Cum alegi cel mai bun uscator de rufe pliabil?

cel mai bun uscator de rufe pliabilUn uscator de rufe pliabil este un suport care ajuta foarte mult gospodinele, atunci cand scot hainele din masina de spalat. Acest stativ special conceput te scuteste de griji in ceea ce priveste uscarea pieselor de imbracaminte sau a lenjeriilor.

Poate fi o varianta foarte buna pentru tine un uscator de rufe pliabil, deoarece este relativ mic de dimensiuni, iar dupa terminare il poti strange foarte usor.

In magazine, vei intalni numeroase astfel de modele, insa este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

Iti prezentam mai jos un ghid care te va ajuta sa alegi cel mai bun uscator de rufe pliabil, potrivit pentru tine.

Vezi rapid o ofertă de preț la uscătoarele de rufe pliabile: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de rufe pliabil in functie de tip?

Uscatoarele de rufe pliabile pot fi in functie de tip de mai multe feluri: statice, rotative, mobile.

Uscator de rufe pliabil static – acest produs poate fi asezat in baie, pe balcon sau in exterior, in functie de model. Este fix si stabil, iar rufele se usuca foarte repede.

Uscator de rufe pliabil rotativ – modelul are o forma speciala, concentrica, cu mai multe tije asezate la 360 de grade pe un suport central. Are o capacitate mare de uscare, putandu-se aseza pe el orice fel de imbracaminte.

Uscator de rufe pliabil mobil – stativul are avantajul ca se poate deplasa usor cu ajutorul a 4 rotite. Exista modele orizontale sau verticale, ultimele sunt mai bune, deoarece dispun de o capacitate de uscare marita. Pot fi folosite atat in interior, cat si in exterior.

Profită de Oferta actuală eMAG la uscătoarele de rufe pliabile: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de rufe pliabil in functie de material?

Uscatoarele de rufe pliabile sunt confectionate din diverse materiale, precum: otel, aluminiu, plastic etc.

Uscator de rufe pliabil din otel – este un suport foarte rezistent, cu o durata de utilizare indelungata. Este usor de asamblat si pliat, dar si de deplasat dintr-un loc intr-altul.

Uscator de rufe plaibil din aluminiu – acest model este mai usor, putand fi transportat cu rapiditate in curte sau balcon. Este mai fragil decat un model din otel si in timp se poate deteriora.

Uscator de rufe pliabil din plastic – este un model mai ieftin, insa nu este la fel de rezistent precum cel din otel.

Vezi toate ofertele de pe eMAG la uscătoarele de rufe pliabile: CLICK AICI.

Cum alegi cel mai bun uscator de rufe pliabil in functie de capacitate?

Un factor important de care trebuie sa tii seama la alegerea unui uscator de rufe pliabil il reprezinta capacitate acestuia, care poate fi de: 5 – 15 metri, 16 – 25 metri etc.

Uscator de rufe pliabil de capacitate 5 – 15 metri – este modelul standard, pretabil pentru o familie obisnuita. Poate fi montat in baie, balcon sau in exterior, in functie de preferinte.

Uscator de rufe pliabil de capacitate 16 – 25 metri – de regula acest model este unul mai mare, necesitand un spatiu adecvat. Este destinat balcoanelor mai mari sau curtilor exterioare.

Acum putem spune ca esti pregatit/a pentru a-ti achizitiona cel mai bun uscator de rufe pliabil. Spor la cumparaturi!

Uscătoare de rufe pliabile de calitate, la prețuri foarte bune, găsești AICI.

Poate te intereseaza si articolele:

VREAU SĂ TE ROG CEVA: Dacă ai găsit erori în acest articol, sau dacă apreciezi că sunt necesare înlocuiri sau completări, te rog să nu eziţi să mă anunţi. Părerea ta contează foarte mult pentru mine, în primul rând pentru că eşti cititorul meu, iar în al doilea rând pentru că mă va ajuta să îmbunătăţesc articolul, spre a-l face cât mai util pentru tine şi ceilalţi cititori. În josul paginii ai un formular pentru comentarii, unde îţi poţi expune părerea. Îţi mulţumesc şi aştept cu interes părerea ta!

Albulescu George

Ziarist de profesie, cu experiență de peste 8 ani în presa online din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *