Top 5 frigidere Arctic ieftine si bune 2018!

Cauti un frigider ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 5 frigidere Arctic ieftine si bune 2018!”.

1. Frigider Arctic ANFB155+, 138 l, Clasa A+, H 101.7 cm, Alb 

Frigiderul Arctic ANFB155+ ocupa locul 1 in ,,Top 5 frigidere Arctic ieftine si bune 2018!”.

Daca veti alege un frigider cu o usa Arctic ANFB155+ in momentul achizitionarii, veti avea ocazia de a gasi solutia optima prin care veti beneficia de avantajele utilizarii unui frigider de calitate.

Un frigider de acest tip are un volum net al racitorului de 118 l si doua rafturi ajustabile pentru racitor. Reprezinta solutia ideala pentru doua persoane, avand si un pret foarte avantajos.

Clasa de eficienta energetica a acestui frigider Arctic este A+, ceea ce inseamna ca ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24%, in comparatie cu alte produse similare de acest tip. Utilizand un produs de acest tip, veti avea ocazia de a beneficia de un compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si a fructelor. Despre alimentelele pe care le veti depozita in frigider, putem spune ca vor fi proaspete si gustoase pentru o perioada indelungata de timp.

Pe de alta parte, despre aceste acest frigider putem spune ca va ofera posibilitatea de montare a usii in functie de nevoile pe care le aveti si de spatiul de care dispuneti. Astfel, usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta frigiderului.

Termostatul cu care este prevazut acest frigider este unul ajustabil, ceea ce inseamna ca este usor de folosit. Acest termostat are rolul de a regla intr-un mod rapid temperatura, in functie de nevoile pe care le aveti, tinand, de asemenea, cont si de temperatura ambientala.

Multe persoane au optat deja pentru un frigider cu o usa Arctic ANFB155+, fiind multumite de calitatea acestui produs. De asemenea, persoanele ce au facut deja acest lucru au descoperit o modalitate avantajoasa de achizitionare, la un pret foarte bun in raport cu toate beneficiile oferite. Astfel, este indicat sa optati pentru aceasta varianta de achizitionare.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la frigiderele Arctic: CLICK AICI.

2. Frigider cu doua usi Arctic AD54240P+, 223 l, Clasa A+, H 146.5, Alb 

Frigiderul cu doua usi Arctic AD54240P+ ocupa locul 2 in ,,Top 5 frigidere Arctic ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti opta pentru un frigider cu doua usi Arctic AD54240P+ in momentul achizitionarii, veti avea ocazia de a va bucura de avantaje si beneficii multiple.

Prin functia Garden Fresh veti avea ocazia de a dispune de un compartiment spatios pentru depozitarea legumelor si a fructelor. Aceste alimente se vor pastra proaspete pentru o perioada mai indelungata de timp, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a le consuma in conditii optime.

In alta ordine de idei, putem spune ca acest frigider Arctic este prevazut cu un termostat ajustabil, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a-l utiliza in conditii optime. Astfel, prin utilizarea acestui termostat veti avea ocazia de a regla temperatura in functie de necesitatile si nevoile pe care le aveti.

Pe de alta parte, veti avea ocazia de a schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele in cea mai buna astare.

Despre dotarea Mix Zone putem spune ca va ofera posibilitatea de a utiliza rafturi ajustabile pozitionate pe usa si dedicate depozitarii recipientelor de diferite dimensiuni, printre care putem aminti borcane sau sosuri.

Dotarea XXL Bottle va ofera ocazia de a utiliza un raft pozitionat pentru depozitarea sticlelor de mari dimensiuni. In aceste conditii, veti avea mereu la indemana sticlele.

Totodata, acest frigider Arctic este dotat si cu garnitura antibacteriana, ceea ce inseamna ca aceasta garnitura a usilor va contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva bacteriilor si a mucegaiului. Asadar, veti pastra mereu mancarea in conditii optime si sanatoase.

Persoanele ce au optat deja pentru un frigider cu doua usi Arctic AD54240P+ sunt pe deplin multumite de raportul calitate – pret al acestui produs. Cu siguranta acest lucru se va intampla si in cazul dumneavoastra, deoarece aceste persoane ne spun ca eficienta acestui frigider nu lasa niciodata de dorit.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la frigiderele Arctic: CLICK AICI.

3. Frigider cu doua usi Arctic AND266+, 253 l, Clasa A+, H 151 cm, Alb 

Frigiderul cu doua usi Arctic AND266+ ocupa locul 3 in ,,Top 5 frigidere Arctic ieftine si bune 2018!”.

Un frigider cu doua usi Arctic AND266+ va ofera ocazia de a va bucura de un produs de calitate, pe care il puteti achizitiona mereu la un pret foarte avantajos.

Despre clasa de eficienta energetica A+ a acestui produs putem spune ca reprezinta solutia optima prin care puteti face economii la energie. In alta ordine de idei, acest frigider Arctic este prevazut cu un termostat ajustabil, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a regla intr-un mod eficient temperatura in functie de nevoile pe care le aveti.

De asemenea, in cazul in care veti opta pentru un frigider Arctic de acest tip, veti avea ocazia de a beneficia de un unghi de deschidere extins, deoarece usile frigiderului se vor deschile larg. Astfel, veti avea ocazia de a ajunge la alimentele preferate fara a depune prea mare efort.

Referitor la usile reversibile ale acestui frigider Arctic, putem spune ca va ofera posibilitatea de a le monta in functie de nevoile pe care le aveti si in functie de spatiul de care dispuneti. Asadar, usile se vor deschide atat in stanga, cat si in dreapta acestui aparat frigorific.

Totodata, despre rafturile ajustabile putem spune ca va permit utilizarea eficienta a spatiului din frigider, iar acest lucru se intampla prin posibilitatea de a muta rafturile in functie de nevoile pe care le aveti. Dumneavoastra veti decide cum veti utiliza spatiul din frigider.

In cazul in care veti decide sa achizitionati si sa utilizati acest frigider, veti avea, de asemenea, posibilitatea de a va bucura de rafturi rezistente, ce ofera o siguranta sporita. Asadar, veti putea plasa recipiente grele de pana la 25 kg pe orice raft.

Persoanele ce au ales deja acest frigider cu doua usi Arctic AND266+ sunt multumite de faptul ca ofera o functionare silentioasa si are un aspect placut. De asemenea, pretul de achizitie este unul avantajos in raport cu eficienta.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la frigiderele Arctic: CLICK AICI.

4. Frigider cu o usa Arctic ANFB276+, 250 l, Clasa A+, H 151 cm, Alb 

Frigiderul cu o usa Arctic ANFB276+ ocupa locul 4 in ,,Top 5 frigidere Arctic ieftine si bune 2018!”.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce va ofera un frigider cu o usa Arctic ANFB276+, deoarece acest produs este recunoscut pentru calitatea sa. De asemenea, un frigider de acest tip reprezinta alegerea clasica, cu o singura usa, avand in acelasi timp dimensiuni medii.

Clasa de eficienta energetica A+ va ofera posibilitatea de a beneficia de un consum redus de energie, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a face economii cu pana la 24%, in comparatie cu alte produse.

Despre rafturile Safety Glass a acestui frigider Arctic putem spune ca va ofera ocazia de a beneficia de o rezistenta ridicata. In acest sens, veti avea ocazia de a preveni unele accidente, deoarece aceste rafturi pot sustine pana la 25 kg.

Pe de alta parte, rafturile frigiderului sunt ajustabile, ceea ce inseamna ca permit o utilizare eficienta a spatiului din frigider, prin mutarea acestora in functie de necesitatile pe care le aveti.

Despre functia Mix Zone a acestui frigider Arctic putem spune ca va ofera ocazia de a beneficia de rafturi ajustabile pozitionate pe usa, dedicate depozitarii bocanelor sau a sticlelor cu sosuri. Asadar, veti avea ocazia de a utiliza si de a organiza spatiul din frigider intr-un mod eficient.

Functia Garden Fresh propune utilizarea unui compartiment spatios pentru depozitarea legumelor si a fructelor. In aceste conditii, veti avea mereu posibilitatea de a va bucura de alimente proaspete si gustoase pentru o perioada indelungata de timp.

Multe persoane au optat deja pentru acest frigider cu o usa Arctic ANFB276+ si sunt multumite de pretul platit in momentul achizitionarii. De asemenea, aceste persoane sunt multumite de faptul ca acest frigider Arctic este de calitate si functioneaza intr-un mod silentios.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la frigiderele Arctic: CLICK AICI.

5. Frigider cu doua usi Arctic AD6310++, 306 l, Clasa A++, H 175.4, Alb 

Frigiderul cu doua usi Arctic AD6310++ ocupa locul 1 in ,,Top 5 frigidere Arctic ieftine si bune 2018!”.

Veti gasi cu siguranta solutia optima de achizitionare, in cazul in care veti alege un frigider cu doua usi Arctic AD6310++ in momentul achizitionarii. Acest produs este prevazut cu clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna ca veti avea mereu posibilitatea de a face economii semnificative la energie.

Pe de alta parte, prin termostatul ajustabil veti avea ocazia de a regla temperatura din frigider la nivelul dorit de dumneavoastra. De asemenea, acest produs este prevazut cu rafturi fabricate din sticla, cu o rezistenta ridicata, ce ofera o siguranta sporita. Acest lucru inseamna ca veti avea ocazia de a utiliza aceste rafturi intr-un mod ideal, prevenind aparitia accidentelor. Aceste rafturi va ofera ocazia de a pastra recipiente grele, chiar si pana al 25 kg.

Compartimentul pentru depozitarea legumelor si a fructelor este unul spatios, ceea ce inseamna ca veti avea ocazia de a pastra alimentele proaspete si gustoase pentru o perioada indelungata de timp.

De asemenea, usile reversibile ale acestui frigider Arctic va ofera ocazia de a le monta in functie de preferintele si nevoile pe care le aveti. Asadar, usile se pot deschide la stanga sau la dreapta.

Despre panoul de control cu led-uri putem spune ca va ofera ocazia de a seta rapid temperatura dorita in compartimente. Veti utiliza acest frigider Arctic in conditii optime si avantajoase, bifand optiunea dorita.

Persoanele ce au achizitionat deja un frigider cu doua usi Arctic AD6310++ sunt multumite de calitatea primita si de faptul ca acest produs are o calitate superioara. De asemenea, se apreciaza faptul ca este silentios pe perioada functionarii.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la frigiderele Arctic: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *