Cum alegi cel mai bun uscator de rufe vertical?

uscator de rufe verticalUn uscator de rufe vertical este un suport foarte eficient in orice locuinta, atunci cand este vorba de intinderea hainelor dupa spalare. Obiectul este unul cu dimensiuni reduse si poate fi adaptat in orice baie, hol sau balcon.

In functie de necesitatile fiecaruia si de numarul de membrii de familie, poti alege un uscator de rufe vertical care sa iti satisfaca nevoile.

In magazine vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de dificil sa gasesti cu repeziciune unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun uscator de rufe vertical, potrivcit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la uscătoarele de rufe verticale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de rufe vertical in functie de tip?

In functie de preferinte si de spatiul disponibil din baie/hol/balcon poti alege un uscator de rufe vertical in functie de tip astfel: mobil sau fix.

Uscator de rufe vertical mobil – suportul este sub forma de turn si are 3 niveluri. Este practic, deoarece dispune de roti si poate fi mutat foarte usor dintr-un loc intr-altul la nevoie. Este adaptat pentru locuri inguste, cum ar fi baie, balcon sau cabina de dus. Are o capacitate sporita de uscare, de 30 de metri. Dimensiuni: 70 x 70 x 131 cm.

Uscator de rufe vertical fix – acest model se poate monta pe perete sau pe usa/cabina de dus, avand doi suporti. Suportul este metalic si poate avea 3 niveluri. Dimensiunile sale sunt urmatoarele: lungimea de 98 cm, latimea de 31 cm si inaltimea de 57 cm.

Profită de Oferta actuală eMAG la uscătoarele de rufe verticale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de rufe vertical in functie de inaltimea acestuia?

Fara indoiala, uscatoarele de rufe verticale sunt alese in functie de dimensiuni, dar mai ales dupa inaltime, care poate fi: de 100 cm, de 130 – 200 cm.

Uscator de rufe vertical cu inaltimea de 100 cm – acest model se preteaza pentru baile cu dimensiuni reduse. Astfel, suportul poate oferi o capacitate de uscare de pana la 10 metri. Poate avea doua niveluri realizate din otel inoxidabil, cu posibilitatea de pliere.

Uscator de rufe vertical cu inaltimea de 130 – 200 cm – spre exemplu un suport vertical cu 4 niveluri este ideal pentru orice gospodina. El este pliabil si ofera o suprafata foarte mare de uscare, de 44 de metri. Stativul este de interior si se poate aseza in baie, avand inaltimea de 167 cm.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la uscătoarele de rufe verticale: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de rufe vertical in functie de material?

Un factor important de care trebuie sa tii cont la alegerea unui uscator de rufe vertical il constituie materialul, care poate fi otel, plastic etc.

Uscator de rufe vertical din otel inoxidabil – acest model este unul foarte rezistent in timp, tinand cont de materialul de calitate din care este confectionat. Daca vrei sa intanzi haine de diferite lungimi, atunci poti alege un suport cu 3 rafturi si o capacitate de uscare de 33 de metri.

Uscator de rufe vertical din plastic – are avantajul ca are un pret mai redus si este de tip pliabil, putand fi demontat dupa utilizare. Spre exemplu un suport clasic cu bare din plastic are o capacitate de uscare de 7 metri si incape intr-un saptiu redus. Are inaltimea de 100 cm, lungimea de 158 cm si latimea de 56 cm.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun uscator de rufe vertical. Spor la cumparaturi!

Uscătoare de rufe verticale de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *