Cum alegi cele mai bune ceasuri de mana barbatesti?

cele mai bune ceasuri de mana barbatestiCeasurile de mana barbatesti sunt niste accesorii care pot oferi un stil personal oricui le foloseste. Insa, fiecare incearca sa detina un produs unic, care sa impresioneze.

Fara indoiala, un ceas de mana poate reprezenta un obiect care atrage atentia, la o tinuta eleganta sau la una casual.

In general, oamenii isi aleg un ceas de mana barbatesc in functie de personalitatea si gusturile lor. In ultimele decenii, pe piata au aparut mii de astfel de produse, care mai de care mai sopfisticate.

De aceea, este indicat ca inainte de a merge in magazine pentru a gasi un ceas de mana adecvat, este bine sa stii anumite lucruri legate de caracterisiticile acestuia.

Iti prezentam mai jos un hgid care te va ajuta sa alegi cele mai bune ceasuir de mana barbatesti, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la ceasurile bărbătești: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune ceasuri de mana barbatesti in functie de tipul mecanismului?

Ceasurile de mana barbatesti pot fi in functie de mecanism astfel: mecanice, automatice, cu cuart si digitale.

Ceas de mana barbatesc mecanic – acest model are un mecanism mecanic de precizie, avand intoarcerea manuala, iar armarea dureaza 35-40 de ore. Este un produs elegant, clasic, preferat de multi barbati.

Ceas de mana barbatesc automatic – are un mecanism automatic, iar afisajul este analogic, cu limbi care indica orele si secundele. Pot fi modele elegante, tip business, ce au curele de piele sau bratari metalice.

Ceas de mana barbatesc cu cuart – acest tip a invadat piata in ultimii 20-30 de ani, ajungand sa fie cel mai intalnit in magazine. Poate avea un ecran clasic sau unul cu functii multiple, precum dublu fus orar sau afisarea datei. Are mecanismul cu cuart.

Ceas de mana barbatesc digital – este un produs ieftin, iar pe ecran este afisata ora si secundele, precum si data sub forma digitala.

Profită de Reducerile actuale eMAG la ceasurile bărbătești: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune ceasuri de mana barbatesti in functie de afisaj?

Ceasurile de mana barbatesti pot avea mai multe tipuri de afisaj: analogic, digital si combinat.

Ceas de mana barbatesc cu afisaj analogic – este modelul clasic, elegant cu afisarea analogica a datei, orei si secundelor. Pot fi gasite produse de la preturi ieftine pana la unele medii, in functie de marca.

Ceas de mana barbatesc cu afisaj digital – este un produs electronic, cu un ecran sub forma dreptunghiulara sau rotunda, ce afiseaza digital ora, minutele si secundele si data.

Ceas de mana barbatesc cu afisaj analogic si digital – acest model este unul care are doua tipuri de afisaje: analogic – principal plus digital- secundar, in josul ecranului.

Vezi toate ceasurile bărbătești de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune ceasuri de mana barbatesti in functie de materialul curelei/bratarei?

Un factor important de care sa tii seama la alegerea unui ceas de mana barbatesc este tipul curelei sau bratarii. Cele mai intalnite sunt cureaua de piele si bratara din otel inoxidabil.

Ceas de mana barbatesc cu curea din piele – este cel mai popular in randul utilizatorilor. Cureaua de piele confera eleganta si usurinta in folosire.

Ceas de mana barbatesc cu bratara din otel inoxidabil – indiferent de modelul mecanismului, bratara este una eleganta, putand fi argintie, aurie sau alte culori.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune ceasuri barbatesti. Spor la cumparaturi!

Ceasuri bărbătești de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *