Cum alegi cel mai potrivit ceas de dama?

ceas-de-damaLook-ul unei doamne sau a unei domnisoare, nu trebuie sa epateze, nu trebuie sa oboseasca privirea, ci sa impresioneze prin simplitate si prin cateva accesorii speciale, de lux, care sa impartaseasca purtatoarei din pretiozitatea lor.

Un astfel de accesoriu este ceasul.

Alegerea celui mai potrivit ceas de dama devine insa o adevarata provocare, deoarece, prinsa in mirajul unui pret avantajos, ai putea sa alegei un model de proasta calitate, ce devine un accesoriu neplacut privirii, care elimina orice urma de bun gust si eleganta.

Pentru ca vorbim despre cel mai potrivit ceas de dama, pe langa exactitate, accentul cade pe aspectul sau.

Cumpara-ti cel mai potrivit ceas de dama, din cel mai mare magazin online CLICK AICI.

Cureaua celui mai potrivit ceas de dama

De aceea, materialul din care este confectionata cureaua este un element esential, de care ar trebui sa tii cont in alegerea pe care urmaza sa o faci.

Sunt la moda curelele metalice, aurii sau argintii, atata timp cat nu sunt foarte mari, astfel incat sa devina inestetice.

Foarte elegante sunt ceasurile de dama care au curele din piele, acestea potrivindu-se perfect unei tinute de seara, dar si unui look office.

Indiferent de alegerea pe care o faci, indepareaza-te cat mai mult de tot ce poate fi interpetat ca fiind kitsch.

Alege bunul gust si calitatea CLICK AICI.

Mecanismul de functionare al celui mai potrivit ceas de dama

In ceea ce priveste mecanismul de functionare al unui ceas de dama, ceasurile de dama cu cristale quartz sunt foarte precise, fiind superioare ceasurilor de dama mecanice.

In acelasi timp, pentru persoanele boeme, romantice si melancolice, ceasurile cu mecasnism mecanic spun o poveste, fiind preferate.

Afisajul analog este ideal pentru ceasurile de dama elegante, pe cand afisajul digital se preteaza pentru modele sport.

De asemenea, o mare importanta o are si firma.

Desi nu ne dorim sa acordam atentie unui nume sau brandului in sine, ci calitatii si designului ceasului de dama, si acest aspect este foarte important, oferind un plus de pretiozitate.

Te sfatuiesc sa iti achizitionezi nu doar un ceas de dama de calitate, ci mai multe, astfel incat sa le asortezi vestimentatiei si evenimentului, starnind admiratia celor din jur.

Prinde reducerile de sezon la ceasurile de dama: CLICK AICI.

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *