Top 3 frigidere Whirlpool ieftine si bune 2018!

Cauti un frigider ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 frigidere Whirlpool ieftine si bune 2018!”.

1. Frigider cu doua usi Whirlpool ARC2353WH, 218 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb

Frigiderul cu doua usi Whirlpool ARC2353WH ocupa locul 1 in  ,,Top 3 frigidere Whirlpool ieftine si bune 2018!”.

Este un frigider standard cu doua usi, foarte apreciat in randul utilizatorilor pentru raportul excelent calitate-pret.

Acest frigider Whirlpool este foarte incapator, avand capacitatea de 218 l. Pentru o utilizare eficienta vine echipat cu un sertar cu sina si cu raft special pentru sticle.

In ideea de a nu se amesteca mirosurile, frigiderul cu doua usi Whirlpool ARC2353WH vine echipat si cu un raft special pentru lactate.

Totodata, este important de stiut si faptul ca este foarte economic, fiind inclus in clasa de eficienta energetica A+. Dupa cum probabil stii, electrocasnicele care fac parte din clasa A de eficienta energetica sunt cele mai performante, avand cel mai mic consum de energie electrica.

Un alt mare avantaj al acestui frigider Whirlpool il reprezinta faptul ca este dotat cu usi reversibile, astfel incat decizia cu privirea la partea in care urmeaza sa se deschida apartinandu-ti in eclusivitate tie. Astfel, daca peste ceva timp vei fi nevoit sa schimbi pozitia frigiderulul, aceasta modificare facand necesara schimbarea deschiderii usii, prin desfacerea a cateva suruburi problema se va rezolva.

Frigiderul cu doua usi Whirlpool ARC2353WH vine echipat cu sistem de racire static, sistem ce consta in existenta unui gaz care se misca in interiorul frigiderului, pana cand se ajunge la temperatura dorita. Acest principiu de racire este cel mai des intalnit in randul frigiderelor.

Referitor la congelatorul acestui frigider Whirlpool, acesta are capacitatea de 41 l si doua compartimente. Capacitatea de inghet a congelatorului este de 2,5 kg in 24 ore.

Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat, iar al congelatorului este manual.

Pentru a te asigura de faptul ca frigideru se incadreaza in spatiul pe care il ai disponibil, este important sa iei in calcul dinemsiniunile acestuia. Dimensiunile frigiderului cu doua usi Whirlpool ARC2353WH sunt urmatoarele: 143x55x58 (HxlxA). Referitor la greutate, are o greutate de 42 kg.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot, acesta este de 40 dB, fiind un frigider foarte silentios.

Cei care au utilizat deja acest frigider Whirlpool apreciaza faptul ca prezinta un raport calitate-pret excelent, fiind un frigider silentios, compact si simplu de utilizat. De asemenea, este apreciat si pentru faptul ca functioneaza impecabil, avand un consum redus de energie si un aspect deosebit.

Daca esti in cautarea unui frigider ieftin si bun, Frigiderul cu doua usi Whirlpool ARC2353WH reprezinta solutia ideala.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la frigiderele Whirlpool: CLICK AICI.

2. Frigider cu doua usi Whirlpool ARC2353, 212 l, Clasa A+, H 143 cm, Alb

Frigiderul cu doua usi Whirlpool ARC2353 ocupa locul 2 in  ,,Top 3 frigidere Whirlpool ieftine si bune 2018!”.

Capacitatea totala a acetui frigider Whirlpool este de 212 l, fiind un frigider Whirlpool destul de incapator, capabil de a satisface necesitatile unei familii de 3-4 membri. Binenteles, necesitatea unei anumite capacitati este relativa, aceasta fiind diferita de la persoana la persoana.

Analizand separat capacitatea, capacitatea frigiderului este de 171 l, iar a  congelatorului de 41 l.

Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat, iar congelatorul prezinta un sistem de dezghetare manual.

In ceea ce priveste compartimentarea, frigiderul propriu-zis contine 3 compartimente, dintre care si un compartiment special pentru fructe si legume. De asemenea, mai exista si 3 rafturi pe usi.

Rafturile sunt realizate din sticla, prezentand avantajul ca sunt foarte rafinate si se curata foarte usor. Astfel, vei economisi timp in momentul realizarii procesului de curatare si vei beneficia de pastrarea alimentelor in conditii de maxima igiena.

Referitor la compartimentarea congelatorului, acesta are un singur compartiment.

Totodata, trebuie sa mai stii ca acest frigider Whirlpool are culoare alba, fiind usor de integrat in aproape orice decor. Pentru a se incadra perfect in spatiul pe care il ai disponibil pentru acesta, este necesar sa masori cu atentie spatiul liber si sa iei in calcul pentru firigider urmatoarele dimensiuni: 143x55x58 (HxlxA).

La momentul achizitiei mai trebuie sa ai in vedere si faptul ca Frigiderul cu doua usi Whirlpool ARC2353 vine echipat cu termostat reglabil, oferindu-ti posibilitatea de a regla temperatura din interiorul frigiderului dupa cum doresti.

Pe de alta parte, acest frigider Whirlpool este inclus in clasa A+ de eficienta energetica, fiind un frigider economic.

Se mai impune sa mai vorbim si de o functie mai putin cunoscuta, respectiv de autonomia fara curent a acestuia. Aceasta autonomie se refera la durata de timp de la momentrul deconectarii de la curent in care alimentele sunt pastrate in conditii optime. In acest sens, Frigiderul Whirlpool ARC2353 are o autonomie de 16 ore.

Daca te aflii aici, citind acest articol, atunci cu siguranta esti in cautarea unui frigider ieftin si bun. In acest sens, Frigiderul cu doua usi Whirlpool ARC2353 reprezinta varianta optima de achizitie.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la frigiderele Whirlpool: CLICK AICI.

3. Frigider cu doua usi Whirlpool ARC2353IX, 218 l, Clasa A+, H 143 cm, Inox

Frigiderul cu doua usi Whirlpool ARC2353IX ocupa locul 3 in  ,,Top 3 frigidere Whirlpool ieftine si bune 2018!”.

Este un frigider foarte apreciat in randul utilizatorilor, existand foarte multe review-uri pozitive in dreptul acestuia.

Cu clasa de eficienta energetica A+, frigiderul cu doua usi Whirlpool ARC2353IX iti permite sa te bucuri atat de performanta dorita cat si de un consum excelent de energie pe perioada functionarii.

La momentul achizitiei trebuie sa te asiguri ca frigiderul incape in spatiul pe care il ai disponibil pentru instalarea sa, iar in acest sens trebuie sa ai in vedere dimensiunile frigiderului si modul de deschidere al usii. Astfel, deschiderea usii acestui frigider Whirlpool se realizeaza spre dreapta, iar dimensiunile sunt 143x55x58 (HxlxA).

In ceea ce priveste capacitatea frigiderului cu doua usi Whirlpool ARC2353IX, volumul total al acetuia este de 212l. Astfel, capacitatea frigiderului propriu-zis este de 171 l, iar capacitatea congelatorului de 41 l.

Frigiderul vine echipat cu, nu mai putin de 7 rafturi din sticla, foarte utile si usor de curatat, asigurandu-te de faptul ca iti vei pastra alimentele in conditii de maxima igiena. De asemenea, de la acest frigider Whirlpool nu este lipsit nici compartimentul pentru legume si fructe.

Referitor la compartimentarea congelatorului, acesta este impartit in 2 compartimente, oferindu-ti posibilitatea de a congela separat anumite categorii de alimente.

Referitor la aspect, acest frigider Whirlpool are un design placut, avand culoarea gri. Culoarea il face usor de integrat in aproape orice decor, putand reprezenta o varianta buna de achizitie chiar si pentru tine. Asta nu doar pentru faptul ca are un aspect placut, ci mai ales pentru faptul ca este un frigider ieftin si bun, cu un raport calitate-pret excelent, dupa cum este apreciat de cei care l-au utilizat.

Nu este de ignorat nici faptul ca nu scoate foarte mult zgomot pe perioada functionarii, acest aspect fiind esential, dat fiind faptul ca locul frigiderului este in interiorul locuintei. Astfel, nivelul de zgomot al acestui frigider Whirlpool este de 40 dB, fiind un frigider foarte silentios.

In ceea ce priveste autonomia fara curent a acestuia, adica durata de timp de la intreruperea curentului in care alimentele sunt pastrate in conditii optime, aceasta este de 10 ore.

Persoanele care au utilizat deja Frigiderul cu doua usi Whirlpool ARC2353IX sunt foarte multumiti de calitatea acestuia, spunand despre el ca este foarte incapator, fiind totodata realizat din materiale de calitate. De asemenea, utilizatorii ne mai spun despre el ca este foarte economic, pornind rar, iar durata de functionare de la momentul pornirii fiind foarte mica.

Daca esti in cautarea unui frigider ieftin si bun, acest frigider Whirlpool ar putea reprezenta solutia ideala de achizitie.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la frigiderele Whirlpool: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *