Cum alegi cele mai bune calorifere din otel?

cele mai bune calorifere din otelUn calorifer din otel este un radiator modern si care asigura caldura optima in orice locuinta, indiferent daca vorbim de casa sau de apartament. El este deosebit de eficient si are un randament foarte bun.

O locuinta moderna are nevoie de niste calorifere din otel, care ii confera eleganta si un confort sporit. De asemenea, pretul acestora este unul convenabil, iar durata de viata este foarte lunga.

In magazine, vei intalni diverse modele, insa este destul de greu sa gasesti unul adecvat.

De aceea, am intocmit un ghid care te va ajuta sa alegi cele mai bune calorifere din otel, potrivite pentru locuinta ta.

Vezi rapid o ofertă de preț la caloriferele din oțel: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune calorifere din otel in functie de numarul de elementi?

Caloriferele din otel pot fi de mai multe feluri in functie de numarul de elementi, astfel: cu 5-6 elementi, cu 8 -15 elementi.

Calorifer din otel cu 5-6 elementi – acest model este destinat camerelor de mici dimensiuni, putandu-se preta pentru baie, bucatarie sau hol. Asigura perfect incalzirea incaperilor. Are un pret accesibil.

Calorifer din otel cu 8 – 15 elementi – este cel mai popular model de pe piata, el fiind utilizat in camerele mai mari, gen sufragerii, livinguri sau dormitoare. Poate fi folosit si in spatiile comerciale sau de birouri.

Profită de Oferta actuală eMAG la caloriferele din oțel: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune calorifere din otel in functie de putere?

Caloriferele din otel pot avea diverse puteri, astfel: 500 – 900 W, 1200 – 2000 W, 2000 – 4000 W.

Calorifer din otel de 500 – 900 W – acest model este destinat unor spatii mai mici, el integrandu-se perfect in designul acestora. Spre exemplu, un radiator cu latimea de 70 cm are inaltimea de 60 cm, iar puterea nominala de 688 W.

Calorifer din otel de 1200 – 2000 W – un radiator cu dimensiunile 180 x 60 cm, poate asigura o putere termica de 1528 W. Este destinat spatiilor medii sau mari, fiind de foarte buna calitate.

Calorifer din otal de 2000 – 4000 W – un model cu marimea de 260 x 60 cm se preteaza in special pentru spatii de birouri, comerciale, hoteluri sau restaurante. Are o putere foarte mare de 3762 W si un pret ridicat.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la caloriferele din oțel: CLICK AICI.

Cum alegi cele mai bune calorifere din otel in functie de latime?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unor calorifere din otel il reprezinta latimea acestuia, care poate fi: de 41 – 60 cm, 61 – 100 cm, 101 – 150 cm etc. Alege in functie de spatiul disponibil din camera.

Calorifer din otel cu latimea de 41 – 60 cm – in aceasta categorie poti alege un model clasic destinat unor incaperi mici sau de dimensiuni medii sau unul portprosop specific pentru baie. Are un pret mai scazut fata de alte variante.

Calorifer din otel cu latimea de 61 – 100 cm – un model cu latimea de 100 cm este ideal pentru o camera de dimensiuni medii. Este confectionat dintr-un otel de calitate superioara, iar temperatura maxima suportata este de 110 grade Celsius. Are puterea de 2168 W.

Calorifer din otel cu latimea de 101 – 150 cm – acest model de radiator asigura un confort sporit in camera. Spre exemplu, un calorifer cu latimea de 140 cm are o capacitate ridicata si un timp de incalzire mai scurt fata de alte modele. Are o putere nominala de 2930 W. este destinat spatiilor mai mari, pentru sufragerie, living, dormitor, birou.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cele mai bune calorifere din otel. Spor la cumparaturi!

Calorifere din oțel de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *