Pompă de sân manuală sau pompă de sân electrică?

pompa-de-san-electricaNaşterea unui copil reprezintă unul dintre evenimentele care aduc o schimbare importantă în viaţă oricărei familii.

În această perioadă, mai ales dacă este vorba de primul copil, intervin situaţii care, la prima vedere, par foarte dificile. Totuşi, cu unele sfaturi din partea celor dragi, ceva mai experimentati şi cu ajutorul unor obiecte utile, poţi să te bucuri de tot ceea ce presupune primii paşi ai micuţului tău în această lume.

Printre altele, orice mămică are nevoie în primele luni după naștere și de o pompă de sân.

Pompa de sân este un obiect esenţial, de care vei avea nevoie atât pentru binele copilului, cât şi pentru sănătatea şi confortul tău.

În primul rând, ar trebui să te decizi asupra tipului de pompă de sân pe care o vei achiziționa. Ai de ales între o pompă de sân manuală și o pompă de sân electrică.

De ce să foloseşti o pompă de sân?

Beneficiile unei pompe de sân sunt multiple. Pe lângă faptul că permite o hrănire eficientă a bebeluşului, reprezintă şi o metodă igienică şi foarte sănătoasă de protecţie a sânului.

Laptele matern, după ce a fost extras din sânul matern, poate fi păstrat şi oferit micuţului de către alţi membrii ai familiei atunci când mama nu poate fi lângă el.

În acest mod, nu se va întrerupe alimentaţia cu lapte matern a bebeluşului, iar mamei i se oferă ceva mai multă independenţă în activităţile de zi cu zi.

Alte beneficii ale folosirii pompei de sân: cel de a stimula lactiația şi de a o prelungi, respectiv cel de a împiedica formarea de noduli sau alte afecţiuni ale sânului.

O pompă de sân de calitate la un preț foarte bun GASEȘTI AICI.

Pompă de sân manuală sau pompă de san electrică?

În ceea ce priveşte diferenţa dintre o pompă de sân manuală şi o pompă de sân electrică, trebuie luate în calcul anumite aspecte, destul de importante.

În primul rând, ar trebui să se sublinieze faptul că modul de funcţionare al unei pompe de sân ar trebui să mimeze cât mai fidel suptul natural.

Astfel, trebuie să se ţină cont de frecvenţa şi puterea de sucţiune.

Foarte comode, uşor de folosit şi la îndemâna oricărei mame sunt pompele de sân manuale. Acestea pot fi folosite oriunde, deoarece nu necesită alimentarea la o sursă de curent, dar prezintă şi unele dezavantaje.

Pompele de sân electrice sunt ceva mai evoluate, oferind mai multe eficiență și un grad crescut de igienă şi confort.

O pompă de sân electrică la un preț foarte bun: GĂSEȘTI AICI.. Pompă de sân manuală: AICI.

Pe lângă aceste diferenţe destul de subiective, există și unele diferențe mai evidente, care merită luate în seama.

Spre exemplu, între o pompă de sân manuală și o pompă de sân electrică există o mare diferenţa în ceea ce priveşte frecvenţa ciclurilor de sucţiune.

Un bebeluş poate să suga într-un minut de aproximativ 40-45 ori. Această frecvenţa ar trebui să fie oferită şi de o pompă de sân de calitate.

Din păcate, această valoare nu va putea fi atinsă de către pompele de sân manuale, având ca şi consecinţă prelungirea procesului de sucţiune, respectiv scăderea lactaţiei.

De asemenea, prin folosirea unei pompe de sân manuale confortul scade considerabil din cauza presiunii îndelungate de la nivelul sânului .

În schimb, o pompă de sân electrică oferă o frecvenţa a ciclurilor de sucţiune cât mai apropiată de cea normală, astfel încât, din acest punct de vedere, devine o alegere mult mai inspirată, eficientă şi foarte comodă.

Cumpără-ți pompă de sân din cel mai mare magazin online: CLICK AICI.

Puterea de extragere a laptelui din sân reprezintă un alt element care defineşte calitatea, de care ar trebui să ţii cont în alegerea pompei de sân. Valoarea minimă este cea de 150 mmHg, iar cea maximă de 250 mmHg, orice valoare mai mică sau mai mare nefiind recomandată.

Sunt preferate pompele de sân cu sistem închis, adică cele care deţin o membrană specială care împiedică pătrunderea laptelui la nivelul motorului sau a altor componente.

Aceste pompe, pe lângă faptul că sunt mult mai igienice, se bucură de o durabilitate crescută.

Dacă o pompă de sân manuală este uşor de folosit oriunde şi oricând, este silenţioasă şi oferă o eficientă santisfăcătoare, o pompă de sân electrică prezintă o gama importantă de funcţii speciale şi sisteme de afişaj evoluate.

În momentul actual, pe piaţă există o sumedenie de modele de pompe de sân, atât manuale cât şi electrice, de cea mai bună calitate. Alegerea se face ţinând cont de caracteristicile expuse mai sus, cât și de propria percepţie în ceea ce priveşte confortul propriu.

Cumpără-ți pompă de sân în siguranță și la un preț foarte bun de AICI.

Pentru o pompă de sân electrică: CLICK AICI..

Pentru o pompă de sân manuală: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *