Cum alegi cel mai bun uscator de rufe electric?

cel mai bun uscător de rufeUn uscator de rufe electric a devenit un aparat util, care iti va usura munca si iti va economisi timpul tau pretios. Aparatul se aseamana din punct de vedere constructiv cu o masina de spalat, dar se deosebeste prin functiile sale specifice.

Masina este specializata pe uscarea completa a rufelor introduce in cuva acesteia, fiind dotata cu senzori de temperatura si umiditate care asigura controlul climatului din interiorul aparatului.

Gospodinele pot alege nivelul de uscare al hainelor introduce in cuva masinii, chiar si in cazul tesaturilor mai groase. Cu ajutorul uscatorului de rufe electric poti alege programele de uscare in functie de necesitati, pentru bumbac, tricouri, sintetice, sport, jeans sau camasi.

Uscatorul de rufe se inchide in mod automat la sfarsitul programului selectat. Spre exemplu, poti imbraca o camasa dupa doar 15 minute, folosind programul special al masinii.

Un uscator de rufe electric va scuteste de durerile de cap provocate de intinderea hainelor spalate pe sarma si de timpul de asteptare, care poate dura uneori si o jumatate de zi.

Iar in anotimpul rece, uscarea rufelor este mai degraba o corvoada pentru gospodine, procesul putandu-se intinde si pe mai multe zile. De aceea, este indicat sa optati pentru achizitionarea unui uscator de rufe.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun uscator de rufe electric, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la uscătoarele de rufe electrice: CLICK AICI.  

Cum alegi cel mai bun uscator de rufe electric in functie de tipul masinii?

In functie de metoda de uscare a rufelor, masinile pot fi cu condensare sau cu evacuare.

Un uscator de rufe electric cu condensare este foarte usor de folosit si montat. Acesta se bazeaza pe aburul care iese din hainele introduce in cuva si care este colectat intr-un rezervor pentru apa.

Un uscator de rufe electric cu evacuare este mai dificil de instalat, deoarece presupune si montarea unui conducte de iesire a aerului umed. Modelul consuma mai putina energie electrica, dar necesita mai mult spatiu.

Profită de Reducerile actuale eMAG la uscătoarele de rufe electrice: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de rufe electric in functie de capacitatea masinii?

De obicei, capacitatea uscatorului de rufe trebuie sa fie mai mare decat a masinii de spalat. Pe piata exista modele cu diverse capacitati, de 5-6 kg, 7-8 kg sau peste 8 kg.

Se recomanda o capacitate cuprinsa intre 7 si 9 kg, in functie de necesitati proprii.

Vezi cele mai populare uscătoare de rufe electrice de pe eMAG aflate la Promoție: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de rufe electric in functie de consum?

Consumul de energie electrica este foarte important pentru orice masina. De aceea, este recomandat sa se achizitioneze un uscator de clasa A+, A++ sau A+++, cu specificatia ca ultimele simboluri arata un consum mai mic.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun uscator de rufe electric. Spor la cumparaturi!

Uscătoare de rufe electrice de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *