Cum alegi cea mai buna cusca pentru caine?

cea mai buna cusca pentru caineO cusca pentru caine este o casuta traditionala pentru adapostirea patrupedelor in exterior, de regula la curte. Constructia este una rezistenta, care sa nu poata fi distrusa de animale.

Iubitorii de animale trebuie sa se ingrijeasca de patrupede si sa le ofere conditii bune de viata acestora.

O asemenea cusca pentru caine il poate proteja pe animal, in cazul unor intemperii, ploaie sau ninsoare, dar si de frig. Trebuie avut grija, sa alegeti o casuta in functie de talia patrupedului.

In magazine exista o diversitate de custi pentru caini, modele de dimensiuni diferite. De aceea, inainte de a merge sa cauti o constructie adecvata,este bine sa stii anumite caracteristici ale acesteia, legate de tip si material.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna cusca pentru caine, potrivita pentru animaluil tau.

Vezi rapid o ofertă de preț la cuștile pentru câini: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna cusca pentru caine in functie de forma?

Custile pentru caini pot avea forma podelei: dreptunghiulara sau patrata.

Cusca pentru caine dreptunghiulara – Acest model clasic are podeaua de forma dreptunghiulara, avand o usita in partea din fata, precum si un acoperis rezistent. Este recomandata pentru animalele mai mari.

Cusca pentru caine patrata – are podeaua in forma de patrat, fiind indicata pentru patrupede de talii mici sau medii.

Profită de Reducerile actuale eMAG la cuștile pentru câini: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna cusca pentru caine in functie de materialul acesteia?

Custile pentru caini pot fi confectionate din diferite materiale precum: lemn si plastic.

Cusca pentru caine de lemn – este o casuta mai rezistenta in timp, fara a fi in pericol sa fie deteriorata de catre patruped. Are un acoperis protejat cu vopsea rezistenta la temperaturi extreme. Dispune si de un sistem de ventilatie ce previne umezeala si condensul.

Cusca pentru caine de plastic – casuta este confectionata din material plastic tip premium, non alergic. Fata de cele din lemn, aceasta este mai usor de intretinut, putand fi spalata cu furtunul si apoi dezinfectata. Este mai usoara fata de cea din lemn.

Vezi toate cuștile pentru câini de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna cusca pentru caine in functie de marimea patrupedului?

Custile pentru caini pot fi in functie de marimea patrupedului: pentru talie mica/medie si mare/medie.

Cusca pentru caine de talie mica si medie – este conceputa pentru animale mai mici sau de talie mijlocie. Spre exemplu, o astfel de constructie poate avea urmatoarele dimensiuni: lungimea de 72 cm, latimea de 72 cm si inaltime a de 68 cm.

Cusca pentru caine de talie medie si mare – acest model poate fi folosit pentru patrupede de talie medie si mare. Spre exemplu, o asemenea casuta poate avea urmatoarele dimensiuni: lungimea de 100 cm, latimea de 88 cm si inaltimea de 99 cm.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna cusca pentru caine. Spor la cumparaturi!

Cuști pentru câini de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *