Cum alegi cea mai buna masina de spalat vase mica?

masina de spalat vase BekoMasina de spalat vase este ideala pentru orice bucatarie, ea fiind foarte utila gospodinelor, mai ales in ziua de astazi, cand timpul este foarte pretios. Astfel, vei fi scutit de efortul de a curata manual vasele, in chiuveta.

Folosind o masina de spalat vase mica vei avea posibilitatea de a face economie de spatiu si de a curata in conditii exceptionale farfuriile, tacamurile sau paharele, dupa servirea mesei.

Fara indoiala, este recomandat sa achizitionezi o masina de spalat vase mica, avand o clasa energetica performanta, cum ar fi A++ sau A+, ceea ce iti va permite sa ai un consum redus de energie electrica.

In magazine vei intalni numeroase astfel de modele, de aceea este destul de dificil sa gasesti cu rapiditate unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cea mai buna masina de spalat vase mica, potrivita pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la mașinile de spălat vase mici: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de spalat vase mica in functie de numarul de programe?

Masinile de spalat vase mici pot avea mai multe setari, astfel: cu 4-6 programe si cu 6-8 programe.

Masina de spalat vase cu 4-6 programe – un model cu 5 programe dispune, printre altele, de protectie la inundatie, setare bio/eco, precum si optiunea de incarcare pe jumatate. Aparatul este puternic, durabil si eficient, cu un consum redus de energie electrica.

Masina de spalat vase cu 6-8 programe – un model cu 6 programe dispune si de unul special la 40 de grade, care este destinat paharelor si vaselor. O alta setare permite un proces de spalare ecologic, ideal pentru vase si cu un consum energetic scazut, cu clasa A+. De asemenea, exista un program care foloseste apa incalzita la 70 de grade, pentru vasele foarte murdare.

Profită de Oferta actuală eMAG la mașinile de spălat vase mici: CLICK AICI.

Cum alegi cea mai buna masina de spalat vase mica in functie de tipul de afisaj?

Masinile de spalat vase mici pot avea diferite tipuri de afisaje, astfel: LCD, digital si electronic.

Masina de spalat vase cu afisaj LCD – modelul dispune de un program rapid pentru spalare de 20 de minute. Este un aparat compact cu un ecran LED, unde se pot seta cu rapiditate cele 6 programe. Dispune si de programele intensiv, bio/eco, 3 nivele de temperatura si indicator de sare.

Masina de spalat vase cu afisaj digital – acest aparat electrocasnic are un ecran digital, foarte usor de accesat, unde poti selecta programul dorit si durata procesului de spalare. Controlul se face rapid, iar functionarea este silentioasa si eficienta.

Masina de spalat vase cu afisaj electronic – modelul dispune de un ecran unde sunt afisate setarile principale si durata procesului de spalare. Aparatul este dotat cu un senzor de incarcare care asigura utilizarea optima a apei.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cea mai buna masina de spalat vase mica. Spor la cumparaturi!

Mașini de spălat vase mici de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *