Top 3 frigidere auto ieftine si bune 2018!

frigidere auto ieftine si buneCauti un frigider auto ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 frigidere auto ieftine si bune 2018!”.

1. Frigider auto 14L Tropicool TCX 14 – 12/24/230V – Dometic 

Frigiderul auto 14L Tropicool TCX 14 – 12/24/230V – Dometic ocupa locul 1 in ,,Top 3 frigidere auto ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti alege un frigider auto 14L Tropicool TCX veti avea ocazia de a gasi o solutie optima si avantajoasa de achizitionare. In ceea ce priveste modul de racire, veti avea la dispozitie pana la maxim 30 grade Celsius sub temperatura ambientala.

Odata ce veti alege acest frigider auto veti beneficia de asemenea de o cutie termoelectrica TC cu componente electronice speciale, printre care putem aminti si de sistemul Peltier. In alta ordine de idei, acest frigider auto va pune la dispozitie trepte de reglare a temperaturii pentru racire si incalzire, ceea ce inseamna ca utilizarea se va desfasura mereu in conditii optime si avantajoase.

Totodata, acest frigider auto va pune la dispozitie si functie de memorare, salvand ultimele setari efectuate. Ventilatoarele acestui frigider auto sunt rezistente la uzura, ceea ce inseamna ca veti utiliza acest produs pentru o perioada indelungata de timp.

De asemenea, un frigider auto de acest tip are o clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna ca propune un consum redus de energie, functionand mereu in conditii optime. Capacitatea sa este de 14 l, suficienta pentru a depozita alimentele in conditii optime.

Izolatia frigiderului este din spuma poliuretanica de jur imprejur. In ceea ce privesc dimensiunile, putem spune ca sunt de 450 mm x 328 mm x 303 mm, iar greutatea frigiderului este de 5 Kg, fiind foarte usor de montat si de transportat.

Cu siguranta veti fi incantati de tot ceea ce va ofera acest produs, fiind indicat sa luati in calcul aceasta varianta optima de achizitionare. In cazul in care veti face acest lucru, veti beneficia de o calitate superioara din toate punctele de vedere, pretul de achizitionare fiind foarte avantajos.

In alta ordine de idei mai putem spune despre acest frigider ca face parte din categoria produselor ieftine si bune, ceea ce inseamna ca veti lua decizia optima in momentul achizitionarii. Asadar, aveti acum raspunsul in cazul in care sunteti in cautarea unei oferte avantajoase pentru achizitionarea unui frigider auto.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mini frigiderele auto: CLICK AICI.

2. Frigider auto Dometic Tropicool 12/24/230V TCX 35, 33L 

Frigiderul auto Dometic Tropicool 12/24/230V TCX 35, 33L ocupa locul 2 in ,,Top 3 frigidere auto ieftine si bune 2018!”.

Un frigider auto Dometic Tropicool va ofera mereu o calitate superioara din toate punctele de vedere si veti avea la dispozitie o modalitate optima si avantajoasa de achizitionare si utilizare. Referitor la modul de racire al acestui frigider auto, putem spune ca ofera o temperatura de maxim 30 grade Celsius sub temperatura ambientala.

In ceea ce priveste utilizarea, veti avea la dispozitie si o cutie termoelectrica TC cu componente electronice spciale. Totodata, acest frigider auto va pune la dispozitie 7 trepte de reglare a temperaturii pentru racire si incalzire.

Functia de memorare va ofera ocazia de a salva ultimele setari. De asemenea, utilizand acest frigider auto veti beneficia de ventilatoare rezistente la uzura, ceea ce inseamna ca veti dispune de o modalitate optima de functionare.

Totodata, acest frigider auto face parte din clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna ca propune un consum redus de energie. Capacitatea sa este una considerabila, de 33 l, ceea ce inseamna ca veti avea la dispozitie un spatiu consistent de depozitare.

Dimensiunile acestui frigider auto sunt 550 mm x 460 mm x 376 mm, avand o greutate de 10 Kg. Cu siguranta veti gasi o modalitate optima si avantajoasa de selectie pentru produsele de acest tip in cazul in care veti opta pentru acest frigider auto.

Pe de alta parte, veti avea siguranta faptului ca decizia luata in momentul achizitionarii, este una ideala, datorita faptului ca acest produs este unul ieftin si bun. Asadar, este indicat sa optati pentru acest produs in cazul in care veti dori sa profitati de toate avantajele si beneficiile expuse in randurile de mai sus.

Persoanele ce au optat deja pentru un frigider auto Dometic Tropicool sunt multumite pe deplin de functionarea ideala. Eficienta si performanta reprezinta alte motive de multumire pentru aceste persoane, ce ne transmit ca raportul calitate-pret este unul ideal. Optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti avea siguranta faptului ca decizia luat este una potrivita din toate punctele de vedere.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mini frigiderele auto: CLICK AICI.

3. Frigider auto CombiCool 41L, EGP 12V / 230V RC 2200 Dometic 

Frigiderul auto CombiCool 41L, EGP 12V / 230V RC 2200 Dometic  ocupa locul 3 in ,,Top 3 frigidere auto ieftine si bune 2018!”.

Odata cu achizitionarea unui frigider auto CombiCool veti avea siguranta faptului ca decizia luata in momentul achizitionarii este una ideala din toate punctele de vedere. Un frigider auto de acest tip a fost conceput pentru a indeplini si cele mai inalte cerinte venite din partea utilizatirlor.

In ceea ce priveste racirea, putem spune despre acest produs ca propune o valoare maxima de 30 grade Celsius sub temperatura ambientala. Principiul de functionare este unul de absorbtie pe gaz. In acest sens, putem spune ca o solutie concentrata de amoniac se va incalzi intr-un sistem ermetic, fiind condusa in afara sub forma de vapori. Astfel, gazul de amoniac este lichefiat sub presiune, intr-un condensator si amestecat cu hidrogen. Acesta se va evapora in proces si va extrage caldura din compartimentul unde este depozitata mancarea si bautura. Gazul de amoniac va intra in sistemul de absorbtie unde va reincepe acest ciclu.

In ceea ce priveste utilizarea, aveti la dispozitie un termostat reglabil in modul de alimentare la 230 V. Exteriorul acestui frigider auto este din aliminiu, avand un finisaj foarte elegant.

Optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti avea la dispozitie si un spatiu vertical pentru a depozita sticlele de 1,5 si 2 l. Totodata, acest frigider auto va pune la dispozitie si suport pentru cuburi de gheata, iar izolarea este realizata cu spuma poliuretanica.

Odata ce veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionare pentru un produs de acest tip veti avea ocazia de a gasi exact ceea ce va intereseaza. Spunem acest lucru deoarece un frigider auto CombiCool ofera mereu avantaje si beneficii multiple, fiind inclus in categoria produselor ieftine si bune. Asadar, avand in vedere aceasta modalitate optima de achizitionare veti lua cu siguranta decizia optima si avantajoasa in momentul selectiei pentru un frigider auto.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la mini frigiderele auto: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *