Cum alegi cea mai buna pompa de san?

pompa-de-san-electricaTinerele mamici sunt cele mai fericite persoane din lume. Pe langa trairile minunate pe care le au impreuna cu micutii, acestea detin si o responsabilitate maxima fata de micutul sulfet, care depinde in totalitatea de grija pe care mamica i-o poarta.

Spre ajutor, tanara mamica trebuie sa detina cateva obiecte folositoare, de care depinde sanatatea sa cat si a micutului. Un astfel de obiect, a carei importanta este majora, este pompa de san.

Pompa de san este utila, printre altele, pentru hranirea copilului cu lapte matern intr-un mod ceva mai eficient, de exemplu atunci cand mama este grabita.

De asemenea, laptele matern extras din sanul mamei cu o pompa de san, daca este pastrat corespunzator, poate fi dat copilului de catre o alta persoana, atunci cand mama nu este langa el.

O pompa de san este foarte utila si in acele situatii in care copilul refuza sa primeasca laptele matern, mama fiind nevoita sa-si extraga cantitatea de lapte formata, astfel incat sa nu apara probleme de sanatate (mastita).

Pompa de san transforma extragerea laptelui matern, indiferent de scop, intr-o activitate chiar relaxanta, fara vre-un strop de durere, rapid si eficient.

Pentru a te bucura de calitate superioara, te sfatuiesc sa alegi doar cea mai buna pompa de san.

Pentru inceput ar trebui sa te decizi daca iti doresti o pompa de san manuala sau o pompa de san electrica.

Pompele de san manuale sunt destul de eficiente, dar cele electrice sunt mai recomandate, doarece  extrag laptele intr-un ritm rapid, fiind in acelasi timp, mult mai comode.

O pompa de san de calitate trebuie sa detina un sistem inchis, acest lucru impiedicand patrunderea laptelui matern la motor, loc ce este greu de curatat si unde poate aparea mucegai sau culturi bacteriene.

O importanta deosebita o are si cupa pompei de san, aceasta trebuind sa se adapteze pe orice marime a sanului, astfel incat sa faca fata oricarei solicitari.

VIDEO- Cum sa folosesti o pompa de san manuala:

Exemplificarea s-a facut folosindu-se o pompa de san Philips Avent.

VIDEO- Cum sa folosesti o pompa de san electrica:

Exemplificarea s-a facut folosindu-se Pompa de san electrica Philips Avent Comfort SCF332/01.

 Recomandari pompa de san electrica:

 1. Pompa de san electrica dubla Spectra S2

  Pompa de san electrica dubla Spectra S2 este una dintre cele mai bune pompe de san pentru extragerea rapida si fara durere a laptelui matern.  Aceasta pompa de san are functionaliati si cracteristici inovatoarea, putand acoperi o arie larga de situatii. Ecranul cu LCD permite vizualizarea simultana a vitezei si a puterii de pompare. Sistemul anti-reflux din dotarea acestei pompe impiedica patrunderea laptelui matern in cele 2 furtune. Detalii si pret gasesti aici.

 2. Pompa de san electrica Philips Avent Comfort SCF332/01 cu Biberon si tetina Natural incluse

  Pompa de san electrica Philips Avent Comfort SCF332/01 cu Biberon si tetina Natural incluse este o pompa de san cu perna de masaj, creata pentru a se potrivi in mod confortabil pentru majoritatea mamicilor.. Este prevazuta cu un mod de pompare delicata si 3 setari de pompare. Curatarea acestei pompe de san se realizeaza foarte usor, datorita numarului mic de componente separate si datorita faptului ca laptele nu intra niciodata in contact cu tubul si cu baza. Detalii si pret gasesti aici.

Recomandari pompa de san manuala:

 1. Pompa pentru san manuala cu biberon pentru hranire naturala Philips-AVENT SCF330/20

  Pompa pentru san manuala cu biberon pentru hranire naturala Philips-AVENT SCF 330/20 are un design special, compact, care faciliteaza pozitionarea. Aceasta pompa pentru san asigura o curgere directa a laptelui de la san in biberon, chiar si atunci cand esti asezata drept. Se curata foarte usor, este usor de depozitat si transportat, putand fi utilizata cu usurinta chiar si in calatorii. Detalii si pret gasesti aici.

 2. Pompa san Medela – Pompa de San Manuala Harmony

  Pompa san Medela – Pompa de San Manuala Harmony este singura pompa de san manuala cu 2 faze de extragere: faza de stimulare (fara flux de lapte) si faza de pompare (cu flux de lapte). Aceasta pompa de san imita suptul bebelusului, sesiunea de pompare fiind nedureroasa. Detalii si pret gasesti aici.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *