Cum alegi cele mai bune oale de inox?

cele mai bune oale de inoxOalele de inox sunt niste produse foarte apreciate de catre gospodine, ele fiind foarte utile in orice locuinta. Acestea sunt de foarte buna calitate, iar prepararea mancarurilor se face destul de usor si fara batai de cap.

Trebuie mentionat faptul ca oalele de inox sunt rezistente in timp si sunt niste produse bune conductoare termic, ceea ce le face sa fie in topul preferintelor.

Pe piata exista numeroase modele, de aceea am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune oale de inox, potrivite pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la oalele din inox: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune oale de inox in functie de tip?

In functie de tip, oalele de inox pot fi: cu capac sau fara.

Oale de inox cu capac – acest model este cel mai intalnit si cel mai popular dintre toate produsele din aceasta gama. Poti pregati mancarea mai usor, daca ai capacul pus pe marginea oalei, iar volumul de abur degajat in bucatarie este mai mic.

Oale de inox fara capac – poti alege un astfel de model, fiind recomandat sa optezi pentru unul mai mic, cu o capacitate redusa de 0,85 – 1l, specific pentru prepararea cafelei, a ceaiului sau fierberea laptelui.

Profită de Reducerile actuale eMAG la oalele din inox: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune oale de inox in functie de diametru?

Un aspect important de care trebuie sa tii seama la alegerea unei oale de inox este diametrul acesteia. Astfel, poti gasi cu diametru: sub 20 cm, intre 21 si 26 cm si peste 27 cm.

Oala de inox cu diametru sub 20 cm – acest model este specific pentru a pregati o cafea, un ceai sau a fierbe laptele pentru copii.

Oala de inox cu diametru de 21 – 26 cm – este cel mai intalnit model de pe piata, el fiind popular in randul gospodinelor. De regula, produsul are 5 – 8 litri si se preteaza foarte bine la prepararea oricarei mancari in bucatarie.

Oala de inox cu diametru de peste 27 – 30 cm – este un produs de mare capacitate ce poate avea intre 10 si 30 de litri. Acest tip este recomandat pentru prepararea diverselor gemuri, dulceturi sau a bulionului.

Vezi toate oalele din inox de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune oale de inox in functie de capacitate?

Oalele de inox pot fi clasificate in functie de capacitate astfel: de 1-2 l, de 3-5 l si peste 10 l.

Oala de inox de 1-2 l – este un model des utilizat in bucatarie, fiind destinat de regula pentru a prepara cafeaua, ceaiul sau incalzirea laptelui.

Oala de inox de 3-5 l – este cel mai popular model din magazine, dar si din orice locuinta. Este specific prepararii oricaror mnacaruri.

Oala de inox de 10-30 l – este un model mai scump, el fiind necesar atunci cand se prepara diverse produse pentru iarna, gen bulion, dulceata, gem etc.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune oale din inox. Spor la cumparaturi!

Oale din inox de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolul: Top 3 seturi oale inox ieftine si bune!

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *