Care sunt cele mai bune biciclete pentru copii?

cea-mai-buna-bicicleta-copiiCu siguranta va doriti sa optati pentru cele mai bune biciclete pentru copii, deoarece doriti sa le oferiti acestora un produs sigur si potrivit. Este indicat sa tineti cont de anumite sfaturi in acest sens, pentru a lua decizia potrivita in momentul in care veti dori sa cumparati o bicicleta pentru copii.

Exista multe criterii importante de care va trebui sa tineti cont pentru a alege bicicleta ideala. In primul rand, trebuie sa va ganditi la faptul ca cei mici se afla mereu in crestere, ceea ce inseamna ca va trebui sa optati pentru o bicicleta ce se poate ajusta in functie de cerintele de varsta. Veti gasi foarte multe oferte pentru produsele de acest tip, ceea ce inseamna ca puteti achizitiona cele mai bune biciclete pentru copii.

In vederea achizitionarii, este important sa aveti, in primul rand, in vedere calitatea primita pentru produsul achizitionat si, de asemenea, bugetul de care dispuneti in acest sens. Tinand cont de urmatoarele caracteristici importante, veti avea posibilitatea de a gasi cele mai bune biciclete pentru copii, ce nu vor lasa de dorit din punct de vedere a calitatii si a sigurantei.

Vezi rapid o ofertă de preț: CLICK AICI.

Biciclete pentru copii cu pedale sau fara pedale?

Este indicat sa tineti cont daca bicicleta pentru copii are pedale sau nu, si trebuie sa luati decizia potrivita in functie de varsta celui mic. In aceste conditii, daca veti dori sa incepeti deja antrenamentul, iar copilul are intre 1 – 4 ani, atunci este indicat sa optati pentru o bicicleta fara pedale.

Cu aceasta bicicleta se va deplasa din inertie sau impingand cu picioarele. Este importanta o bicicleta de acest tip pentru aceasta varsta, deoarece il va ajuta pe cel mic sa isi coordoneze miscarile.

Modelele cu trei roti sunt ideale pentru varsta de 2 ani, deoarece ofera o stabilitate mai mare. Odata ce copilul are o varsta trecuta de 3 ani, atunci poate avea o bicicleta cu pedale si un diametru al rotilor de 12 – 14 inch. Majoritatea bicicletelor de acest tip au si roti ajutatoare, pentru a evita unele accidente. Odata ce copilul a invatat sa mearga pe bicicleta, atunci puteti scoate rotile ajutatoare pentru a folosi bicicleta cu pedale. Astfel, trebuie sa tineti cont de prezenta pedalelor sau lipsa lor, in functie de varsta, pentru a gasi cele mai bune biciclete pentru copii.

Vezi ofertă de preț biciclete pentru copii cu pedale: CLICK AICI.

Ofertă de preț biciclete pentru copii fără pedale: CLICK AICI.

Biciclete pentru copii cu roti ajutatoare sau fara roti ajutatoare?

Rotile ajutatoare sunt foarte importante pana in momentul in care cel mic va avea siguranta si va putea merge singur pe bicicleta.

Despre majoritatea bicicletelor ce includ roti ajutatoare, putem spune ca sunt gandite pentru copii ce au o inaltime maxima de 100 cm. Este indicat sa utilizati rotile ajutatoate pana la aceasta inaltime, pana in momentul in care copilul va invata sa mearga pe bicicleta, când nu va mai fi nevoie de rotile ajutatoare.

In ceea ce privesc rotile ajutatoare, este indicat sa aveti in vedere ca impiedica invatarea echilibrului, acest aspect desfasurandu-se mai greu. Insa, prezenta lor este importanta pana la un anumit nivel.

Asadar, pana in momentul in care veti considera ca cel mic se poate descurca si fara rotile ajutatoare, este important sa le utilizati pentru a evita unele accidente, ce pot duce la descurajarea copilului in privinta mersului pe bicicleta.

Reduceri la Bicicletele pentru Copii: CLICK AICI.

Alege bicicleta potrivita in functie de varsta copilului

Este important sa optati pentru bicicleta potrivita in functie de varsta copilului. In aceste conditii, primul aspect de care va trebui sa tineti cont este legat de faptul daca bicicleta va avea sau nu pedale.

Pentru varsta de 1 – 4 ani, este potrivita o bicicleta fara pedale, in cazul in care veti dori sa o utilizeze din inertie si sa isi coordoneze miscarile. Totodata, incepand cu varsta de 2 ani, va puteti gandi la o bicicleta cu trei roti, ce ofera o stabilitate ideala. Incepand cu varsta de 3 ani, bicicleta poate avea pedale, si un diametru al rotilor situat intre 12 – 14 inch, adica 30 – 35 cm. Bicicletele specifice pentru aceasta varsta sunt prevazute si cu roti ajutatoare, mai ales pana la o inaltime a copilului de pana la 100 cm. Odata ce veti invata copilul sa stapaneasca bicicleta, atunci puteti renunta la rotile ajutatoare, insa va trebui sa stiti sigur ca va reusi sa mearga fara ele, pentru a evita unele accidente. Referitor la un copil de 6 ani, putem spune ca este momentul in care poate avea o bicicleta ce o imita pe cea a adultilor. Aceste biciclete vor avea roti de 20 inch, ceea ce inseamna 50 cm. Pot fi, de asemenea, prevazute cu suspensii, mecanism pentru lant cu roti dintate, frane si furca de suspensii. In cazul acestei varste va trebui sa renuntati de tot la rotile ajutatoare, pentru ca cel mic sa isi formeze reflexele si sa cunoasta echilibrul. Aceste modele pot fi utilizate pana la 8 ani, insa in momentul achizitiei trebuie sa aveti posibilitatea de a upgrada bicicleta, optand pentru roti de 60 cm adica 24 inch. In cazul in care copilul are varsta cuprinsa intre 9 – 14 ani, atunci puteti achizitiona o bicicleta clasica de dimensiuni potrivite si care se poate ajusta in functie de necesitati. Rotile acesteia trebuie sa fie de 60 -65 cm, iar cadrul de 35 cm, cu o greutate mai mica.

Tinand cont de acesti parametri veti gasi cele mai bune biciclete pentru copii.

Cumpără Acum Bicicletă pentru Copii la Preț Redus: CLICK AICI.

Material cadrului celei mai bune biciclete pentru copii

Este foarte important sa optati pentru un material al cadrului usor, deoarece cel mic va avea ocazia de a utiliza in cele mai bune conditii bicicleta. In acest sens, este indicat sa optati pentru un cadru creat din aluminiu, sau macar in mare parte sa aibe acest material. Astfel, bicicleta va cantari mai putin si va putea fi utilizata in conditii optime de catre copii.

Exista si variante din otel in ceea ce priveste cadrul bicicletei, insa poate fi mai greu, dar rezistenta este una mai mare. Aceste doua materiale sunt principalele variante din care puteti selecta in momentul in care cautati cele mai bune biciclete pentru copii.

Profită de oferta actuală la bicicletele pentru copii: CLICK AICI.

Diametru janta (inch) pentru cea mai buna bicicleta pentru copii

Diametrul jantei in inch, trebuie selectat in functie de varsta copilului.

In aceste conditii, pentru o varsta de 3 ani, este necesar un diametru de 12 – 14 inch. Pe de alta parte, in cazul in care varsta copilului este de 6 ani, atunci este indicat sa optati pentru un diametru al jantei de 20 inch. Daca cel mic are varsta de 8 -14 ani, atunci puteti opta pentru un diametru al jantelor de 24 – 26 inch.

Este important sa faceti selectia potrivita in functie de varsta copilului pentru ca acesta sa poata utiliza bicicleta in cele mai bune conditii. Avand in vedere acest aspect, veti gasi cele mai bune biciclete pentru copii.

Numarul de viteze al celei mai bune biciclete pentru copii

Despre numarul de viteze al unei biciclete pentru copii, putem spune ca este variat si poate ajunge pana la 18 viteze. In functie de cerintele si necesitatile pe care le aveti, puteti lua in calcul o varianta de achizitie in functie de viteze, avand la dispozitie posibilitati multiple.

Un numar mare de viteze asigura o functionare versatila si un control avansat asupra bicicletei, indiferent de suprafata pe care este utilizata. Majoritatea bicicletelor pentru copii au un numar al vitezelor cuprins intre 6 – 18 viteze. Optand pentru una dintre aceste variante, veti avea ocazia de a gasi cele mai bune biciclete pentru copii.

Comandă-ți Online o bicicletă pentru copii la Promoție: CLICK AICI.

Culoarea celei mai bune biciclete pentru copii

Referitor la selectia culorii pentru bicicletele de copii, putem spune ca modalitatile sunt multiple in ceea ce priveste achizitionarea. De cele mai multe ori, parintii aleg pentru fete o culoare roz sau rosie, iar pentru baieti albastru sau verde. Bineinteles, exista si alte variante de achizitie in functie de culoare, ceea ce inseamna ca va trebui sa luati decizia impreuna cu copilul dumneavoastra, pentru ca acesta sa fie pe deplin multumit de aspectul estetic al bicicletei.

Alte culori ce pot fi regasite in cazul achizitionarii bicicletelor pot fi: argintiu, auriu, negru, alb, galben, sau maro. Avand in vedere culoarea bicicletei, veti avea ocazia de a oferi copilului o bicicleta pe care cu siguranta o va indragi.

Nu rata promoțiile de azi la bicicletele pentru copii: CLICK AICI.

Brandul unei biciclete pentru copii de calitate

Optand pentru brandul potrivit in ceea ce priveste achizitionarea, veti avea ocazia de a gasi cele mai bune biciclete pentru copii. In acest sens, puteti alege firma producatoare DHS, pentru a primi o bicicleta ideala pentru copilul dumneavoastra, la un pret avantajos. Kettler Speedy reprezinta o alta modalitate de achizitionare, in cazul in care veti dori o bicicleta rezistenta si eficienta. Denver Disney propune achizitionarea unor biciclete pentru copii pe care cei mici le vor indragi cu siguranta, datorita prezentei personajelor Disney. De asemenea, puteti alege si brandul Kiderkraft Runner Deluxe, daca sunteti in cautarea unei biciclete ideale pentru copilul dumneavoastra. Pe de alta parte, brandul Sprint Element propune achizitionarea unor biciclete pentru copii la preturi avantajoase. De asemenea, puteti opta si pentru produsele Stamp Hot Wheels, pentru a gasi o bicicleta ce ofera avantaje multiple.

Asadar, optand pentru unul din aceste branduri, veti gasi, cu siguranta, cele mai bune biciclete pentru copii.

Biciclete pentru copii de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *