Avantaje achizitionare centrale termice Viadrus !

centrale termice ViadrusCentrala termica pe lemne Viadrus este realizata din fonta, un material foarte rezistent pentru o mare perioada de timp si cu o eficienta deesebita pentru orice tip de casa. Aceasta este compusa din mai multi elementi si se amplaseaza pe podeaua unei camere, putand fi alimentata cu usurinta cu lemne.

In functie de marimea casei, poti alege o centrala termica pe lemne Viadrus compatibila cu locuinta ta. Spre exemplu, una cu 8 elementi din fonta dispune de o putere termica de 40 KW.

Daca esti in cautarea unei centrale termice, atunci iti recomandam alegerea acestui tip Viadrus, care prezinta o siguranta in functionare si un randament sporit.

In randurile de mai jos va prezentam avantajele achizitionarii unor centrale termice Viadrus, care iti vor fi de un real folos.

Vezi rapid o ofertă de preț la centralele termice Viadrus: CLICK AICI.

Nu are nevoie de autorizatie de instalare

Centralele termice Viadrus pe lemne nu au nevoie de nicio autorizatie speciala pentru a fi montate sau pentru a functiona. Astfel, poti lua legatura cu un expert pentru a putea instala, fara probleme, asemenea centrale.

Costuri reduse de exploatare

Este bine de stiut ca un alt mare avantaj pentru centralele termice Viadrus pe lemne il constituie faptul ca prezinta costuri scazute de exploatare. Fata de centralele pe gaz, cheltuielile sunt mai mici.

Are un randament mai bun fata de alte tipuri

De asemenea, un mare avantaj al unei centrale termice Viadrus il reprezinta randamentul sau, care este unul foarte ridicat, de 75 – 80%, mai mare fata de alte tipuri de centrale de incalzire.

Profită de Oferta actuală eMAG la centralele termice Viadrus: CLICK AICI.

Poti alege centrala termica in functie de spatiul disponibil

Intre avantaje pe care le ofera centralele termice Viadrus, se numara si faptul ca ele sunt disponibile in diverse marimi. Astfel, poti alege exact centrala termica care se incadreaza in functie de spatiul tau de incalzit, putand eficientiza consumul, pe timpul sezonului rece.

Nu are nevoie de o retea de gaze

O astfel de centrala termica Viadrus pe lemne poate fi montata oriunde in tara, la casa, chiar si in zonele unde nu exista instalatie de gaze naturale.

Nu se consuma foarte mult combustibil

Este esential faptul ca o centrala termica Viadrus pe lemne nu consuma cantitati foarte mari de combustibil pentru functionare, datorita randamentului sau ridicat. Este economica, iar durata de ardere a combustibilului este lunga.

Rezistenta mare in timp

Centralele termice Viadrus pe lemne sunt foarte rezistente in timp, precum si eficiente. Durata de viata a acestora se poate intinde chiar pe o perioada de 25 de ani, amortizand destul de repede investitia initiala.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la centralele termice Viadrus: CLICK AICI.

Utilizare foarte simpla

Aceste centrale termice Viadrus sunt foarte usor de folosit, au un sistem simplu de functionare, permitand si reglarea in timpul arderii lemnelor. De asemenea, este avantajos faptul ca spatiul de ardere este unul destul de generos, oferind posibilitatea incarcarii cu lemne de dimensiuni mari.

Poate fi folosite pentru incalzire si pentru prepararea apei calde

Un alt mare avantaj pe care il au centralele termice Viadrus este faptul ca poate asigura incalzirea unei locuinte, precum si asigurarea apei calde menajere, cu ajutorul unui boiler.

Acum putem spune ca ai cunostinta de avantajele achizitionarii unei centrale termice Viadrus ! Spor la cumparaturi!

Centrale termice Viadrus de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *