Top 3 rotopercutoare Bosch ieftine si bune 2018!

rotopercutoare Bosch ieftine si buneCauti un ciocan rotopercutor ieftin si bun? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 rotopercutoare Bosch ieftine si bune 2018!”.

1. Ciocan rotopercutor Bosch PBH 2100 RE Compact, 550 W, 2300 RPM, 1.7 J, SDS Plus, 6 accesorii 

Ciocanul rotopercutor Bosch PBH 2100 RE Compact ocupa locul 1 in  ,,Top 3 rotopercutoare Bosch ieftine si bune 2018!”.

Un ciocan rotopercutor Bosch PBH 2100 RE Compact poate reprezenta oricand solutia optima si avantajoasa de achizitionare, in cazul in care sunteti in cautarea produselor de acest tip. Acest rotopercutor Bosch propune mereu o gaurire cu percutie, fara efort, in beton sau in zidarie, daltuire sau gaurire prin insurubare.

Totodata, despre acest produs putem spune ca propune in momentul utilizarii o putere de 550 W, ceea ce inseamna ca nu va lasa de dorit in ceea ce priveste eficienta. Profesionalismul acestui produs este unul ideal, ceea ce inseamna ca veti avea la dispozitie mecanismul de percutie pneumatic cu o energie de percutie de 1,7 J.

Puterea de percutie in materialele dure a acestui rotopercutor Bosch nu va lasa niciodata de dorit, fiind independenta de forta de apasare a utilizatorului.

De asemenea, acest produs este unul ergonomic, avand o greutate activa redusa de 2,2 Kg. Acest lucru inseamna ca are un design compact, ceea ce inseamna ca nu veti depune un efort prea mare in ceea ce priveste utilizarea. Accesoriile acestui rotopercutor sunt foarte usor de schimbat si nu veti intampina dificultati in acest sens.

Odata ce veti alege acest produs, veti avea la dispozitie si functia integrata de daltuire cu Vario Lock, ce poate fi aleasa in functie de pozitia de lucru a daltii.

Despre sistemul electronic Bosch de reglare a turatiei putem spune ca este cel care asigura o utilizare optima in functie de necesitatile pe care le aveti. Optand pentru acest set veti primi valiza profesionala din material plastic, limitator de reglare a adancimii, maner suplimentar si, de asemenea, set de 6 burghiuri cu diferite marimi.

Persoanele ce au ales deja un ciocan rotopercutor Bosch PBH 2100 RE Compact sunt multumite de eficienta acestuia si de functiile multiple puse la dispozitie. Profesionalismul si calitatea sunt alte motive de satisfactie pentru persoanele ce au ales deja aceasta varianta de achizitionare. De asemenea, pretul acestui rotopercutor Bosch este unul avantajos in raport cu beneficiile oferite. Astfel, este indicat sa luati in calcul aceasta modalitate optima de achizitionare.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la rotopercutoarele Bosch: CLICK AICI.

2. Ciocan rotopercutor Bosch PBH 2800 RE, 720 W, 1450 RPM, 2.6 J 

Ciocanul rotopercutor Bosch PBH 2800 RE ocupa locul 2 in  ,,Top 3 rotopercutoare Bosch ieftine si bune 2018!”.

Daca veti selecta un ciocan rotopercutor Bosch PBH 2800 RE in momentul achizitionarii veti beneficia de o calitate superioara si de un profesionalism ideal in ceea ce priveste utilizarea. In acest sens, despre acest rotopercutor Bosch putem spune ca permite o gaurire cu percutie puternica, in beton si zidarie.

De asemenea, puteti utiliza acest produs si pentru daltuire, iar puterea este una mare de 720 W. Acest lucru inseamna ca eficienta sa nu va lasa niciodata de dorit si veti observa cu siguranta acest lucru pe perioada utilizarii.

Totodata, acest rotopercutor Bosch are inclus si un mecanism de percutie pneumatic, despre care putem spune ca propune o energie de percutie de 2,6 J. Puterea de percutie va fi una ideala, chiar si in materialele dorite si nu va fi necesara o forta de apasare foarte mare din partea utilizatorului.

Optand pentru acest rotopercutor Bosch veti avea la dispozitie un design ergonomic, ce permite o utilizare facila, fara efort.

Despre functia integrata de daltuire, cu Vario Lock, putem spune ca ofera solutii optime de lucru pentru orice pozitie a daltii. Pe de alta parte, in ceea ce priveste utilizarea, veti avea la dispozitie un sistem de prindere a accesoriilor SDS Plus, cel care permite o schimbare rapida si fara cheie a accesoriilor.

Referitor la sistemul electronic Bosch, putem adauga ca este cel care va permite reglarea turatiei prin intermediul unui comutator cu buton si un reglaj rotativ pentru o utilizare adaptata. Utilizand acest produs veti avea la dispozitie si functie pentru insurubare cu accesoriile necesare. Asadar, este indicat sa optati pentru un rotopercutor Bosch de acest tip in cazul in care veti dori sa beneficiati mereu de rezultatele dorite.

Despre persoanele ce au ales deja un ciocan rotopercutor Bosch PBH 2800 RE putem spune ca sunt multumite de raportul calitate-pret a acestui produs. De asemenea, aceste persoane ne spun ca prin utilizarea acestui rotopercutor au obtinut rezultatele dorite.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la rotopercutoarele Bosch: CLICK AICI.

3. Ciocan rotopercutor Bosch PBH 3000 FRE, 750 W, 1450 RPM, 2.8 J, 26 mm, Accesorii + Geanta 

Ciocanul rotopercutor Bosch PBH 3000 FRE ocupa locul 3 in  ,,Top 3 rotopercutoare Bosch ieftine si bune 2018!”.

Odata ce veti achizitiona un ciocan rotopercutor Bosch PBH 3000 FRE veti gasi o modalitate optima prin care puteti beneficia de eficienta dorita. Despre acest produs putem spune ca este recunoscut pentru calitatea oferita si veti observa acest lucru in momentul utilizarii.

Design-ul ergonomic a acestui rotopercutor Bosch va permite sa va desfasurati activitatile dorite fara a depune un efort prea mare. De asemenea, optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti avea la dispozitie si functia integrata de daltuire Vario Lock.

Sistemul de prindere a accesoriilor SDS Plus de la Bosch este cel ce permite o schimbare rapida a accesoriilor, fara a intampina dificultati si fara a fi necesara o cheie speciala. In cazul utilizarii acestui produs functia de percutie pentru gaurirea in metal, lemn sau plastic va fi oprita.

In alta ordine de idei, despre sistemul electronic Bosch pentru reglarea turatiei prin intermediul unui comutator, putem spune ca este simplu de utilizat. Asadar, veti avea la dispozitie o utilizare adaptata in functie de lucrarile pe care urmeaza sa le desfasurati.

In setul de livrare a acestui produs putem aminti de mandrina adaptor SDS Bosch, manerul suplimentar, limitatorul de reglare a adancimii, set de 4 burghie, dalta si valiza profesionala din plastic. Cu siguranta veti aprecia tot ceea ce ofera acest rotopercutor Bosch, fiind recunoscut pentru eficienta sa si pentru beneficiile majore oferite.

Multe persoane au achizitionat deja un ciocan rotopercutor Bosch PBH 3000 FRE fiind in prezent multumite de eficienta obtinuta si de usurinta cu care poate fi utilizat acest produs. Pe de alta parte, aceste persoane sunt incantate de profesionalismul acestui rotopercutor Bosch si de faptul ca poate fi achizitionat la un pret avantajos. Astfel, optand pentru aceasta varianta de achizitionare veti gasi cu siguranta un rotopercutor Bosch ieftin si bun.

Îl poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la rotopercutoarele Bosch: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *