Cum alegi cel mai bun frigider side by side?

cel-mai-bun-frigider-side-by-sideFrigiderul reprezinta modul ideal prin care puteti pastra alimentele pentru o perioada mai indelungata de timp. Utilitatea acestuia este una recunoscuta, iar daca veti opta pentru cel mai bun frigider side by side, veti avea ocazia de a-l utiliza in conditii optime. Acest tip de frigider ocupa un spatiu mai mic, iar itemii sunt separati in doua. Acest lucru inseamna ca intr-o parte veti dispune de un spatiu de stocare pentru alimentele pastrate la rece, iar cealalta parte este prevazuta cu congelator.

Aceste frigidere side by side sunt apreciate in randul utilizatorilor ca urmare a faptului ca se pot integra perfect in diverse spatii. De asemenea, sunt prevazute cu echipamente numeroase, printre care putem aminti compartimentele si sertarele. Usile sunt mai mici si pot fi deschise mai usor, fara a mai necesita un spatiu foarte mare in fata lor.

Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera cel mai bun frigider side by side, fiind indicat sa luati in calcul o achizitie de acest tip. Pentru a gasi solutia optima de achizitionare, este foarte important sa tineti cont de nevoile pe care le aveti si de calitatea pe care o veti primi. De asemenea, pretul de achizitionare reprezinta o chestiune importanta, insa nu va trebui sa lasati ca acest aspect sa diminueze calitatea frigiderului. Pentru a gasi cel mai bun frigider side by side, este important sa aveti in vedere urmatoarele aspecte importante.

Vezi rapid o ofertă de preț la frigiderele side by side: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun frigider side by side in functie de tipul acestuia: standard sau incorporabil?

In ceea ce priveste selectia celui mai bun frigider side by side, este important sa tineti cont si de tipul acestuia, daca este standard sau incorporabil.

Despre un frigider side by side standard putem spune ca va fi aparent si nu se va integra in mobila de bucatarie, fiind o completare a acesteia. Pe de alta parte, despre variata de frigider side by side incorporabil putem spune ca se va integra in mobila de bucatarie. Avantajul variantei incorporabile este reprezentat de faptul ca ocupa mai putin spatiu in ceea ce priveste montarea, datorita faptului ca va fi integrat direct in mobila.

Ambele tipuri de frigidere side by side sunt asemanatoare in ceea ce priveste performanta. Singura diferenta majora este reprezentata de modul de montare, cele standard nefiind incorporabile. In momentul selectiei, este important sa tineti cont de necesitatile pe care le aveti in ceea ce priveste spatiul, pentru a selecta cel mai potrivit model. Asadar, in functie de tip, veti gasi cu siguranta cel mai bun frigider side by side.

Profită de Reducerile actuale eMAG la frigiderele side by side: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun frigider side by side in functie de volumul net al frigiderului (l)?

Volumul unui produs electrocasnic de acest tip reprezinta o alta chestiune importanta, pe care va trebui sa o aveti in vedere. In cazul in care acest lucru se va intampla, atunci veti gasi cu siguranta cel mai bun frigider side by side.

In ceea ce priveste volumul net al frigiderului side by side, putem spune ca valorile medii sunt situate intre 350 si 450 l. Optand pentru un frigider side by side ce se incadreaza in aceste valori, veti avea, in principal, parte de o utilizare optima. Pe de alta parte, putem spune ca exista si frigidere cu un volum mare, printre care putem aminti frigiderele side by side cu un volum de peste 450 l, ajungand chiar si la peste 600 l.

In ceea ce priveste selectia in functie de volumul net, este foarte important sa tineti cont de necesitatile pe care le aveti in ceea ce priveste stocarea alimentelor. Daca aveti o familie mai numeroasa, atunci cu siguranta aveti nevoie de un volum mai mare de stocare. Pe de alta parte, valorile mai mari ale volumui le regasim in cazul frigiderelor din cadrul bucatariilor profesionale.

Tinand cont de detaliile referioare la volumul net al acestui aparat electrocanic, veti avea ocazia de a gasi cel mai bun frigider side by side.

Vezi cele mai populare frigidere side by side de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun frigider side by side in functie de volumul net al congelatorului (l)?

In momentul selectiei pentru cel mai bun frigider side by side, este foarte important sa tineti cont si de volumul net al congelatorului, exprimat in litri. Exista multe posibilitati de achizitionare in acest sens, iar pentru a lua decizia optima este important sa tineti cont de necesitatile pe care le aveti.

In acest sens, exista modalitati de achizitionare a unui frigider side by side cu un volum net al congelatorului situat intre 84 – 330 l. Vedem ca valoarea volumului este una foarte variata, iar pentru a lua decizia optima in ceea ce priveste selectia, este indicat sa tineti cont de necesitatile pe care le aveti in ceea ce priveste depozitarea alimentelor la congelator.

In cazul in care veti considera ca veti stoca multe alimente in congelator, este indicat sa optati pentru un volum net mai mare, respectiv pentru un frigider side by side cu un volum al congelatorului de peste 250 l. Daca, in principiu, nu stocati asa de multe alimente in congelator, va poate fi suficient un frigider side by side cu un volum al congelatorului situat intre 150 – 200l, sau chiar un frigider side by side cu un volum al congelatorului sub 150l.

Avand in vedere aceste caracteristici referitoare la volumul net al congelatorului, veti gasi cu siguranta cel mai bun frigider side by side.

Cumpără-ți din cel mai mare magazin online cel mai bun frigider side by side: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun frigider side by side in functie de existenta dozatorului de apa: cu dozator de apa sau fara dozator de apa?

Daca veti dori sa achizitionati cel mai bun frigider side by side, este indicat sa meditati si la necesitatea existentei dozatorului de apa. Exista aparate electrocasnice de acest tip cu dozator de apa si fara dozator de apa, iar selectia intre aceste variate o veti face tinand cont de necesitatile pe care el aveti.

De cele mai multe ori, pentru frigiderele side by side cu dozator de apa opteaza persoanele ce au o familie numeroasa si obisnuiesc sa organizeze multe petreceri. Un dozator de apa al frigiderului este apreciat de persoanele ce isi doresc sa aibe la dispozitie apa rece, de fiecare data cand vor dori sa o consume.

Totodata, trebuie sa mai tii cont ca existenta dozatorului de apa poate influenta pretul, astfel ca, daca nu il consideri util, exista si varianta frigiderului side by side fara dozator de apa.

Din fericire exista multe variante cu dozator si fara dozator, ceea ce inseamna ca veti gasi cu siguranta cel mai bun frigider side by side, avand in vedere aceasta caracteristica.

Comandă-ți Acum online un frigider side by side de calitate: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun frigider side by side in functie de clasa de eficienta energetica: A+, A++ sau A+++?

Pentru a gasi cel mai bun frigider side by side, este foarte important sa tineti cont si de clasa de eficienta energetica. Despre aceasta clasa de eficienta putem spune ca arata unde se incadreaza frigiderul in ceea ce priveste consumul de energie electrica. O clasa de eficienta energetica superioara va indica faptul ca frigiderul are un consum redus de energie.

Este recomandat sa optati pentru un frigider cu o clasa de eficienta energetica superioara, respectiv pentru un frigider side by side incadrat in clasa A+++, daca vreti cele mai bune performante. Puteti opta si pentru un frigider side by side incadrat in clasa de eficienta energetica A++ sau pentru un frigider side by side incadrat in clasa de eficienta energetica A+, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca diferenta dintre numarul stelutelor inseamna un consum de energie redus cu pana la 20%. Acesta este motivul pentru care va trebui sa selectati o clasa de eficienta energetica superioara, deoarece numai in aceste conditii veti beneficia de un consum redus de energie.

In cazul in care veti avea in vedere clasa de eficienta energetica in momentul achizitionarii, veti gasi cu siguranta cel mai bun frigider side by side. Chiar daca o clasa de eficienta energetica superioara presupune un pret de achizitie mai mare, veti avea ocazia de a va recupera investitia in scurt timp, datorita consumului redus de energie.

Alege-ți dintr-o varietate de modele cel mai bun frigider side by side: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun frigider side by side in functie de sistemul de racire: No Frost sau Neo Frost?

Cu siguranta, este important sa tineti cont si de sistemul de racire, in momentul in care veti dori sa achizitionati cel mai bun frigider side by side.

In aceste conditii, putem spune ca tehnologia No Frost reprezinta o inovatie in ceea ce privesc electrocasnicele cu sisteme de racire. Acest sistem reduce timpul si energia investita in ceea ce priveste intretinerea frigiderului, avand avantaje multiple. Procesul de formare a ghetii din interiorul unui frigider pleaca de la vaporii de apa ce se formeaza de la alimente sau in timpul dechiderii usii. Acesti vapori se depun pe bobina care raceste, iar rezultatul este reprezentat de un strat de gheata din ce in ce mai gros. Insa, un frigider side by side cu tehnologia No Frost impiedica acest proces de formare a ghetii, avand la baza un mecanism alcatuit din trei elemente principale, printre care putem aminti temporizatorul, bobina care raceste si senzorul de temperatura. Aceasta tehnologie este foarte eficienta in eliminarea stratului de gheata.

In alta ordine de idei, despre tehnologia Neo Frost putem spune ca reprezinta un element ce asigura eficienta maxima in ceea ce priveste sistemul de racire. Performanta acestui sistem nu va lasa de dorit, iar depunerea ghetii va fi impiedicata pe peretii interiori ai frigideului dar si pe alimente. Aceasta tehnologie presupune echilibrarea temperaturii si a umiditatii in fiecare zona a frigiderului si a congelatorului. Totodata, tehnologia Neo Frost nu va usca alimentele, fiind bazata pe emiterea unor curenti fini de aer, iar umiditatea alimentelor nu va fi afectata, pastrand aceleasi proprietati. Un frigider side by side cu tehnologia Neo Frost iti poti achizitiona de AICI.

Avand in vedere aceste informatii referitoare la sistemul de racire, veti gasi cel mai bun frigider side by side.

Vezi Reducerile actuale eMAG la frigiderele side by side: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun frigider side by side in functie de sistemul de dezghetare al frigiderului: automat sau manual?

Daca veti dori sa gasiti cel mai bun frigider side by side, este important sa tineti cont de sistemul de dezghetare a acestuia.

In cazul frigiderelor side by side cu dezghetare automata putem spune ca nu mai este necesara operatiunea neplacuta de a scoate frigiderul din priza odata la 3 – 6 luni pentru dezghetarea lui. Datorita acestui sistem automat. frigiderul va sti cand trebuie sa elimine potentiala gheata intr-un mod automat. Aceasta gheata este transformata in apa, care va ajunge in partea de jos a frigiderului, de unde se va evapora datorita caldurii compresorului. Asadar, prin functia automata de dezghetare nu va mai trebui sa va faceti probleme legate de aparitia ghetii.

Pe de alta parte, dezghetarea manuala presupune scoaterea din priza a frigiderului, scoaterea alimentelor, asteptarea pentru ca gheata sa se topeasca si curatarea acestuia. Acest proces poate fi unul neplacut, ceea ce inseamna ca este indicat sa optati pentru varianta automata de dezghetare. Facand acest lucru, veti avea ocazia de a gasi cel mai bun frigider side by side. 

Profită de oferta actuală eMAG la frigiderele side by side: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun frigider side by side tinand cont de functiile speciale ale acestuia: dispenser apa, dispenser gheata, functie ECO, functie super racire, iluminare interioara, termostat reglabil?

Pentru a gasi cel mai bun frigider side by side este foarte important sa tineti cont de functiile speciale ale acestuia.

In acest sens, puteti opta pentru un frigider side by side cu dispenser de apa, cel care va pune la dispozitie mereu apa rece de care aveti nevoie pentru consum. Pe de alta parte, puteti opta pentru un frigider side by side cu dispenser gheata, in cazul in care veti dori sa aveti la dispozitie gheata pentru diferite intrebuintari.

Functia Eco a frigiderului presupune o utilizare optima a acestuia prin setarea temperaturii dorite. In acest sens, compresoarele nu vor mai fi fortate suplimentar, iar timpul de functionare al acestora este unul redus. Un frigider side by side cu functie Eco gasiti AICI.

Despre un frigider side by side cu functia de super racire putem spune ca ofera o temperatura dorita in interiorul frigiderului, intr-un timp scurt. Asadar, nu veti mai astepta sa se raceasta frigiderul pentru a introduce alimentele dorite, existand posibilitatea de a regla in mod eficient temperatura.

Tototata, este important sa va achizitionati un frigider side by side cu iuminare interioara, iluminarea interioara fiind foarte importanta, deoarece numai in aceste conditii veti avea vizibilitatea dorita in interiorul frigiderului. Aceasta functie presupune iluminarea interiorului frigiderului, insa numai in cazul in care il veti deschide, fara ca lumina sa fie deschisa pe perioada in care este inchis frigiderul.

Avand in vedere aceste functii speciale, veti gasi cu siguranta cel mai bun frigider side by side.

Vezi cele mai populare frigidere side by side de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun frigider side by side in functie de sistemul de brand?

Cu siguranta va doriti sa luati decizia optima in ceea ce priveste selectia celui mai bun frigider side by side. Nu este dificil sa faceti acest lucru, mai ales in cazul in care veti avea in vedere brandul de la care urmeaza sa achizitionati produse de acest tip.

In cazul in care veti alege brandul Bosch, veti avea ocazia de a lua cea mai potrivita decizie in ceea ce priveste achizitionarea, avand la dispozitie calitatea dorita. Pe de alt aparte, brandul LG propune, de asemenea, modalitati avantajoase de achizitionare pentru un frigider de acest tip. Optand pentru produsele Samus, aveti sansa de a gasi exact ceea ce cautati, un frigider side by side de calitate, la un pret avantajos. Produsele Sharp sunt, de asemenea, apreciate in acest domeniu, pentru beneficiile oferite in momentul achizitionarii si utilizarii. Optand in momentul achizitionarii pentru produsele Haier, veti gasi cu siguranta frigiderul side by side dorit.

Asadar este indicat sa aveti in vedere toate aceste chestiuni importante legate de brand, pentru a avea garantia achizitionarii celui mai bun frigider side by side. Totodata, detaliile si informatiile expuse in randurile de mai sus va pot ajuta sa luati cea mai potrivita decizie in momentul achizitionarii produselor de acest tip, fiind indicat sa tineti cont de ele.

Frigidere side by side de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *