Top 3 biciclete pliabile ieftine si bune 2018!

biciclete pliabile ieftine si buneCauti o bicicleta pliabila ieftina si buna? Mai jos ti-am pus la dispozitie ,,Top 3 biciclete pliabile ieftine si bune 2018!”.

1. Bicicleta Pliabila Dhs Folding 2095 

Bicicleta Pliabila Dhs Folding 2095 ocupa locul 1 in  ,,Top 3 biciclete pliabile ieftine si bune 2018!”.

Este indicat sa optati pentru o bicicleta Pliabila Dhs Folding 2095 in cazul in care veti dori sa gasiti un produs de calitate la un pret avantajos. Cu siguranta veti gasi solutia optima de achizitionare optand pentru aceasta bicicleta pliabila, deoarece raportul calitate-pret pe care il propune este unul foarte avantajos.

Optand pentru aceasta bicicleta pliabila veti dispune de o cutie originala montata in proportie de 90%. Pe de alta parte, daca veti alege aceasta bicicleta veti beneficia de o calitate superioara, deoarece materialele din care este fabricata nu vor lasa niciodata de dorit din acest punct de vedere.

Despre cadrul acestei biciclete pliabile putem spune ca este creat din aluminiu, iar furca din otel. Eficienta unei biciclete de acest tip, nu va lasa niciodata de dorit si veti avea ocazia de a observa acest lucru pe perioada utilizarii. Aceasta bicicleta este ideala pentru a face trekking, fiind disponibila atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Nivelul de pregatire pentru utilizatorii ce folosesc aceasta bicicleta pliabila este unul incepator. Totodata, despre tipul cadrului aceste biciclete putem spune ca este unul hardtail, fiind ideala pentru agrement.

In ceea ce priveste dimensiunea cadrului, acesta este de 20 inch, la fel ca si diametrul rotilor.

In cazul in care veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionare veti fi pe deplin incantati de tot ceea ce veti obtine. Acest lucru se intampla ca urmare a faptului ca aceasta bicicleta pliabila, face parte din categoria produselor ieftine si bune din acest domeniu.

Asadar, optand pentru aceasta bicicleta pliabila veti gasi raspunsul ideal pentru a achizitiona o bicicleta perfecta din toate punctele de vedere. Calitatea materialelor din care este creata o bicicleta Pliabila Dhs Folding 2095 nu va lasa niciodata de dorit, ceea ce inseamna ca este indicat sa optati pentru aceasta modalitate de selectie. Odata ce veti face acest lucru veti observa in perioada urmatoare ca aveti la dispozitie o bicicleta pliabila ideala pentru a va mentine in forma.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la bicicletele pliabile: CLICK AICI.

2. Bicicleta Pliabila Pegas Teoretic 7S 

Bicicleta Pliabila Pegas Teoretic 7S ocupa locul 2 in  ,,Top 3 biciclete pliabile ieftine si bune 2018!”.

O bicicleta Pliabila Pegas Teoretic 7S poate reprezenta oricand solutia optima de achizitionare, fiind indicat sa luati in calcul aceasta optiune. In cazul in care veti face acest lucru veti descoperi o calitate superioara, la un pret foarte avantajos.

Despre cadrul acestei biciclete pliabile putem spune ca este creat din otel Hi Ten, iar calitatea acestuia nu va lasa niciodata de dorit. In alta ordine de idei, despre furca putem adauga ca este fixa, avand ghidonul din aluminiu.

Butucul din fata a bicicletei este din aluminiu, avand rulmenti capsati si jante din aluminiu cu pereti dubli. De asemenea, despre aceasta bicicleta pliabila mai putem spune ca este prevazuta cu anvelope de 16 x 1,75, proectie pentru pana si banda reflectorizanta. Manetele schimbatorului sunt Shimano, iar cele pentru frana sunt din aluminiu.

Aceasta bicicleta pliabila este ideala pentru ciclism si veti obtine cu siguranta rezultatele dorite in ceea ce priveste utilizarea. Totodata, aceasta bicicleta pliabila este ideala atat pentru femei cat si pentru barbati, fiind disponibila pentru un nivel de pregatire incepator si intermediar.

Tipul furcii acestei biciclete pliabile este unul fix, avand un material al cadrului si a furcii din otel. Numarul de viteze pe care il veti avea la dispozitie o este de 7, iar tipul franii este mecanic, avand un sistem de franare V Brake.

Referitor la dimensiune cadrului putem spune ca este de 11 inch, iar diametrul rotii de 16 inch, cu o greutate totala de 11,9 Kg. Odata ce veti alege aceasta varianta de achizitionare veti lua cu siguranta decizia optima si potrivita, avand la dispozitie avantaje multiple.

Persoanele ce au optat deja pentru o bicicleta Pliabila Pegas Teoretic 7S sunt incatate de eficienta acesteia si de faptul ca necesita un spatiu mic de depozitare. Aceste persoane ne spun ca o bicicleta pliabila de acest tip este ideala pentru oras, oferind o calitate superioara, la un pret foarte avantajos. Astfel, este indicat sa optati pentru aceasta varianta de achizitionare si veti descoperi o bicicleta pliabila ieftina si buna.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la bicicletele pliabile: CLICK AICI.

3. Bicicleta Pegas Practic Retro, 3 viteze 

Bicicleta Pegas Practic Retro, 3 viteze ocupa locul 3 in  ,,Top 3 biciclete pliabile ieftine si bune 2018!”.

Cu siguranta o bicicleta Pegas Practic Retro reprezinta varianta ideala de selectie in cazul in care sunteti in cautarea unor produse de calitate in acest domeniu. In cazul in care veti lua in calcul aceasta varianta de achizitionare veti observa in perioada urmatoare ca aceasta bicicleta are o calitate superioara din toate punctele de vedere.

In acest sens, putem spune despre cadrul si furca acestei biciclete pliabile ca sunt din otel, ceea ce inseamna ca rezistenta si durabilitatea nu vor lasa niciodata de dorit. Despre cuvetele ghidon putem adauga ca sunt Neco 1 cu filet, semirulment si protectie la praf.

Tija ghidonului este din aliminiu forjat + CNC, pliabil. Butucul din fata a acestei biciclete pliabile este din corp aluminiu, iar jantele au pereti dubli fiind, de asemenea, din aluminiu.

Referitor la aspect, aspectul acestei biciclete pliabile este unul clasic, pedalele fiind Union Corp Plastic, cu insertie de cauciuc antialunecare.

Despre aceasta bicicleta pliabila mai putem spune ca este ideala pentru ciclism, fiind disponibila atat pentru barbati, cat si pentru femei. Tipul cadrului este Hardtail, iar sistemul lant este single. Tipul furcii este fix, avand un cadru din otel.

Pe de alta parte, franarea este una mecanica, avand un sistem V Brake pe butuc. Dimensiunea cadrului este de 16 inchi, iar diametrul rotii de 20 de inch.

Totodata, despre aceasta bicicleta pliabila mai putem adauga ca are o greutate de 15,4 Kg. Odata ce veti alege aceasta varianta de achizitionare veti fi pe deplin incantati de tot ceea ce veti primi, mai ales daca tinem cont de faptul ca aceasta bicicleta pliabila face parte din categoria produselor ieftine si bune din acest domeniu. In aceste conditii, este indicat sa optati pentru o bicicleta Pegas Practic Retro, iar in cazul in care veti face acest lucru veti avea ocazia de a gasi cel mai potrivit raspuns pentru achizitionarea bicicletei pliabile dorite. Beneficiile oferite de acest produs sunt multiple si veti observa cu siguranta acest lucru pe perioada utilizarii.

O poți achiziționa la un preț foarte bun de AICI.

Vezi și alte oferte la bicicletele pliabile: CLICK AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Acest top aparţine exclusiv site-ului Chibzuintza.ro, iar dacă ai vreo sugestie cu privire la acest top sau dacă ai utilizat vreunul din produsele din acest top şi ţi-ai făcut vreo părere despre el, pozitivă sau negativă, m-aş bucură foarte tare să aud părerea ta. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, deoarece mă va ajuta să îmbunătăţesc topul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *