel, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+.

Referindu-ne strict la consumul de apa. conform specificatiilor producatorului, consuma 9.9 litri apa/ ciclu de spalare.

De asemenea, prin achizitionarea acestei maini de spalat vase incorporabile vei putea beneficia de utilitatea programului rapid, ce asigura finalizarea procesului de spalare in doar 30 de minute. Astfel, vei putea folosi vasele curate mult mai repede, masina fiind disponibila pentru o noua incarcare.

Totodata, trebuie sa ai in vedere si faptul ca masina de spalat vase slim incorporabila Electrolux ESL4201LO isi poarta singura de grija, informandu-te atunci cand are nevoie de sare si agent de clatire. Astfel, ai garantia faptului ca masina functioneaza mereu in conditii optime.

Este o masina de spalat vase complet incorporabila, iar in ceea ce priveste capacitatea, ofera posibilitatea spalarii simultane a unui numar de 9 seturi de vase.

Vine echipata cu un numar de 5 programe si cu control electronic, astfel incat sa poti face cu usurinta setarile dorite.

De asemenea, printre accesoriile cu care vine echipata aceasta masina de spalat vase incorporabila se numara si 2 cosuri, unul superior, reglabil pe inaltime, si un cos pentru tacamuri.

Este de remarcat si faptul ca este foarte silentioasa, astfel ca o poti utiliza in conditii optime, fara a-ti perturba desfasurarea altor activitati, respectiv fara a deranja persoanele din jur. Astfel, valoare nivelului de zgomot este de doar 51 dB.

In ceea ce priveste functia AirDry din dotare, aceasta asigura deschiderea automata a usii, astfel ca nu vei mai fi nevoit sa fii in preajma pentru a o deschide manual la finalul programului.

Daca esti in cautarea unei masini de spalat vase incorporabile ieftine si bune, masina de spalat vase slim incorporabila Electrolux ESL4201LO reprezinta varianta optima de achizitie, cei care au utilizat-o deja fiind foarte multumiti de felul in care spala, remarcand faptul ca spalarea este foarte bine realizata inclusiv prin foloisrea programului rapid, de doar 30 minute. De asemenea, este apreciata si pentru faptul ca este foarte spatioasa, respectiv pentru faptul ca te avertizeaza sonor la terminarea programului de spalare, urmand a se opri automat dupa cateva minute, in cazul in care nu esti prin preajma pentru a realiza oprirea manuala.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mașinile de spălat vase incorporabile: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *