Top 3 rotopercutoare Makita ieftine si bune 2018!

rotopercutoare Makita ieftine si buneCauti un ciocan rotopercutor ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 rotopercutoare Makita ieftine si bune 2018!”.

1. Ciocan rotopercutor Makita HR2470, 780W, 2.4J, 1100 RPM, mandrina SDS-Plus, 3 functii

Ciocanul rotopercutor Makita HR2470 ocupa locul 1 in  ,,Top 3 rotopercutoare Makita ieftine si bune 2018!”.

Optand pentru un ciocan rotopercutor Makita HR2470 veti dispune de o calitate ideala, iar rezultatele obtinute nu vor lasa niciodata de dorit. Acest produs va propune mereu o eficienta sporita in lucrarile pe care le veti desfasura.

De asemenea, durabilitatea si rezistenta acestui produs nu vor lasa niciodata de dorit, iar mecanismul, motorul si periile de carbon va ofera mereu performanta dorita.

In ceea ce priveste utilizarea acestui rotopercutor Makita, veti avea la dispozitie trei moduri de operare, printre care putem aminti percutia, rotopercutia si rotatia fara percutie. In functie de necesitatile pe care le aveti si de modul de lucru, veti avea ocazia de a obtine rezultate optime, utilizand acest produs. Pe de alta parte, putem spune ca turatia si cuplul functiei reprezinta un bloc inversor compact, ce ofera mereu o functionare ideala.

In alta ordine de idei, despre sistemul de ghidare a mandrinei putem spune ca va permite mereu o schimbare usoara a burghielor. In aceste conditii, nu veti intampina dificultati si veti avea ocazia de a va desfasura activitatea in conditii optime utilizand acest produs.

Un rotopercutor Makita de acest tip este prevazut cu tragaci intrerupator si buton de blocare ce permite mereu o actionare facila. In momentul utilizarii acestui produs veti avea la dispozitie performanta dorita, iar siguranta nu va lasa niciodata de dorit. In aceste conditii, este indicat sa luati in calcul aceasta varianta optima de achizitionare si veti fi cu siguranta incantati de tot ceea ce veti primi. Acest lucru este posibil si ca urmare a faptului ca acest rotopercutor Makita face parte din categoria produselor ieftine si bune.

Persoanele ce au ales un ciocan rotopercutor Makita HR2470 recomanda acest produs, ca urmare a eficientei si calitatii oferite. Aceste persoane ne spun  ca pretul de achizitionare a acestui produs este unul avantajos, acesta reprezentand un alt motiv important pentru achizitionarea unui rotopercutor Makita de acest tip. Asadar, aceste recomandari reprezinta un alt motiv pentru care ar trebui sa luati in calcul posibilitatea de a cumpara un rotopercutor precum acesta.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la rotopercutoarele Makita: CLICK AICI.

2. Ciocan rotopercutor Makita HR2630X7, 800 W, 1200 RPM, 2.4 J 

Ciocanul rotopercutor Makita HR2630X7 ocupa locul 2 in  ,,Top 3 rotopercutoare Makita ieftine si bune 2018!”.

Un ciocan rotopercutor Makita HR2630X7 va ofera avantaje multiple pe perioada utilizarii, fiind indicat sa luati in calcul aceasta varianta de achizitionare. Acest rotopercutor Makita  este prevazut cu un sistem de prindere SDS Plus, din gama ciocanelor rotopercutoare de 2 kg, ceea ce inseamna ca veti avea la dispozitie conditii optime de utilizare.

Pe de alta parte, despre acest rotopercutor Makita mai putem spune ca este echipat cu un motor puternic de 800 W, ce dezvolta pana la 1200 rotatii pe minut. Avand in vedere aceste caracteristici puteti fi siguri de faptul ca pe perioada utilizarii veti avea la dispozitie avantaje multiple.

Despre energia de impact putem spune ca este de 2,4 J, ceea ce inseamna ca prin utilizarea acestui rotopercutor Makita veti gasi solutia optima pentru gaurirea betonului, utilizand un burghiu maxim de 26 mm. Acest rotopercutor este livrat impreuna cu mandrina rapida, ideala pentru o schipare rapida a burghielor.

De asemenea, optand pentru acest produs veti primi si un limitator de adancime, maner lateral si de asemenea valiza pentru transport standard. Avantajele oferite de un rotopercutor Makita precum acesta sunt multiple si veti avea la dispozitie trei moduri de operare. Printre acestea putem aminti rotatia, rotatia cu percutie si percutie.

Control electronic al turatiei este cel care va permite selectarea unei viteze optime de lucru. In alta ordine de idei, despre limitatorul de cupru putem spune ca va opri functionarea masinii in momentul in care va intalni armatura.

Odata ce veti achizitiona un rotopercutor Makita de acest tip veti fi cu siguranta multumiti de calitatea primita si de performanta pe care o veti avea la dispozitie. Astfel, pentru a gasi un rotopercutor Makita ieftin si bun este indicat sa luati in calcul aceasta optiune de achizitionare.

Persoanele ce au facut deja acest lucru si au ales un ciocan rotopercutor Makita HR2630X7 in momentul achizitionarii sunt incantate de tot ceea ce ofera. In aceste conditii, putem spune despre aceste persoane ca apreciaza foarte mult eficienta si performanta oferita de acest rotopercutor. De asemenea, raportul calitate-pret a reprezentat un alt motiv important pentru selectia acestui produs.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la rotopercutoarele Makita: CLICK AICI.

3. Ciocan rotopercutor Makita CXT, 10.8 v, 2 acumulatori inclusi + accesorii 

Ciocanul rotopercutor Makita CXT ocupa locul 3 in  ,,Top 3 rotopercutoare Makita ieftine si bune 2018!”.

Cu siguranta veti gasi un produs performant in cazul in care veti alege un ciocan rotopercutor Makita CXT. Eficienta in lucru a acestui rotopercutor Makita si calitatea oferita nu vor lasa niciodata de dorit si veti observa cu siguranta acest lucru in momentul utilizarii.

Despre acest rotopercutor Makita mai putem spune ca este cel care va imbina caracteristicile bormasinii si ciocanelor demolatoare, fiind utilizat mereu de catre mesterii profesionisti in domeniul constructiilor. Functioneaza cu un acumulator pe tehnologie Li-Ion, avand o putere de 10,8 V si 2 Ah.

Pe de alta parte, despre turatia acestui rotopercutor Makita putem spune ca este de 680 rpm in gol, avand o frecventa a bateriei de 4800 batai pe minut. In cazul in care veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionare veti avea ocazia de a-l utiliza pentru lemn, beton, sau otel.

In ceea ce priveste diametrul maxim de gaurire in beton putem spune ca este de 10 mm, in otel de 13 mm, iar in lemn de 16 mm. Avand in vedere aceste chestiuni referitoare la utilizare veti avea ocazia de a folosi mereu acest rotopercutor Makita in conditii optime.

De asemenea, va veti bucura mereu de o productivitate ideala si in randament ridicat, deoarece acest rotopercutor Makita are un motor puternic. Totodata, utilizand acest produs veti avea la dispozitie confortul dorit ca urmare a prezentei manerului anti vibratii.

In cazul acestui rotopercutor Makita putem aminti si de o echilibrare foarte buna, ca urmare a motorului plasat perpendicular pe directia de gaurire. Odata ce veti alege acest produs veti avea ocazia de a gasi exact ceea ce va intereseaza. In aceste conditii, veti beneficia de un rotopercutor Makita ieftin si bun, ce nu va lasa de dorit in ceea ce priveste eficienta.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la rotopercutoarele Makita: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *