Cum deosebesti un ceas original de unul contrafacut?

ceas originalUn ceas original are mai multe elemente de securitate, care pot fi identificate cu usurinta pe produs. Recomandarile expertilor sustin ca trebuie sa tii cont de mai multe lucruri, atunci cand vrei sa cumperi un produs al unui brand.

Pentru a te asigura ca vei achizitiona un ceas original, este necesar sa faci cateva verificari. Pentru asta, am intocmit mai jos un ghid care te va ajuta sa deosebesti un ceas original de unul contrafacut.

Cumpara din magazine specializate

Achizitioneaza un ceas original numai din magazinele de incredere, cele care sunt parteneri oficiali si autorizati ai bradului. Pentru a sti care sunt acestea, o sa observi faptul ca produsul se afla asezat pe un display/suport care este inscriptionat cu numele brandului ceasului.

Asadar nu cumpara niciodata un ceas de la oricine, de la un chiosc obscur, din piata sau de la persoane de pe strada. In aceste locuri se vor gasi doar ceasuri contrafacute.

Vezi rapid o ofertă de preț la ceasuri originale: CLICK AICI.

Verifica asezarea marcilor pe ceasurilor originale

Inainte de a merge intr-un magazin, verifica pe site-ul oficial al bradului respectiv pe o imagine, asezarea marcilor pe spatele unui ceas original. Numele brandului este gravat cu mare grija si cu foarte multa calitate, intr-un singur loc, la toate modelele.

Apoi, compara ce ai vazut online cu produsul din magazine. Daca totul este OK, atunci treci la verificari suplimentare.

Verifica inscriptionarea corecta a marcii

Uita-te atent la numele brandului, la tipul literelor marcii de pe ceasul original, acestea trebuie sa fie identice, dar si la marime, cu acelea din magazinul distribuitor.

Pe ceasurile false pot aparea greseli ale numelui, marimi diferite ale literelor sau chiar litere lipsa sau in plus.

Profită de Reducerile actuale eMAG la ceasuri originale: CLICK AICI.

Curelele din piele impecabile

Un ceas original va avea o curea de piele fina sau o bratara, de foarte buna calitate, fara niciun fel de defect. Un produs contrafacut va avea accesoriile cu mici probleme de fabricatie.

Informatiile de pe spatele ceasurilor originale

Verifica pe site-ul oficial al brandului ce informatii sunt scrise pe spatele ceasului, apoi compara daca pe produsul din magazine sunt identice. Intotdeauna pe ceasurile originale, gravurile cu toate informatiile sunt exceptionale, cu acelasi tip de litere, fara greseli sau erori.

Pretul trebuie sa fie similar cu al magazinului oficial

Uita-te la pretul unui ceas original pe site-ul official al brandului si compara-l cu acela din magazine. Daca acesta este unul apropiat, atunci poti avea incredere (dupa ce ai verificat si celelalte elemente de siguranta).

Un ceas fals are un pret mult mai mic si nu te gandi ca acesta este un chilipir, ci doar un obiect contrafacut.

Vezi toate ceasurile originale de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Asigura-te ca distribuitorul este oficial

Trebuie sa stii ca magazinele care sunt distribuitori oficiali ai unui brand, va afisa numele acestuia pe vitrina si pe suportul pe care este asezat ceasul original, iar tot acolo exista si alte materiale promotionale ale marcii respective.

Nu cumpara un ceas fals crezand ca este unul original, daca vei vedea ca in magazin nu exista niciun fel de nume al brandului, nici pe vitrina si nici pe suportul pe care este asezat produsul.

Acum putem spune ca esti capabil/a a diferentia un ceas original de unul contrafacut.

Ceasuri originale de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *