Utilitatea unui ceas de buzunar. Cum alegi un ceas de buzunar?

ceas de buzunarUn ceas de buzunar reprezinta un accesoriu rafinat, care poate aduce un stil aparte multor barbati, chiar daca suntem in secolul al XXI-lea. Acest element deosebit ce apartine modei masculine inseamna un lucru functional, dar si unul sic.

Care este utilitatea unui ceas de buzunar?

Fara indoiala, este un mijloc modern de a impresiona, oferind barbatului ce il poarta eticheta unui gentleman. Obiectul aduce o aura de stil, un aer vintage ce va putea constitui o atractie pentru cei din jur.

Un ceas de buzunar poate fi purtat de catre un barbat la orice reuniune de afaceri, la o receptie, petrecere sau aniversare organizata intr-un spatiu generos, cu multi invitati. Chiar daca la prima vedere, ceasul de buzunar pare de moda veche, accesoriul ramane un obiect de fashion fara limita de timp.

Poti avea un ceas de buzunar care poate insemna un adevarat talisman pentru tine, o amintire sau o ancora aruncata in viitor din trecut.

In prezent, ceasurile de buzunar sunt diversificate, de aceea inainte de a merge in magazine este recomandat sa stii anumite caracteristici legate de acestea.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun ceas de buzunar, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la ceasurile de buzunar: CLICK AICI.

Cum alegi un ceas de buzunar?

Poti opta pentru un ceas de buzunar fara capac sau din contra cu unul auriu sau argintiu. Iti poti alege un cadran cu cifre romane sau unul cu cifre arabe. Unele modele prezinta si un alt doilea cadran, pentru secunde.

Trebuie sa stii, de asemenea, ca un ceas de buzunar se pune in functiune prin invartirea coroanei, pana cand rotirea nu mai este permisa.

Profită de Reducerile actuale eMAG la ceasurile de buzunar: CLICK AICI.

Cum aleg un ceas de buzunar in functie de tipul mecanismului?

Ceasurile de buzunar pot fi de doua feluri in functie de tipul mecanismului: mecanic si cu cuart.

Ceas de buzunar mecanic – este un model cu cadran alb si o carcasa aurie. Orele sunt inscriptionate cu cifre romane. Limbile indica atat orele, cat si minutele. Produsul include si lant ce poate fi prins la haina, vesta sau pantalon.

Ceas de buzunar cu cuart – afisajul acestui model este analog, iar cifrele pot fi romane sau arabe. De regula diametrul sau are 49-50 mm, el fiind confectionat din otel inoxidabil.

Vezi toate ceasurile de buzunar de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum aleg un ceas de buzunar in functie de model?

Ceasurile de buzunar pot fi in functie de model astfel: clasice si tip vintage.

Ceas de buzunar modern – acest model poate avea pe carcasa diferite simboluri si acronime, precum Harry Potter Hogwarts School, Star Wars etc.

Ceas de buzunar tip vintage – este asemanator cu modelele din urma cu sute de ani, el putandu-se asorta cu o tinuta clasica. El aduce un plus de stil si originalitate purtatorului.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona un ceas de buzunar. Spor la cumparaturi!

Ceasuri de buzunar de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *