Alegerea setului ideal de farfurii

set de farfuriiIn viata, tot ceea ce facem este legat de persoanele de langa noi. Niciunul dintre noi nu putem trai singuri.

Avem nevoie de familie, de prieteni, de colegi, de oameni dragi care sa ne sprijine si sa ne fie mereu aproape.

Pregatirea unei mese pentru familie si prieteni reprezinta un real motiv de bucurie dar si o adevarata provocare.

Pentru ca totul sa fie perfect, pe langa meniul ales, trebuie sa fii atent si la farfuriile in care vei servi preparatele.

Cum alegi cel mai bun set de farfurii?

Alegerea celui mai bun set de farfurii te poate pune intr-o reala dificultate.

Daca iti doresti calitate, daca stii sa apreciezi pretiozitatea si bunul gust, atunci nu te multumi sa-ti achizitionezi farfuriile pe care le gasesti la orice magazin din coltul strazii.

Recomand achizitionarea online de AICI . Preturile sunt foarte bune, calitatea fiind pe masura. In plus, daca nu esti multumit de setul de farfurii achizitionat, il poti returna in 30 de zile de la data achizitiei.

Farfuriile pot fi confectionate din argila, plastic, sticla, portelan, sau un amestec special de portelan si cenusa de oase (Bone China).

Daca argila ofera o nota rustica, portelanul domnina prin eleganta si bun gust. Bone China este superior atat din punct de vedere calitativ cat si al aspectului.

Set de farfurii. Tipul formal sau informal?

In functile de scopul pentru care achizitonezi un set de farfurii, trebuie sa te orientezi spre tipul formal sau informal.

Pentru uzul zilnic, un set de farfurii informal este cat se poate de potrivit, acesta rezistand la cat mai multe spalari si la un grad ridicat de uzura.

In orice casa trebuie sa existe si un set de farfurii formal, care sa fie folosit doar la mesele festive, sau atunci cand cei invitati sunt persoane importante, pe care doresti sa le impresionezi.

Aspectul celui mai potrivit set de farfurii

Aspectul farfuriilor este, de asemenea, cat se poate de important. Poti alege dintre diferite forme si modele.

Farfuriile simple, sau cu modele discrete, sunt cele care ofera o nota de eleganta si rafinament.

Poti insa alege farfurii cu modele traditionale, florale sau persoanalizate, aducand un strop de culoare si originalitate.

Pentru ca adevarata pretiozitate vine, de fiecare data, prin intermediul lucrurilor marunte, atunci cand te decizi sa organizezi o masa, acorda atentia cuvenita, nu doar preparatelor si decorului, ci si farfuriilor si tacamurilor ce urmeaza a fi folosite.

Comanda online setul de farfurii dorit, la cel mai bun pret, cu posibilitate de retur 30 de zile CLICK AICI.

 

 

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Maria Popa

Editor la Chibzuintza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *