Top 3 ciocane rotopercutoare ieftine si bune 2018!

ciocane rotopercutoare ieftine si buneCauti un ciocan rotopercutor ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 ciocane rotopercutoare ieftine si bune 2018!”.

1. Ciocan rotopercutor Steinhaus, PRO-RH1500, 1500W, 880 RPM, 5.5J, Mandrina SDS-Plus, 3 Functii, Kitbox + Accesorii

Ciocanul rotopercutor Steinhaus, PRO-RH1500 ocupa locul 1 in  ,,Top 3 ciocane rotopercutoare ieftine si bune 2018!”.

Un ciocan rotopercutor Steinhaus, PRO-RH1500 reprezinta o solutie optima si avantajoasa de achizitionare, fiind indicat sa luati in calcul aceasta varianta optima de selectie. Acest ciocan rotopercutor va ajuta sa construiti sa imbunatatiti sau sa reparati anumite lucruri.

Totodata, acest produs va ofera mereu o calitate ideala si o eficienta sporita, prin care veti obtine mereu rezultatele dorite. Pe de alta parte, despre acest ciocan rotopercutor putem spune ca este echipat cu un motor foarte puternic, de 1500 W, cel care va asigura eficienta dorita, fara efort. Mecanismul acestui motor este unul pneumatic, puternic, ce va asigura mereu o gaurire eficienta.

Puteti utiliza acest ciocan rotopercutor si pentru gaurirea cu percutie sau pentru daltuire. In cazul in care veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a beneficia si de sistemul SDS Plus, cel care permite mereu o schimbare eficienta si rapida a accesoriilor.

De asemenea, despre acest ciocan rotopercutor mai putem spune ca este destinat pentru lucrarile ce necesita o gaurire a betonului de pana la 32 mm si daltuire. In aceste conditii, un ciocan rotopercutor de acest tip este ideal pentru toate lucrarile de gaurire si daltuire.

In ceea ce priveste functiile pe care le are, putem spune ca propune un mecanism cu percutie eficient in ceea ce priveste gaurirea betonului. Utilizarea acestui ciocan rotopercutor este una facila, ceea ce inseamna ca nu veti intampina dificultati in ceea ce priveste folosirea. Veti avea la dispozitie un maner suplimentar antivibratie pentru o sustinere sigura si butoane de selectie pentru modul de lucru. Asadar, este indicat sa luati in calcul aceasta varianta optima de achizitionare.

Persoanele ce au facut deja acest lucru si au achizitionat un ciocan rotopercutor Steinhaus, PRO-RH1500 sunt multumite pe deplin de eficienta acestuia si de calitatea primita. De asemenea, optand pentru acest produs veti beneficia si de un pret foarte avantajos, in raport cu beneficiile primite. Totodata, usurinta in utilizare a reprezentant alt motiv pentru achizitionarea acestui produs.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la ciocanele rotopercutoare: CLICK AICI.

2. Ciocan rotopercutor Stern RH26G+, 800W, 1100RPM 

Ciocanul rotopercutor Stern RH26G+ ocupa locul 2 in  ,,Top 3 ciocane rotopercutoare ieftine si bune 2018!”.

In cazul in care veti alege un ciocan rotopercutor Stern RH26G+ veti avea ocazia de a beneficia in perioada urmatoare de o eficienta sporita din toate punctele de vedere. Calitatea acestui ciocan rotopercutor nu va lasa niciodata de dorit si il puteti utiliza pentru a sparge tencuiala, piatra, ziduri sau BCA. De asemenea, aveti ocazia de a utiliza un ciocan rotopercutor de acest tip pentru gaurirea lemnului, a plasticului sau a metalelor.

Performanta unui produs de acest tip nu va lasa niciodata de dorit, ceea ce inseamna ca veti obtine avantaje si beneficii majore in ceea ce priveste utilizarea. Odata ce veti alege un ciocan rotopercutor de acest tip veti avea ocazia de a desfasura activitatile de constructie si reparatii in conditii optime. Alimentarea sa se face la retea, ceea ce inseamna ca veti avea la dispozitie o performanta ideala.

Referitor suprafata de lucru pentru care poate fi utilizat acest rotopecutor, aceasta este reprezentata de lemn, metal, beton, zidarie sau piatra. In ceea ce priveste puterea unui ciocan rotopercutor de acest tip, putem spune ca este de 800 W, ceea ce inseamna ca ofera mereu conditii optime de lucru.

Zgomotul pe care il produce pe perioada desfasurarii lucrarilor este de 104 dB, iar viteza maxima de lucru este de 1100 rpm. Cu siguranta va doriti sa gasiti un ciocan rotopercutor ieftin si bun, iar in cazul in care veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionare veti obtine ceea ce va intereseaza. Astfel, este indicat sa optati pentru acest ciocan rotopercutor si veti gasi cu siguranta produsul ideal.

Despre persoanele ce au ales deja un ciocan rotopercutor Stern RH26G+ putem spune ca sunt multumite de raportul calitate-pret al acestui produs. Pretul de achizitionare este unul avantajos, oferind mereu o eficienta ideala pe perioada lucrarilor desfasurate. In aceste conditii, veti lua cu siguranta decizia optima in cazul in care veti alege un produs de acest tip, deoarece veti gasi un rotopercutor ieftin si bun.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la ciocanele rotopercutoare: CLICK AICI.

3. Ciocan rotopercutor Bosch PBH 2100 RE Compact, 550 W, 2300 RPM, 1.7 J, SDS Plus, 6 accesorii

Ciocanul rotopercutor Bosch PBH 2100 RE Compact ocupa locul 3 in  ,,Top 3 ciocane rotopercutoare ieftine si bune 2018!”.

Daca veti alege un ciocan rotopercutor Bosch PBH 2100 RE Compact in momentul achizitionarii veti avea ocazia de a va bucura de toate avantajele si beneficiile pe care le ofera. In aceste conditii, utilizand acest produs veti beneficia de o gaurire cu percutie fara efort, in beton si in zidarie.

Pe de alta parte, aveti la dispozitie o putere de 550 W, eficienta pentru daltuire, gaurire sau insurubare. Despre mecanismul de percutie pneumatic Bosch putem spune ca ofera o energie de percutie de 1,7 J, ceea ce inseamna ca este ideala pentru materialele dure, independent de forta de apasare exercitata de catre utilizator.

In alta ordine de idei, despre acest produs putem spune ca este ergonomic, avand o greutate activa redusa si un design compact Slimline. In aceste conditii, veti utiliza mereu un ciocan rotopercutor de acest tip in conditii optime, fara a intampina dificultati.

Prin functia SDS Plus de la Bosch veti avea la dispozitie o schimbare rapida si fara scule a accesoriului utilizat. In aceste conditii, veti dispune de functia integrata de daltuire cu Vario Lock, ceea ce inseamna ca puteti selecta pozitia dorita de lucru a daltii.

De asemenea, acest ciocan rotopercutor este prevazut si cu functia Stop percutie pentru gaurirea in metal. Totodata, sistemul electronic Bosch de reglare a turatiei reprezinta o alta modalitate optima si avantajoasa prin care veti obtine rezultatele dorite pe perioada lucrarilor desfasurate. Odata ce veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a va bucura de o performanta ideala, la un pret avantajos.

Multe persoane au achizitionat deja un ciocan rotopercutor Bosch PBH 2100 RE Compact, iar in prezent spun ca sunt multumite in primul rand de pretul avantajos de achizitionare. Aceste persoane ne spun ca si calitatea este una ideala, iar eficienta si performanta reprezinta motive importante pentru care apreciaza acest produs. Asadar, este indicat sa optati pentru acest ciocan rotopercutor ieftin si bun.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la ciocanele rotopercutoare: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *