Cum alegi cel mai bun uscator de rufe de tavan?

uscator de rufe de tavanUn uscator de rufe de tavan este un produs folositor in orice locuinta, indiferent daca el este montat in baie sau in balcon, in functie de preferinte si de spatiul disponibil. Acesta ofera conditiile cele mai bune pentru uscarea rufelor intr-un timp scurt.

Fara indoiala, un uscator de rufe de tavan trebuie prins cu ajutorul unor dibluri, ceea ce necesita practicarea unor gauri cu o masina de gaurit sau cu un ciocan rotopercutor.

In magazine vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de dificil sa gasesti modelul adecvat.

Iti prezentam ami jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun uscator de rufe de tavan, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la uscătoarele de rufe de tavan: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de rufe de tavan in functie de tip?

Uscatoarele de rufe de tavan pot fi de mai multe tipuri: atarnator fix, cu sfoara retractabila etc.

Uscator de rufe de tavan tip atarnator – acest model are, spre exemplu, 5 bare si poate fi montat cu usurinta in baie sau pe balcon. Tijele sunt realizate din tevi de otel, acoperite cu plastic. Pot fi folosite in interior sau exterior si au lungimea de 2-4 metri, una convenabila.

Uscator de rufe de tavan cu sfoara retractabila – produsul este practic un suport care poate fi montat pe perete, langa tavan. Este destinat atat pentru spatii interioare, cat si pentru exterior. Are 4 metri lungime, iar sfoara este retractabila, fiind realizata dintr-un material rezistent.

Profită de Oferta actuală eMAG la uscătoarele de rufe de tavan: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de rufe de tavan in functie de material?

Uscatoarele de rufe de tavan pot fi in functie de material astfel: din metal, plastic, aluminiu etc.

Uscator de rufe de tavan din metal – acest model este unul rezistent, fiind dintr-un material care are o viata lunga. El rezista de asemenea si la umiditate sau abur, tijele fiind invelite in plastic. De asemenea, este foarte usor de intretinut si curatat. Modelele sunt pentru interior sau exterior.

Uscator de rufe de tavan din aluminiu si plastic – acest model se poate monta pe perete, langa tavan. Este un produs telescopic si are o capacitate de uscare de 5 metri. Are o calitate superioara si este perfect functional. Este numai pentru interior si poate avea urmatoarele dimensiuni: lungimea de 70 cm, latimea de 38 cm si inaltimea de 6 cm.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la uscătoarele de rufe de tavan: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de rufe de tavan in functie de lungime?

Uscatoarele de rufe de tavan pot fi in functie de lungime astfel: sub 5 metri, intre 5 – 15 metri etc.

Uscator de rufe de tavan sub 5 metri – in general acest model, care are o astfel de lungime, se poate monta cu usurinta in orice tip de baie sau in balcon. El poate satisface nevoile unei familii obisnuite, el putand fi instalat pe tavan, oferind suportul necesar uscarii rufelor in conditii foarte bune.

Uscator de rufe de tavan de 5 -15 metri – de regula acest model, cu dimensiuni mai mari, este destinat a fi montat in exterior, spre exemplu in balcoanele mai mari sau pe terase speciale pentru uscarea rufelor.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun uscator de rufe de tavan. Spor la cumparaturi!

Uscătoare de rufe de tavan de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *